Assassin’s Creed aiheinen lautapeli ilmestyi Kickstarteriin – tahkosi parissa päivässä reilusti yli tavoitteesta Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed aiheinen lautapeli ilmestyi Kickstarteriin – tahkosi parissa päivässä reilusti yli tavoitteesta

Ubisoftin menestynein pelisarja Assassin's Creed on poikinut jos jonkinmoista oheistuotetta, kuten elokuvan, lukuisia kirjoja, animaatioelokuvia. Nyt Assassin's Creed maailmaan pääsee uppoutumaan myös lautapelin muodossa. Montrealilainen lautapelikehittäjä on yhdessä Ubisoftin kanssa kehittämässä of Venice -nimistä lautapeliä.

Miniatyyreihin perustuva lautapeli on pelattavissa yhdestä pelaajasta aina neljään. Sen tarina sijoittuu vuoden 1509 Venetsiaan. Aikajanalla peli sijoittuu Assassin's Creed: Brotherhood ja -pelien väliin.

Peliä rahoitetaan parhaillaan Kickstarterin kautta. Tiistaina marraskuun 13. päivä alkanut kampanja on ehtiny kerryttää jo reilusti yli tavoitteensa.

Voit lukea lisää pelistä täältä.

Kovasti odotettu Skull and Bones -merirosvopeli ilmestyi – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Kovasti odotettu Skull and Bones -merirosvopeli ilmestyi – katso julkaisuvideo

Skull & Bones

on julkaissut kovasti odotetun -merirosvopelinsä. Voit katsoa pelin julkaisuvideon alta.

Pitkään ja hartaasti kehitetty Skull and Bones on avoimen pelimaailman merirosvokokemus, jossa pelaaja aloittaa seiloriuransa pohjalta ja lähes pennittömänä. Ura kohti korkeuksia sekä mainetta ja mammonaa alkaa hitaasti, mutta varmasti. Edessä on kokonainen maailma valloitettavana ja edessä siintää jännittävä, mutta vaarallinen tulevaisuus yhtenä monista merten kauhuista.

Skull and Bones on moninpelivetoinen ja täynnä tekemistä sekä yksin että yhdessä kumppanien kanssa seilaavalle piraatille. Ryöstöretket, laivataistelut ja kohtaamiset hurjien merihirviöiden kanssa kasvattavat mainetta ja merikapteenin nimeä. Rahakirstujen täyttyessä pelaaja voi laajentaa omaa rosvolaumaansa sekä varustaa omaa laivaansa entistäkin paremmin. Kehitettävää löytyy taitojen lisäksi sekä alus- että aseistuspuolellakin, joten tekemistä, löydettävää ja erilaisia haasteita löytyy moneen eri makuun.

Kuvitteelliseen maailmaan sijoittuva peli mallintaa ympäristönsä todellisesta historiasta Intian valtamerellä, jossa aikoinaan nähtiin merirosvojen toinen kultakausi. Tämä ympäristö onkin täynnä kauppapaikkoja, satamia ja saaria todellisen maailman tapaan. On raunioita ja rosvojen piilopaikkoja, jotka suorastaan hämmästyttävät merten matkaajaa. Yhteenotot muiden laivojen kanssa ovat arkipäivää, mutta niin ovat myös rauhanomaiset kohtaamiset, sillä mitäpä tekisi aarteilla, joilla ei voisi käydä kauppaa?

Pelipalveluna Skull and Bones on alati kehittyvä kokonaisuus, jossa uudet ja vaihtuvat tapahtumat tekevät pelimaailmasta elävän ja dynaamisen ympäristön. Ensimmäinen pelivuosi on jaettu neljään eri kauteen, joista jokaisella on omat legendaariset kapteenikohtaamisensa sekä vaihtuvia tehtäviä ja haasteita. Niin ikään erilaiset aarteet, hirviöt ja tehtävätavoitteet vaihtelevat pelikaudesta toiseen.

Tosissaan virtuaaliseen merirosvoiluunsa suhtautuvan kapteenin unelma on ainutlaatuinen ruoriohjain. Siihen upotetuilla ohjaimilla ja näppäimillä pelaaminen voisi nousta uudelle tasolle. Upea ja yksityiskohtainen ruori olisi paitsi upea peliväline, myös näyttävä sisustuselementti pelaajalle. Toistaiseksi moisesta voi kuitenkin vain haaveilla. Virtuaalisen ruoriohjaimen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa.

Skull and Bones on nyt saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Tältä näyttää Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen vuosi – uusi beta-testaus luvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen vuosi – uusi beta-testaus luvassa

Skull & Bones

on paljastanut kovasti odotetun -merirosvopelin ensimmäisen vuoden sisällöt ja kutsuu pelaajat koeponnistamaan seuraavaa beta-vaihetta.

Kauan odotettu massiivinen avoimen pelimaailman merirosvoilu Skull and Bones saapuu purjeet tanassa! Vielä ennen julkaisua on pelistä luvassa avoin beetatestivaihe, jota pelaamalla voivat aiheesta kiinnostuneet tutustua merirosvojen kultakauden seikkailuihin omaa rosvoparoniuraansa aloitellen.

Beetatesti tulee pelattavaksi Epic Games Storen ja Ubisoft Connectin kautta -pelaajille sekä pelikonsolien omien kauppapaikkojen kautta - ja /S -pelikonsoleille. Testi on käynnissä pidennetyn viikonlopun verran 8.-11. helmikuuta 2024. Testiversio tulee esiladattavaksi jo 6. helmikuuta kello 11 alkaen. Varsinainen aloitusaika testille on 8. helmikuuta kello 4.00. Testivaiheen myötä kerätty edistyminen siirtyy automaattisesti pelin lopulliseen versioon, joten samalla beetatesti toimii myös eräänlaisena varaslähtönä pelin tapahtumiin.

PC-pelaajat löytävät testiversion kauppapaikkojen ilmaispelien alta. Konsolipelaajat löytävät pelin hakusanalla Skull & Bones.

Pelin ensimmäisen vuoden tapahtumakalenteri on nimeltään Rise of the Kingpins, joka nimensä mukaisesti kertoo nousevien rosvoparonien alkuvaiheista. Intian valtamerelle sijoittuvat tapahtumat tuovat mukana kiehtovia ryöstöreissuja, hurjia yhteenottoja, valtataisteluita ja massiivisia rahasaaliita. Pelivuosi on jaettu neljään eri vaiheeseen, joista jokainen sisältää oman ainutlaatuisen legendaarisen merirosvojohtajan sekä kausikohtaisia tapahtumia, kerättäviä varusteita, uusia tehtäviä ja erilaisia haasteita. Jokainen kausi kestää 12 viikkoa, joten tapahtumiin ehtii hyvin osallistua myös verkkaisemmalla pelitahdilla.

Jokaisella kaudella on myös oma teemansa ja nimensä sekä oma kausittainen merihirviönsä. Tekemistä ja kerättävää siis riittää, sillä rosvoista parhaat kohoavat maineeseen ja varauksiin saavutustensa myötä. Myös vähäisemmät voitot merkitsevät, sillä jokainen voitto ja onnistunut tehtävä vie merirosvojohtajaa eteenpäin urallaan. Olipa kyse oman laivan varustamisesta tai varallisuuden kartuttamisesta, pienetkin tehtävät ja ryöstöt saavat maineen kiirimään eteenpäin.

Ensimmäinen kausi on Raging Tides. Sen pahamaineisena ja legendaarisena merirosvopäällikkönä nähdään Karibialta Intian valtamerelle seilannut Philippe La Peste, jonka ahneus ja rohkeus kulkevat käsi kädessä kohti seuraavaa valloitusta. Tämän ohella luvassa on pelaajien välisiä laivataisteluita ja meret saarineen täynnä kerättäviä aarteita. Pelaajat voivat toimia joko yksin tai yhdessä, kuten parhaaksi näkevät. Lisäksi pelissä edistyminen siirtyy pelialustalta toiselle, joten edes pelilaitteen vaihtaminen ei hidasta pelissä edistymistä.

Skull and Bones ilmestyy sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että PC:lle 16. helmikuuta 2024. PC-versiot tulevat myyntiin Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.