Asterix ja Obelix -peli sai uuden julkaisuvideon Kommentit pois päältä artikkelissa Asterix ja Obelix -peli sai uuden julkaisuvideon

Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir

PAN Visionin jakelema ja Microïdsin julkaisema Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir -toimintaseikkailu julkaistaan ylihuomenna pelikonsoleille ja tietokoneille. Julkaisun kunniaksi on pelistä julkaistu uusi esittelyvideo, jonka myötä voi virittäytyä pelin tunnelmiin.

Maailman suosituimmat gallialaissankarit Asterix ja Obelix tunnetaan yhtäältä kyltymättömästä himostaan villisianlihaa kohtaan kuin halustaan nujakoida ilkeiden roomalaisten kanssa. Samalla tämä voimakaksikko on myös kovin seikkailun- ja auttamisenhaluista väkeä. Niinpä he ovatkin jälleen kerran tien päällä mukanaan pieni koira Idefix.

Aivan tavallisesta päivästä muodostuu elämää suurempi seikkailukokemus, kun kotikylän druidi Akvavitix saa epätavallisen kirjeen. Pian sankarit ovatkin matkalla, johon liittyy erikoisvoimia antava kristallipaasi. Seikkailu ei olisi mitään ilman inhoja roomalaissotilaita, joiden kanssa sankarit ottavat yhteen useammankin kerran. Nälkäkin täytyy jollain tapaa tyydyttää, joten villisianmetsästys kuuluu luonnollisesti asiaan.

Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir sisältää yhteistyömuotoisen pelitilan, jonka ansiosta pelin värikkään seikkailun voi kokea yhdessä toisen pelaaja kanssa.

Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir tulee myyntiin sekä perusversiona että ainutlaatuisena keräilijänversiona. Keräilijänversio sisältää pelin lisäksi 15 senttimetriä korkeat Obelix- ja Idefix-figuurit sekä pienet Asterix- ja Obelix-figuurit. Peli julkaistaan 21. marraskuuta sekä Switch-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että -tietokoneille.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi