Assassin’s Creed III uudelleenjulkaistaan maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed III uudelleenjulkaistaan maaliskuussa

Assassin’s Creed -pelisarjan kolmas osa saa uudelleenjulkaisun One ja Playstation 4 -konsoleille, sekä PC:lle maaliskuun 29. päivä. on kertonut pelissä olevan ja HDR-tuki.

Alunperin vuonna 2012 ilmestynyt peli sijoittuu Yhdysvaltain vapaussodan aikaan 1700-luvun lopulle. Ilmeisten ulkoasupäivitysten lisäksi uusintaversio tuo myös päivityksiä pelimekaniikkaan.

Alkuperäisen pelin lisäksi uusintapainokseen kuuluu myös julkaisun jälkeiset lisäosat kuten Benedict Arnold, Hidden Secrets sekä Tyranny of Washington -tehtävät. Paketti sisältää myös alunperin PS Vitalle ilmestyneen ja New Orleansiin sijoittuvan Assassin’s Creed III: Liberation -pelin toisinnon.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi