Astron kevyet A10 -pelikuulokkeet uudistuivat ilmastoystävällisiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Astron kevyet A10 -pelikuulokkeet uudistuivat ilmastoystävällisiksi

Logitechin omistama ASTRO Gaming tuo konsolipelaajille laadukasta äänentoistoa uusilla ASTRO A10 -pelikuulokkeillaan.

Toisen sukupolven ASTRO A10 - tarjoavat miellyttäviä kuunteluelämyksiä, tasapainoisen äänentoiston ja selkeä-äänisen mikrofonin pelikäyttöön. Kevytrakenteiset ja joustavat kuulokkeet eivät paina tai purista päätä edes pitkissä pelisessioissa. Kuulokkeet ovat myös hiilineutraalit, mikä tekee niistä vastuullisen ja ilmastoystävällisen valinnan.

”ASTRO A10 -kuulokkeita suunnitellessa halusimme varmistaa, että teemme uuden sukupolven tuotteen kuluttajan tarpeet huomioiden, eikä vain itsetarkoituksellisista syistä. Kohensimme kuulokkeiden suorituskykyä ja lisäsimme uusia ominaisuuksia sekä teimme uuden sukupolven mallista entistäkin kevyemmän ja miellyttävämmän käyttää. Halusimme myös varmistaa, että kuulokkeet sopivat kaikenlaisiin pelitilanteisiin ja erilaisille pelaajille. Kuulokkeet on saatavana viidellä eri värivaihtoehdolla erilaisten pelaajien tyyliä täydentäen. Erityisen tärkeää on myös se, että kuulokkeet on valmistettu kestävä kehitys edellä.”

kommentoi Logitech G:n markkinointijohtaja Peter Kingsley

Pelikuulokkeiden 32 millimetrin elementit on tasapainotettu ja räätälöity toistamaan erilaiset peliäänet ja keskustelut yksityiskohtaisesti. Yhdysrakenteinen kuuden millimetrin sankamikrofoni poimii puheäänet kristallinkirkkaasti. Pystyasentoon nostettaessa mikrofoni mykistää itsensä automaattisesti.

Vain 246 grammaa painavat kuulokkeet tuntuvat päässä lähes huomaamattomilta. Miellyttävän muotoilun, pehmustetun pääpannan ja muistivaahtoisten korvatyynyjen ansiosta kuulokkeiden käyttö tuntuu höyhenenkevyeltä läpi pelisession. Kuulokkeet sopivat kokonsa puolesta lähes kaikille, mutta kuulokkeet on erityisesti suunniteltu pienempiä päitä varten.

Yksi ASTRO A10 -pelikuulokkeiden keskeisistä ominaisuuksista on hiilineutraalius. Logitech hyvittää kuulokkeiden hiilipäästöt, jonka ansiosta kuulokkeilla on CarbonNeutral-sertifiointi. Kuulokkeiden muoviosista vähintään 35 prosenttia on valmistettu kierrätysmuovista. Lisäksi paketoinnin paperimateriaali tulee FSC-sertifioiduista metsistä. Kuulokkeiden korvatyynyt ja pääpannan pehmikkeet ovat vaihdettavissa vaihto-osin, mikä lisää kuulokkeiden käyttöikää. ASTRO A10 -kuulokkeet ovatkin vastuullinen ja luontoystävällinen valinta. Lisätietoja Logitechin kestävän kehityksen toiminnasta voi lukea täältä.

ASTRO A10 -kuulokkeet on saatavana viidellä eri värillä, joita ovat musta, valkoinen, mintunvihreä, harmaa ja liila. Lisäksi uuden sukupolven kuulokkeissa on hienovaraiset karhennukset, joiden avulla myös näkövammaiset pelaajat tunnistavat oikean- ja vasemmanpuoleisen kuulokkeen helposti. Kokonaisuus on viimeistelty joustavalla ja pehmeällä rakenteella, joka tarjoaa miellyttävän peli- ja kuuntelukokemuksen myös usean tunnin pelisessioihin.

Yhteensopivuus

ovat yhteensopivat sekä 5-, Series X/S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsolien että PC- ja -tietokoneiden kanssa. Yhteensopivuuteen vaaditaan 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Lisäksi kuulokkeet tukevat Dolby Atmos-, Tempest 3D AudioTech- ja Windows Sonic -äänitekniikoita.

Hinta ja saatavuus

ASTRO A10 Gen 2 - ovat saatavilla 59 euron hintaan.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

Nordic on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään myöhemmin tänä vuonna PC:lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

ilmestynee tämän vuoden lopulla PC:lle.

Kommentoi