Assassin’s Creed: The Rebel Collection saapuu Nintendo Switchille joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed: The Rebel Collection saapuu Nintendo Switchille joulukuussa

Ubisoft on tuomassa rakasta Assassin’s Creed -pelisarjaansa Switch -konsolille. Kyseessä on Assassin’s Creed: The Rebel Collection, joka sisältää ja Assassin’s Creed Rogue -pelit lisäosineen.

Pelejä on optioimitu liikkeessä pelaamiseen ja niissä on mm. paranneltu HUD, kosketusnäyttöohjaimet, HD Rumble sekä liiketähtääminen.

Black Flag sijoittuu merirosvojen kulta-aikaan ja siinä pelaaja omaksuu Edward Kenwayn roolin. Karibian pahamaineisimpana merirosvona otat osaa kuuluisiin taisteluihin, löydät aarteita ja ansaitset legendaaristen hahmojen, kuten Mustaparran kunnioituksen.

Rogue puolestaan sijoittuu Ranskan ja Intian väliseen sotaan 1700-luvulle. Siinä pelaajat omaksuvat Templarin roolin ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa ja siinä salamurhaajan kohteena ovat itse salamurhaajat.

Assassin’s Creed: The Rebel Collection -kokoelma ilmestyy Switchille joulukuun 6. päivä. Sen voit ostaa Nintendon eShopista tai fyysisenä versiona pelikaupoista.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Arcade -pelihallisimulaatio ilmestyy elokuussa PC:lle ja konsoleille

Arcade Paradise

Nostalgisista pelihalleista pitävät saattavat riemuita sillä elokuussa PC:lle ja konsoleille saapuu Arcade Paradise, jossa pelaajat pääsevät rakentamaan ikioman pelihallin. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä pelaajat ylläpitävät The Wash nimistä pesulaa, jonka takahuoneesta alkaa ikioman pelihallin rakentaminen. Pelihalliin voi hankkia yli 30 erilaista retropelikonetta ja niitä pääsee myös pelaamaan itse.

Pelihallissa pelaamisen lisäksi pääset tekemään myös arkisia puhteita kuten avaamaan tukkeutuneita vessoja sekä poistamaan purkkaa pesukoneiden reunustoista.

Arcade Paradise ilmestyy elokuun 11. päivä PC:lle sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi