Asuttamissimulaatio Surviving Mars ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Asuttamissimulaatio Surviving Mars ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Surviving Mars

jakaa jälleen ilmaisia pelejä ja tällä kertaa vuorossa on selviytymistä ja kaupunginrakentelua avaruudessa yhdistelevä Surviving Mars. Peli saapui ilmaisjakeluun osuvasti sillä sen jatko-osasta Surviving the Aftermath ilmoitettiin aiemmin tällä viikolla.

Nimensä mukaan pelissä suunnataan punaiselle planeetalle ja tehtävänä on perustaa ensimmäinen pysyvä ihmisasutus Marsiin. Ihan yksinkertaista tämä ei kuitenkaan tule olemaan ja vastassa on lukuisia haasteita. Jokaisella uudisasukkaalla on henkilökohtaiset tarpeet ja haasteensa.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2018 ja sen on kehittänyt Haemimont Games, joka tunnetaan myös 3, 4 ja 5 -peleistä.

Voit ladata Surviving Mars -pelin ilmaiseksi PC:lle ja :lle Games Storesta aina lokakuun 17. päivään asti

Kommentoi

Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin

Immortals of Aveum

Ascendant Studios ja ovat julkistaneet Game Awards -tapahtumassa ensimmäisen tiiseritrailerin Immortals of Aveum -taikaräiskintäpelistä.

 on ensimmäisen persoonan ”magic shooter” -yksinpeli ja Ascendant Studios -kehittäjän ensimmäinen oma peli. Peliä kehittäneet ovat aikaisemmin työskennelleet mm. Dead Space ja kolmen Call of Duty -pelin parissa. Pelin julkaisusta vastaa Originals.

mmortals of Aveum ilmestyy ensi vuoden puolella ja Series X sekä S -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla Early Access tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa PC:lle ja GOG -palveluiden kautta sekä Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi