Asuttamissimulaatio Surviving Mars ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Asuttamissimulaatio Surviving Mars ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Surviving Mars

jakaa jälleen ilmaisia pelejä ja tällä kertaa vuorossa on selviytymistä ja kaupunginrakentelua avaruudessa yhdistelevä . Peli saapui ilmaisjakeluun osuvasti sillä sen jatko-osasta ilmoitettiin aiemmin tällä viikolla.

Nimensä mukaan pelissä suunnataan punaiselle planeetalle ja tehtävänä on perustaa ensimmäinen pysyvä ihmisasutus Marsiin. Ihan yksinkertaista tämä ei kuitenkaan tule olemaan ja vastassa on lukuisia haasteita. Jokaisella uudisasukkaalla on henkilökohtaiset tarpeet ja haasteensa.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2018 ja sen on kehittänyt , joka tunnetaan myös , 4 ja 5 -peleistä.

Voit ladata Surviving Mars -pelin ilmaiseksi :lle ja :lle Epic Games Storesta aina lokakuun 17. päivään asti

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.