Asianajaja ei saanut Zoomin kissafiltteriä pois päältä – videosta nettihitti: ”Minä en ole kissa!” Kommentit pois päältä artikkelissa Asianajaja ei saanut Zoomin kissafiltteriä pois päältä – videosta nettihitti: ”Minä en ole kissa!”

Etätöiden ja etäopiskelun maailmassa meille kaikille on tuttua se, kuinka teknologia ei välillä suostu tekemään ollenkaan yhteistyötä. Milloin mikrofoni ei toimi, milloin kamera takkuaa ja milloin yhteys ei kerta kaikkiaan vain suostu pelaamaan.

Texasilaisella asianajajalla ei ollut kovin hyvä teknologiapäivä hiljattaisessa etäistunnossa. Kun asianajaja liittyi -kokoukseen, huomasi hän hämmästyksekseen kissafiltterin olevan päällä, jonka takia hän esiintyi keskustelussa kissan näköisenä oman itsensä sijaan. Hätääntynyt asianajaja yrittää The Guardianin YouTubeen lataamalla tallenteella selittää paikalla oleville, että hän ei todellisuudessa ole kissa.

”Minä en tiedä, miten poistaa tätä. Avustajani yrittää saada sen pois päältä. Minä olen täällä todella, minä en ole kissa”, asianajaja vakuuttelee. Tähän tuomari toteaa vain, että ”minä huomaan”.

 Lähde: The Guardian 

Kommentoi