Arnold Schwarzeneggeristä tulee ”Haamujengiläinen” uudessa deepfake-videossa Kommentit pois päältä artikkelissa Arnold Schwarzeneggeristä tulee ”Haamujengiläinen” uudessa deepfake-videossa

Uusi deepfake-video esittelee Arnold Schwarzeneggerin tähdittämässä -elokuvassa, korvaten paitsi Bill Murrayn myös Dan Aykroydin ja edesmenneen Harold Ramisin roolit.

Komedia-alalla työskentelevä Brian Monarch on luonut videon, jonka kerrotaan sisältävän ”Arnoldin ja hänen veljensä”, jotka nähdään uudelleen luomassa klassisen hissikohtauksen, ja Arnoldin paksulla itävaltalaisaksentilla sanomassa ”We came, we saw, we kicked its ass!”. Monarch on aiemminkin tehnyt Schwarzeneggerin tähdittämiä deepfake-videoita, jotka ovat menneet viraaleiksi.

Mitäs enää odottelemaan? Ota tämä kaunis teos hetimmiten haltuun vaikkapa tästä alta:

Kommentoi

Ecto-1 päästelee jälleen New Yorkin kaduilla – uuden Ghostbustersin kuvaukset etenevät Kommentit pois päältä artikkelissa Ecto-1 päästelee jälleen New Yorkin kaduilla – uuden Ghostbustersin kuvaukset etenevät

: Afterlife oli loppujen lopuksi menestyksellinen paluu Haamujengin maailmaan, joten jatkohan sille on luvassa. Ghostbuster: Firehouse työnimellä kulkeva elokuva lupaa jatkaa Spenglerin perheen tarinaa ja tuo takaisin kaikki edellisen elokuvan päätähdet Mckenna Gracen, Finn Wolfhardin, Carrie Coonin- sekä Paul Ruddin. Myös alkuperäisten tähtien paluu on varmistettu Sigourney Weaveria lukuunottamatta.

Elokuvan kuvaukset ovat käynnistyneet Isossa-Britanniassa aiemmin keväällä, mutta nyt studiokuvauksista on siirrytty ulkosalle, New Yorkin kaduille, joka onkin yksi olennainen osa Ghostbustersin maailmaa.

Alla olevasta videosta voit ihastella, kun Ecto päästelee jälleen menemään kyseiselle autolle ominaisessa miljöössään.

Kommentoi

Sigourney Weaver ei palaa takaisin Ghostbusters: Afterlife -jatko-osassa Kommentit pois päältä artikkelissa Sigourney Weaver ei palaa takaisin Ghostbusters: Afterlife -jatko-osassa

: Afterlife oli loppujen lopuksi menestyksellinen paluu Haamujengin maailmaan, joten jatkohan sille on luvassa. Ghostbuster: Firehouse työnimellä kulkeva elokuva lupaa jatkaa Spenglerin perheen tarinaa ja tuo takaisin kaikki edellisen elokuvan päätähdet Mckenna Gracen, Finn Wolfhardin, Carrie Coonin- sekä Paul Ruddin. Myös alkuperäisten tähtien paluu on varmistettu vielä näyttelijä Bill Murrayta lukuunottamatta.

Elokuvan kuvaukset ovat käynnistyneet tällä viikolla Isossa-Britanniassa aiemmin keväällä. Vaikkakin alkuperäisten tähtien paluuta on varmisteltu pala palalta, tällä kertaa eteemme sattui ensimmäinen kieltäytyminen.

Sigourney Weaver esitti hahmoa nimeltä Dana Barrett elokuvissa Ghostbusters (1984) ja sen jatko-osassa Ghostbusters II (1989). Hahmon lyhyt esiintyminen nähtiin myös Ghostbusters: Afterlifen lopputeksteissä.

Dana Barrett oli päätarinaan romanttinen kiinnostus Ghostbusters-tiimin jäsenelle, Peter Venkmanille, ja hän oli myös keskeinen hahmo elokuvien tarinassa. Dana joutui paranormalisten tapahtumien uhriksi, ja Ghostbusters-tiimi auttoi häntä selviytymään yliluonnollisista haasteista. Sigourney Weaverin esittämä hahmo oli tärkeä osa Ghostbusters-elokuvasarjaa.

Legendaarinen Sigourney Weaver on kertonut Colliderille antamassaan haastattelussa, että tällä kertaa häntä ei ole soitettu mukaan.

“I wasn't asked to be in this Ghostbusters.”

Kommentoi