Asuttamissimulaatio Surviving Mars ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Asuttamissimulaatio Surviving Mars ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Surviving Mars

jakaa jälleen ilmaisia pelejä ja tällä kertaa vuorossa on selviytymistä ja kaupunginrakentelua avaruudessa yhdistelevä . Peli saapui ilmaisjakeluun osuvasti sillä sen jatko-osasta ilmoitettiin aiemmin tällä viikolla.

Nimensä mukaan pelissä suunnataan punaiselle planeetalle ja tehtävänä on perustaa ensimmäinen pysyvä ihmisasutus Marsiin. Ihan yksinkertaista tämä ei kuitenkaan tule olemaan ja vastassa on lukuisia haasteita. Jokaisella uudisasukkaalla on henkilökohtaiset tarpeet ja haasteensa.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2018 ja sen on kehittänyt , joka tunnetaan myös , 4 ja 5 -peleistä.

Voit ladata Surviving Mars -pelin ilmaiseksi :lle ja :lle Epic Games Storesta aina lokakuun 17. päivään asti

Kommentoi

Co-op räiskintä GTFO saa uuden The Vessel -rundownin ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Co-op räiskintä GTFO saa uuden The Vessel -rundownin ensi viikolla

GTFO

Ruotsalaisen indiestudio 10 Chambers Collectiven kauhuselviytymisräiskintä GTFO on saamassa uuden The Vessel -rundownin ensi viikon torstaina kesäkuun 11. päivä.

Järjestyksessään pelin kolmas rundown tuo peliin uutta tarinaa, sekä alueen nimeltään Lab. Myös seitsemän tutkimusretkeä on luvassa uusien aseiden ja vastustajien kera.

Pelissä neljä pelaajaa lasketaan synkkään maanalaiseen tyrmään, jota hallinnoi The Warden. Ammuksia on vähän ja vaara vaanii jokaisen nurkan takana. Joudut selviytymään joukkueesi kanssa selvittäen erilaisia tavoitteita. Välillä kannattaa hiippailla ja jotkut tilanteet vaativat rankempia otteita.

GTFO on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa Steamistä :lle.

Kommentoi

Päätön kokkauspeli Overcooked ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Päätön kokkauspeli Overcooked ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Overcooked

Kaoottinen co-op kokkauspeli Overcooked on ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta.

Alunperin vuonna 2016 ilmestyneessä pelissä yhdestä neljään pelaajaa kokkaa erilaisia ruokia ja yrittävä saada ne valmiiksi ennen kuin asiakkaat ryntäävät ulos ravintolasta.

Huhujen mukaan tämän viikon ilmaispelin piti olla ARK: Survival Evolved, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Overcooked on ollut myös aiemmin Epic Games Storen ilmaisjakolistalla.

Overcooked on ladattavissa ilmaiseksi :lle kesäkuun 11. päivän asti.

Kommentoi