Assembly -tapahtuma saa uudet omistajat Kommentit pois päältä artikkelissa Assembly -tapahtuma saa uudet omistajat

Assembly Summer 2022

Company on 17.11.2023 myynyt Organizing Oy:n koko osakekannan Assemblyn toimivalle johdolle ja pitkäaikaisille järjestäjille. Yrityskaupan jälkeen Assembly Organizing Oy:n liiketoiminta ja tapahtumat jatkuvat ennallaan. Assembly Organizing Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana jatkaa Lassi Nummi.

Assembly Organizing Oy järjestää maailmallakin tunnettua, Suomen suurinta tietokone- ja digikulttuurin festivaalia Helsingin messukeskuksessa. Assembly Winter ja Assembly Summer -festivaalit järjestetään kahdesti vuodessa. Jopa 25 000 kävijän festivaalien lisäksi Assembly Organizing Oy järjestää e-urheiluturnauksia ja peliaiheisia pop-up-tapahtumia sekä tarjoaa vaikuttaja- ja muita markkinointipalveluita yrityksille.

”Haluan esittää kiitokseni Telialle, joka on tarjonnut Assemblylle hyvän kodin vuodesta 2018 tähän päivään asti. Telian tuki on ollut elintärkeää, etenkin koronapandemian aikana, jolloin fyysisten tapahtumien järjestäminen oli mahdotonta. Tänä aikana kuitenkin rakensimme yhdessä laajan suomalaisten pelaajien yhteisön verkossa, joille voimme taas tarjota fyysisiä kohtaamisia tapahtumien muodossa. Assemblyn 30-vuotias historia saa näin ollen jatkoa yrittäjävetoisena.”

Assembly Organizing Oy:n toimitusjohtaja Lassi Nummi

”Olemme tehneet Telialla viimeisten vuosien aikana muutosmatkaa ja keskittyneet vahvemmin ydinliiketoimintaamme. Palvelemme pelaajakohderyhmää jatkossakin tarjoamalla laadukkaita nettiyhteyksiä ja pelaamisen laitteita. Assemblyn uusilla omistajilla on paremmat edellytykset kehittää näitä suosittuja tapahtumia tulevaisuudessa.”

sanoo Telian toimitusjohtaja Heli Partanen

Telia jatkaa Assemblyn pääyhteistyökumppanina ja turvallisten verkkoyhteyksien tarjoajana vuonna 2024. Yhtiö on sitoutunut edistämään lasten ja nuorten digiosallisuutta sekä vastuullista pelikulttuuria.

Vuoden 2024 Assembly-päätapahtumat ovat Assembly Winter´24 (22.-25.2.2024) sekä Assembly Summer´24 (1.-4.8.2024), jotka molemmat järjestetään Helsingin Messukeskuksessa.

Assembly Winter 2023 järjestetään helmikuussa – ennakkoliput myynnissä Kommentit pois päältä artikkelissa Assembly Winter 2023 järjestetään helmikuussa – ennakkoliput myynnissä

Assembly Winter 2023

Taas on luvassa pelaamisen juhlaa megaluokan kotimaisessa LAN-tapahtumassa, kun Winter 2023 täyttää Helsingin Messukeskuksen etelän hiihtolomaviikolla 23.-26. helmikuuta.

Winter 2023 -tapahtuman ohjelmistoa vasta rakennetaan, mutta perinteisesti Assemblyn talvitapahtumat ovat keskittyneet pelaamiseen niin hauskanpidon kuin kilpailemisen merkeissä. Ohjelmistoon on merkitty taistelupeliturnaus Assymylly, cosplay-kilpailu, Stream Corner, Assembly arcade, Assygames, ja konepaikkojen peliturnaukset. Lisää ohjelmistoa julkaistaan tipoittain lähempänä tapahtumaa.

Avoimen konepaikkalipun ostanut tai lahjaksi saanut pääsee valitsemaan konepaikkansa, kun kaikki lipputyypit tulevat myyntiin. Super Early Nerd- lipun ostajalle toimitetaan sähköpostitse erillinen linkki, jonka kautta voit valita oman konepaikkasi ilman lisäkuluja.

Rajattu erä avoimia konepaikkalippuja sekä neljän päivän kävijälippuja Super Early Nerd -hintaan myynnissä 29. elokuuta – 28. syyskuuta.

Super Early Nerd-lippujen tarjoushinnat ovat:
Standard-konepaikka 75 € (norm. 89 €)
Premium-konepaikka 109 € (norm. 125 €)
Premium K-22- konepaikka 109 € (norm. 125 €)
Family-konepaikka 75 € (norm. 89 €)
4 vrk kävijälippu 25 € (norm. 40 €)

Liput ovat ostettavissa ennakkoon Tiketistä. Hinnat sisältävät palvelumaksut.

Tämän tarjouskampanjan jälkeen tapahtuman lippujen hinnat nousevat asteittain, joten olemalla nopea varmistat itsellesi muita edullisemman sisäänpääsyn tapahtumaan.

Super Early Nerd -hinnat ovat voimassa 29.8.klo 12.00 – 28.9.2022 klo 23.59.

ASSEMBLY Summer 2022 juhlistaa tapahtuman 30-vuotista taivalta Kommentit pois päältä artikkelissa ASSEMBLY Summer 2022 juhlistaa tapahtuman 30-vuotista taivalta

Assembly Summer 2022

Summer 2022 on 30-vuotisjuhlatapahtuma, joka sisältää digitaaliseen taiteeseen ja luovuuteen keskittyvän ohjelmasisällön lisäksi runsaasti esports- eli kilpapeliohjelmaa.

Tapahtuman isoimpana esports-ohjelmanumerona nähdään ammattilaistason Counter-Strike: Global Offensive -turnaus (K16), joka lukeutuu myös vuoden isoimpiin kotimaisiin kilpapeliturnauksiin. Yhteensä 15 000 euron palkintopotista kilpailevat kutsujoukkueet Academy, KOVA, , Temp ja brittiläinen Into the Breach sekä karsintojen kautta jatkoon päässeet kotimaiset joukkueet Conquer, Cocolovers ja norjalainen VOID.

Ammattilaistason pelaamisen lisäksi Assemblyilla nähdään helposti lähestyttäviä harrastelijatason turnauksia, joissa peleinä ovat , Valorant, CS:GO, Rocket League ja Overwatch. Mielenkiintoinen ohjelmanumero on KOR-FIN Esports Festival 2022 PUBG -ystävyysottelu (K16), jossa otellaan eteläkorealaisia vastaan. Gigantti Valorant Cup (K16) tuo esports-lavalle karsintojen kautta joukkueita ottelemaan 4 000 euron palkintopotista. Taistelupelilava Assymyllyn kehässä nähdään otteluita peleissä , The King of Fighter, Guilty Gear, ja Super Smash Bros.

Yhtenä osana esports-ohjelmaa Assemblyilla ovat myös erinäisten esports-yhteisöjen ja toimijoiden ohjelmanumerot, joiden myötä tapahtuman kävijät pääsevät osallistumaan erilaisiin haasteisiin ja pienimuotoisempiin turnauksiin. Ohjelmaa ovat mukana järjestämässä ovat muun muassa KOVA, HAVU, Pelaajat.com, MoonTV sekä useita muita digitaalisen maailman toimijoita.

Esportsin lisäksi pelaamaan pääsee messualueelta löytyvien I love 8-bit -retronäyttelyn, Skrollin ja Retro Rewindin, Nintendo Switchin, Assygames-pelipisteen ja pelihalli Sugoin arcade-koneiden myötä. Assemblyilla on paljon peliaiheista sisältöä, ja se on vuosikymmeniä ollut yhtä lailla peli- kuin tietokoneharrastajien suosima tapahtuma, joka tarjoaa uniikin kävijäkokemuksen jokaiselle.

Suomen suurimman digitaaliseen kulttuuriin ja pelaamiseen keskittyvän festivaalin 30-vuotisjuhla lähestyy. Ensimmäiset Assemblyt järjestettiin vuonna 1992, ja tapahtuma on sittemmin kasvanut kymmenien tuhansien kävijöiden vuosittaiseksi tietokone- ja peliharrastajien kokoontumiseksi. Paikalle saavutaan tutustumaan uusimpaan tietotekniikkaan, uusimpiin peleihin, katsomaan digitaalista taidetta, jännittämään esports-turnauksia sekä löytämään uusia mielenkiinnon kohteita ja tuttavuuksia.

ASSEMBLY Summer 2022 -tapahtuma järjestetään 4.-7.8.2022 Helsingin Messukeskuksessa.