Assassin’s Creed Mirage -toimintaseikkailu julkaistaan pian – tällaisia tehoja tietokoneesi vaatii sen pyörittämiseen Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Mirage -toimintaseikkailu julkaistaan pian – tällaisia tehoja tietokoneesi vaatii sen pyörittämiseen

Suosittu pelisarja Assassin’s Creed on jälleen uutisotsikoissa, kun Ubisoft paljasti tulevan Assassin’s Creed Mirage -pelinsä pc-version tekniset vaatimukset. Sarja, joka on ylpeillyt yli 200 miljoonan myydyn kopion saavutuksella, valmistautuu julkaisemaan uuden osan, joka vie pelaajat takaisin historialliseen Lähi-itään ja 800-luvun Bagdadiin.

Mirage näyttää olevan hieman maltillisempi kuin sarjan aiemmat osat, ja siinä on aiemmasta osasta tuttu hahmo, Basim, keskipisteessä. Pc-pelaajat pääsevät nauttimaan 4K-ultrateräväpiirrosta ja HDR-väritilasta sekä useista uusista peliominaisuuksista, kuten Intelin XeSS Super Sampling -tuesta.

Minimivaatimuksiksi on ilmoitettu Intel Core i7-4790K tai AMD Ryzen 5 1600 -suoritin ja NVIDIA GeForce GTX 1060 tai AMD Radeon RX 570 -näytönohjain, kun taas 4K Ultra -tasoinen pelaaminen vaatii tehokkaamman kokoonpanon.

Assassin’s Creed Mirage saapuu hyllyille 5. lokakuuta useille eri alustoille, mukaan lukien Xbox Series X/S, PlayStation 5 ja PC.

Assassin’s Creed Mirage saa jouluksi uuden pelitilan Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Mirage saa jouluksi uuden pelitilan

Assassin's Creed Mirage


Assassin's Creed Mirage saa uuden New Game+ -tilan ja valinnaisen permadeath-tilan kaikille vaikeustasoille ilmaisen päivityksen myötä joulukuussa.

Assassin's Creedin X/Twitter-tili jakoi uutisen samalla vahvistaen, että lisätietoja näistä uusista ominaisuuksista saapuu lähitulevaisuudessa.

”Kuulemme teidät: New Game+ -tila Assassin's Creed Mirageen tulee saataville ilmaisessa päivityksessä tässä joulukuussa”, Assassin's Creedin tili kirjoitti. ”Ja kokeneille assassiineille NG+:n mukana tulee valinnainen permadeath-tila, joka on saatavilla kaikilla vaikeustasoilla! Lisätietoja tulossa pian.”

Suosikkipelisarja Assassin's Creed on tullut tunnetuksi ainutlaatuisesta taustatarinastaan sekä pelattavuudesta, jossa parkourmainen kiipeily, salakavala hiippailu ja jännittävät taistelut yhdistyvät kiehtovaksi pelikokonaisuudeksi.

Yhtäältä pelisarja tunnetaan sen tavasta sekoittaa tunnettuja historiallisia hahmoja ja taphtumapaikkoja fiktiiviseen tarinankerrontaan, jossa salalitot ja juonittelijat punovat suunnitelmiaan omien etujensa ajamiseksi.

Assassin's Creed Mirage -toimintaseikkailu vie pelaajan pelisarjan alkulähteille. Luvassa on tiivistunnelmainen ja vauhdikas peli täynnä toimintaa sekä hiiviskelyä 800-luvun Bagdadissa. Samalla peli on sekä kumarrus sarjan historialle että vaihtelua sen myöhemmille vaiheille, joissa tapahtuvat ovat kasvaneet eeppisiin mittasuhteisiin.

Assassin's Creed Mirage yhdistääkin toisiinsa sekä tuttua ja turvallista että toisaalta nykyaikaista peliisuunnittelua ja tämän päivän pelimekaniikkaa. Peli ei vaadi sarjan aiempaa tuntemusta, vaan sopii yhtäältä uusille pelaajille että pelisarjan vannoutuneille faneille.

Assassin's Creed Mirage ilmestyi 5. lokakuuta - ja , ja S sekä -konsoleille, että Epic Games Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+-pelipalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Seikkailu, joka tarjoaa paljon niin uusille kuin vanhoillekin faneille – arvostelussa Assassin’s Creed Mirage Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailu, joka tarjoaa paljon niin uusille kuin vanhoillekin faneille – arvostelussa Assassin’s Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage (Xbox Series X)

8 / 10
Hyvää Upea grafiikka ja äänimaailma. Mielenkiintoinen miljöö. Vahva standalone-tarina. Huonoa Jokseenkin haasteelliset kontrollit ja parkour-mekaniikat. Muutamia pieniä graafisia ja animaatioihin liittyviä epäjohdonmukaisuuksia. Yhteenveto Taattua laatua tarjoava Assassin's Creed Mirage on seikkailu, joka tarjoaa paljon niin uusille kuin vanhoillekin faneille.

Assassin’s Creed -pelisarja on pitkään houkutellut pelaajia ainutlaatuisilla historiallisilla seikkailuillaan, tarjoten sukelluksen eri aikakausiin ja kulttuureihin. Uusin lisäys, Assassin’s Creed Mirage, johdattelee pelaajat 800-luvun Bagdadiin, luvaten vauhdikkaan seikkailun täynnä toimintaa, hiiviskelyä ja totta kait, myöskin juonittelua.

Mirage yhdistelee sarjalle ominaista fiktiivistä tarinankerrontaa ja historiallisten tapahtumien sekä hahmojen lomittamista taidokkaasti. Pelin keskiössä on Basim, hahmo, joka tuntuu toisinaan taistelevan pelaajan ohjausta vastaan parkour-elementeissä, mutta tämä ei suinkaan vähennä pelin antia. Sarjan faneille tarjotaan sitä, ehkäpä jo vanhaakin tuttua, kun taas uusille pelaajille Mirage tarjoaa vahvan standalone-kokemuksen ilman aikaisempien osien tuntemusta. Ja tämä on ainoastaan vain plussaa.

Kun pelaat toimintaseikkailupeliä, kuten Assassin’s Creed Mirage, on tosi tärkeää, että hahmoa on helppo ohjata ja että se tekee juuri niitä liikkeitä, mitä pelaajakin haluaisi sen tekevän. Mirage-pelissä tämä voi olla vähän hankalaa ja vaatiikin välillä vähän sulattelua. välillä Basim, ei ehkä kiipeile tai liiku niin sulavasti kuin toivoisit, ja se voi tuntua vähän ärsyttävältä. Jos olet pelannut muita Assassin’s Creed -pelejä, saatat pitää tätä lisähaasteena, mutta jos olet uusi pelaaja, saatat turhautua näihin pieniin hetkiin.

Grafiikassa Assassin’s Creed Mirage loistaa: AAA-luokan realistinen ja yksityiskohtainen visuaalinen ilme tuo aavikkomaisemat ja historiallisen Bagdadin elävästi pelaajien eteen. Kasvot ja ihon tekstuurit voivat toisinaan näyttää liian sileiltä, mutta kokonaisuudessaan visuaalinen anti vakuuttaa ja pitää pelaajan tiukasti otteessaan.

Audiotaso on vahva ja se tukee pelikokemusta sulavasti. Sävellykset ja ääniefektit ovat linjassa pelin teeman ja ympäristön kanssa, tuoden lisää syvyyttä ja immersiota kokemukseen.

Assassin’s Creed Mirage on seikkailu, joka tarjoaa paljon niin uusille kuin vanhoillekin faneille. Sen haasteellinen ohjattavuus ja silloin tällöin tökkivät animaatiot voivat olla kynnyksiä tarkan pelaajan nautinnolle, mutta kokonaisvaltainen tarina, grafiikka ja äänimaailma paikkaavat näitä puutteita merkittävästi. Miragea voikin suositella niin sarjan veteraaneille kuin ensikertalaisillekin, jotka ovat valmiita sukeltamaan syvälle historiallisen Arabian sydämeen – täynnä salaliittoja, seikkailua ja kaunista kaaosta.

Arvostelu: M.Säily