Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin ensimmäinen traileri

Assassin's Creed Mirage

Yli 200 miljoonaa peliä 15 vuoden aikana myynyt Assassin’s Creed -pelisarja on yksi suosituimmista lajissaan. Forward -pelitapahtumassa esitelty Assassin’s Creed Mirage vie pelaajan lähelle pelisarjan juuria. Samalla pelisarjasta paljastettiin kaksi tulevaa lippulaivajulkaisua, jotka kulkevat toistaiseksi työnimillä Codename RED ja Codename HEXE. Nämä molemmat muodostavat osansa Codename INFINITY -pelikeskittymää. Lisäksi Ubisoft julkisti uuden AAA-mobiilipelin työnimellä Codename JADE sekä yhteistyön Netflix-suoratoistopalvelun kanssa.

Assassin’s Creed Mirage -pelin suunnittelua johtaa Bordeaux. Se tunnetaan parhaiten Assassin’s Creed Valhalla -toimintaseikkailun Wrath of the Druids -lisäosan kehittäjänä. Assassin’s Creed Mirage vie pelaajan 1000-luvun Bagdadiin, kaupungin kultakaudelle. Vahvasti juonivetoinen toimintaseikkailu kertoo kiehtovan kasvutarinan, esittelee karismaattiset päähahmot ja kauniin kaupungin täynnä tekemistä. Peli mukailee sarjan perinteitä nykyaikaistetulla otteella ja yhdistää sen jännittävään hiippailuun, parkourmaiseen liikkumiseen ja vaivihkaisiin salamurhiin.

Keskushahmona nähdään tavallisesta katuvarkaasta assassiiniksi kasvava Basim Ibn Is’haq, jonka historia on hämärän peitossa. Basimin liittyessä Hidden Ones -salaseuraan hänen opettajana nähdään Emmy-palkitun Shohreh Aghdashloon tähdittämä Roshan. Assassin’s Creed Miragessa ympyrä sulkeutuu, sillä peli on sekä paluu sarjan juurille että kunnianosoitus sen ensimmäiselle ja alkuperäiselle pelille.

Assassin’s Creed Mirage julkaistaan peruspelin lisäksi kahtena erikoisversiona. Näitä ovat pelin lisäksi digitaalisen taidekirjan ja ääniraidan sekä pelin sisäisiä erikoisvaatteita sisältävä Deluxe Edition sekä keräilijöille ja tosifaneille suunnattu Collector’s Case. Se sisältää Deluxe-painoksen ohella 32 senttimetriä korkean Basim-figuurin, ainutlaatuisen Steelbook-pelikotelon, minikokoisen taidekirjan, Basimin rintakorun jäljitelmän Bagdadin kaupungin kartan ja valikoidut palat pelin musiikista. Keräilijänversio tulee saataville sekä Store -kauppapaikalle että valikoiduille jälleenmyyjille.

Pelin musiikista vastaa Brendan Angelides.

Myös aiemmin julkaistu Assassin’s Creed Valhalla saa ilmaisia päivityksiä, kuten lähikuukausina julkaistavan Last Chapter -lisätehtävän. Siinä pääsankari Eivor kohtaa tarinan keskeisiä hahmoja sekä muutamia historiallisesti merkittäviä hahmoja matkan varrelta. Peli sai lisää pienimuotoisia palkintopäivityksiä jo tänään.

Uuden pelijulkistuksen ohella pelisarjan tulevista nimikkeistä annettiin lisätietoa. Codename RED tulee olemaan seuraava suuri Assasssin’s Creed -peli ja se jatkaa pelin laajentumista avoimen maailman toimintaroolipelin suuntaan. Pelin kehityksestä vastaa Assassin’s Creed Odysseyn kehittänyt Quebec -pelistudio. Tällä kertaa pelin tarina esittelee tapahtumapaikkana feodaaliajan Japanin.

Tätä seuraa Codename HEXE, jota kehittää pelisarjan alkuperäinen luoja Montreal. Näitä tulevia pelejä yhdistää Codename INFINITY -pelikeskittymä, joka yhdistää pelisarjan pelejä toisiinsa kiehtovalla tavalla ja esittelee uudenlaisen moninpelin omana riippumattomana pelikokemuksenaan.

Mobiilipelipuolelle sarja laajenee Codename JADEn muodossa, joka laajentaa assassiiniseikkailut Kiinaan ilmaiseksi pelattavan pelikokemuksen muodossa.

Film & Televisionin ja Netflixin yhteistyöstä syntyy näytelty Assassin’s Creed -televisiosarja, joka laajentaa pelisarjasta tuttua maailmaa uudella tavalla. Yhteistyön myötä Netflix työstää myös omaa Assassin’s Creed -peliä omalle julkaisualustalleen.

Assassin’s Creed Mirage julkaistaan vuonna 2023 sekä 5, PlayStation 4, ja S sekä One, -konsoleille että Epic Games Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta PC:lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+-pelipalveluun.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta Tom Clancy’s The Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla -mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla PC:lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi