Assassin’s Creed Valhalla -pelin 4-minuuttinen traileri katsottavissa: esittelyssä mystiset ja pelottomat viikingit Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Valhalla -pelin 4-minuuttinen traileri katsottavissa: esittelyssä mystiset ja pelottomat viikingit

Ubisoftin tulevan Assassin’s Creed Valhalla -pelin ilmestyi vappuaattona, ja tuo neljä minuuttinen katsaus tarjoaa faneille tunnelmointia ja fiilistelyä odotetusta pelistä. Päähahmo Eivorista, pelimiljööstä ja taisteluista saatiin kattavaa esittelyä trailerin myötä.

Julkaisupäiväksi ei tarjoa mitään tarkkaa päivää, vaan ilmoittaa saatavuudeksi joulupyhät 2020. Ajankohdasta tulee silti hyvä mieli, sillä peli ilmestyy kuluvana vuonna.Valhallaa pääsee pelaamaan Xbox Onella, :llä, :lla, :lla, :llä ja Stadialla. Ennakkotilaukset voi jo tehdä täältä.

Valhallan pelaaja pääsee valitsemaan pelaako nais- vai miespuolisella Eivorilla, joka on klaanin johtaja. Hahmo on myös muokattavissa oman mieltymyksen mukaiseksi.

Eivor johdattaa kansansa Norjan karuista rannikoilta uuteen kotiin ja hyvään viljelysmaahan, 800-luvun Englantiin. Uudessa maassa pelaajat rakentavat asuinaluetta muokkaamalla ja hankkimalla parannuksia. Lisäksi eloon oleellisesti kytkeytyvät hyökkäykset linnoituksiin ja liittolaisten hankinnat. vihjailee, että pelissä olisi metsästystä, kalastusta, juomapelejä sekä kisailuja viikinkien rap-taistossa.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio RimWorld on saamassa oman version PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Double Eleven Limited, joka tunnetaan mm. Minecraft Dungeons sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin Early Access tilassa PC:lle vuonna 2013 Kickstarter joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

RimWorld: Console Edition saapuu PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan Xbox ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin Skull & Bones on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan PC:lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi