Assassin’s Creed Syndicate ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Syndicate ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Assassin's Creed Syndicate

jakaa parhaillaan ilmaiseksi Assassin's Creed Syndicate -toimintaseikkailupeliä :lle.

Assassin's Creed Syndicate on 2015 julkaistu pelisarjan yhdeksäs osa. Syndicate sijoittuu vuoden 1868 Lontooseen, jossa vallitsee teollinen vallankumous. Pelattavat hahmot ovat kaksoset Jacob ja Evie Frye, jotka taistelevat järjestäytynyttä rikollisuutta ja temppeliherroja vastaan viktoriaanisessa suurkaupungissa.

Voit ladata Assassin's Creed Syndicate -pelin ilmaiseksi täältä PC:lle aina joulukuun 6. päivä asti.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.