Assassin’s Creed -luojan uusi Ancestors -peli sai julkaisuajankohdan ja trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed -luojan uusi Ancestors -peli sai julkaisuajankohdan ja trailerin

Assassin’s Creed -luojan Patrice Désiletsin studion ihmisen syntyyn keskittyvä uusi peli Ancestors: The Odyssey ilmestyy elokuun 27. päivä :lle. Peli ilmestyy joulukuussa 4 ja One -konsoleille.

Pelin tarina alkaa ajasta ennen ihmisiä noin 10 miljoonaa vuotta sitten. Siinä kehitytään taitoja oppimalla ja kehitytään lopulta ihmisapinoille sukua olevaksi etelänapinaksi.

”Tavoitteemme on luoda kokemus jota kukaan pelaaja ei ole aiemmin kokenut” Kertoi Désilets.

Kommentoi

Avatar-hahmot saapuvat Brawlhalla-taistelupeliin – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Avatar-hahmot saapuvat Brawlhalla-taistelupeliin – katso traileri

Brawlhalla x Avatar

Ubisoft tuo suositun Avatar: The Last Airbender -animaation sankarit mukaan Brawlhallan lennokkaisiin otteluihin.

on ilmaiseksi pelattava taistelupeli, joka viehättää paitsi helpolla pelattavuudellaan, myös monipuolisella hahmokaartillaan. Nyt se täydentyy kolmella Avatar: The Last Airbender -sankarihahmolla. Mukana ovat keskeiset ja rakastetut hahmot Aang, Zuko ja Toph. Jokainen pelin hahmoista on lunastettavissa käyttöön 300 Mammoth-kolikolla.

Aang on crossover-hahmo Wu Shangille ja viimeinen airbender-taistelijoista. -hahmona hän voi hyödyntää jokaista neljästä eri elementistä ja kääntää nämä edukseen taisteluissa. Aang käyttää taisteluhanskoja ja keihästä sekä kykenee muuttumaan Avatar-hahmoksi.

Toph on Kor-hahmon crossover-versio. Sokeana syntynyt earthbender-soturi on itsepäinen ja äärimmäisen itsevarma tapaus, joka sanoo ja tekee, mitä huvittaa. Muita mielellään pomottava Toph turvautuu taistelussa ensisijaisesti taisteluhanskoihin ja sotavasaraan. Erikoiskykynä hän käyttää ainutlaatuisia maanmuokkausvoimiaan.

Hattorin kanssa crossover-hengessä yhdistyvä Zuko on tulilordi Ozain poika ja näin itsekin taidokas firebender-taistelija. Tulivaltakuntaa vastaan kääntynyt Zuko on myös Aangin tulivoimien opettaja. Kahakoissa Zukon valintana ovat miekka ja keihäs. Erikoisvoimana käytössä on sinisen hengen tuliset voimat.

Uudet hahmot mukaan tuova pelipäivitys tuo mukanaan myös ainutlaatuisen pelitapahtuman, joka sisältää ilmatemppelikartan yksi yhtä vastaan -otteluille. Lisäksi päivitys sisältää uusia hahmotoimintoja sekä uuden emoji- ja -valikoiman. Uudet esineet ja pelikartat ovat pelattavissa myös tapahtuman jälkeen.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, ja Switch -konsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi

Ubisoft paljastaa tietoja tulevista peleistään ensi lauantaina Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft paljastaa tietoja tulevista peleistään ensi lauantaina

Ubisoft Forward

Suosittu Ubisoft Forward -esittelytapahtuma on tullut tutuksi sekä pelialan ammattilaisille että peliharrastajille oivallisena tapana tutustua Ubisoftin tuleviin vielä julkaisemattomiin peleihin. Lauantaina 10. syyskuuta kello 22.00 Suomen aikaa alkavassa tapahtumassa käydään läpi Ubisoftin seuraavia julkaisuja.

Valokeilan keskiössä ovat maailman suosituimman pelihahmon, Marion, ja hänen kumppaneinaan toimivien Rabbids-jänöjen uusi yhteinen seikkailu Mario + Rabbids Sparks of Hope sekä merirosvojen kultakauteen sijoittuva verkkopelikokemus Skull and Bones. Lisäksi Ubisoft paljastaa huippusuositun Assassin’s Creed -pelisarjan uusimman osan ja antaa esimakua tulevasta. Luvassa on kiehtovia paljastuksia pelistä ja sen nykysuunnasta.

Ennen varsinaista esitystä tutustutaan jo julkaistujen pelien uusiin päivityksiin. Ennakkotapahtuma alkaa kello 21.35 ja käy läpi Brawlhalla-, For Honor- ja The Crew 2 -verkkopelien uudet päivitykset. Samalla luodaan katsaus Anno 1800 -strategiapelin päivityksiin. Myös muita kiinnostavia uutisia on luvassa.

Ubisoft Forward -tapahtuma on katsottavissa sekä tapahtuman virallisilta sivuilta että YouTube– ja Twitch-kanavilta osoitteissa . Tapahtuma esitetään muun muassa englanniksi ja saksaksi sekä kansainvälisellä viittomakielellä.

Twitchin kautta lähetystä katsoville on myös luvassa droppeja eli pienimuotoisia palkintoja peleihin, kuten Skull and Bones, Rainbow Six Siege, Rainbow Six Siege ja Assassin’s Creed Valhalla. Lisätietoa tapahtumista löytyy Ubisoft Forwardin verkkosivuilta.

Kommentoi