Asterix ja Obelix -peli sai uuden julkaisuvideon Kommentit pois päältä artikkelissa Asterix ja Obelix -peli sai uuden julkaisuvideon

Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir

PAN Visionin jakelema ja Microïdsin julkaisema Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir -toimintaseikkailu julkaistaan ylihuomenna pelikonsoleille ja tietokoneille. Julkaisun kunniaksi on pelistä julkaistu uusi esittelyvideo, jonka myötä voi virittäytyä pelin tunnelmiin.

Maailman suosituimmat gallialaissankarit Asterix ja Obelix tunnetaan yhtäältä kyltymättömästä himostaan villisianlihaa kohtaan kuin halustaan nujakoida ilkeiden roomalaisten kanssa. Samalla tämä voimakaksikko on myös kovin seikkailun- ja auttamisenhaluista väkeä. Niinpä he ovatkin jälleen kerran tien päällä mukanaan pieni koira Idefix.

Aivan tavallisesta päivästä muodostuu elämää suurempi seikkailukokemus, kun kotikylän druidi Akvavitix saa epätavallisen kirjeen. Pian sankarit ovatkin matkalla, johon liittyy erikoisvoimia antava kristallipaasi. Seikkailu ei olisi mitään ilman inhoja roomalaissotilaita, joiden kanssa sankarit ottavat yhteen useammankin kerran. Nälkäkin täytyy jollain tapaa tyydyttää, joten villisianmetsästys kuuluu luonnollisesti asiaan.

Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir sisältää yhteistyömuotoisen pelitilan, jonka ansiosta pelin värikkään seikkailun voi kokea yhdessä toisen pelaaja kanssa.

Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir tulee myyntiin sekä perusversiona että ainutlaatuisena keräilijänversiona. Keräilijänversio sisältää pelin lisäksi 15 senttimetriä korkeat Obelix- ja Idefix-figuurit sekä pienet Asterix- ja Obelix-figuurit. Peli julkaistaan 21. marraskuuta sekä Switch-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että -tietokoneille.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä Series X/S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista -pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen -lasit kuten Vive, Meta tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi