Atari on ilmoittanut ostavansa tunnetun pelistudion Digital Eclipsen Kommentit pois päältä artikkelissa Atari on ilmoittanut ostavansa tunnetun pelistudion Digital Eclipsen

Atari on ilmoittanut aikovansa ostaa pelistudion Digital Eclipsen, joka on vastuussa peleistä kuten Street Fighter: 30th Anniversary, SNK 40th Anniversary Collection, Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, 50: The Anniversary Celebration ja The Making of Karateka.

:n hankinta mahdollistaa Atarille sisäisten kehityskapasiteettien laajentamisen ja Digital Eclipse:n alan johtavan kokemuksen ja omaisuuden hyödyntämisen”, kertoo tiedote. ”Liittyessään Atariin Digital Eclipse kasvattaa liiketoimintaansa ja kykyjään laajentamalla kehityskapasiteettiaan ja saamalla pääsyn maailmanluokan IP:hen ja hyödyntämällä Atarin hallinnollista asiantuntemusta.”

Vuonna 1992 perustettu Digital Eclipse on läpikäynyt yli 250 julkaisua elinaikanaan ja on saanut viime aikoina vankan maineen retro-pelien säilyttämisessä tuleville sukupolville. Hankinta näkee yrityksen liittyvän Nightdive Studiosiin, toiseen yritykseen, joka keskittyy klassisten pelien uudelleenjulkaisuun, jonka Atari osti toukokuussa tänä vuonna.

Sopimus koostuu alustavasta harkinnasta 6,5 miljoonaa dollaria, joka maksetaan hankinnan sulkeutuessa. Tämä koostuu 4,0 miljoonasta dollarista käteisenä ja 2,5 miljoonasta dollaria uusina liikkeeseen laskettuina Atari:n tavallisina osakkeina, sekä jäljellä olevasta ansaintaosuudesta enintään 13,5 miljoonaa dollaria, joka maksetaan käteisenä seuraavan kymmenen vuoden aikana, perustuen Digital Eclipse:n tulevaan suorituskykyyn. Sopimuksen odotetaan sulkeutuvan seuraavien päivien aikana.

Retrorallia luvassa – NeoSprint tuo menneen fiiliksen takaisin Kommentit pois päältä artikkelissa Retrorallia luvassa – NeoSprint tuo menneen fiiliksen takaisin

on ilmoittanut että sen rallipeli ottaa aikaisemman lähdön ja suuntaa Switchille myöhemmin tänä vuonna.

Peli lainaa paljon Atarin Sprint pelihalli sarjalta sen isometrisen kuvakulman kanssa ja keskittymisestä monin pelaamiseen. Atari ja pelinkehittäjä ovat päättäneet lisätä kourallisen modernia kosketusta pitääkseen pelin ajantasalla.

Nämä uudet ominaisuudet sisältävät muun muassa yksin pelattavan Career -tilan, monia ralli haasteita eri pelitiloissa sekä muokattavia ratoja ja autoja.

Eri pelitiloista kerrotaan seuraavanlaisesti:

  • Track Builder: (radan luominen) ” Luo ja jaa unelma ratasi ja kilpailusi NeoSprint yhteisön kanssa. Rakenna ratoja hyppyreiden ja mutkien kanssa jopa kolmessa tasossa. Jaa parhaat luomuksesi ja kilpaile nopeimmasta ajasta”
  • Multiplayer Mayhem: (moninpeli sekasorto) ”Ole valmiina hauskanpitoon kahdeksan pelaajan pelitilassa. Ystävyyksiä koetellaan ja vastustajia syntyy.”
  • It's a Career: (se on työura) ”Kehitä työuraasi yksinpelitilassa kilpaillen erilaisissa Cup-kilpailuissa avaten uusia auton koristeita.”
  • Racing Your Way: (rallia sinun tavallasi) ”Paranna kilpailutaitojasi esteradoilla ja aikahaasteissa. Paljon kilpailusisältöä eri pelaajille.”
  • Custom Cars: (yksilöidyt autot) ”Yhdeksän auto tyyppiä aina muskeliautoista kilpa-autoihin, jokaisella uniikit nopeudet, kiihtyvyydet ja käsittely. Jokainen auto yksilöitävissä erilaisilla väreillä ja koristeilla.”

Pelille ei vielä ole virallista julkaisuajankohtaa, mutta sen on määrä tapahtua 2024 kesällä-syksyllä, joten odotettavaa vielä on.

Lähde: NintendoLife

Tällaista on kieltämättä odotettu – Atari lanseeraa peliaiheisen julkkisvisailun ”The Great Atari Celebrity Showdown” Kommentit pois päältä artikkelissa Tällaista on kieltämättä odotettu – Atari lanseeraa peliaiheisen julkkisvisailun ”The Great Atari Celebrity Showdown”

Valmistauduhan peliaiheiseen nostalgiaan! Pelijätti herättää historiansa eloon uudella julkkisvisailulla nimeltä . Ohjelma, joka on tällä hetkellä kehitysvaiheessa, saa kokeneet tuottajaveteraanit Jay Blumenfieldin ja Tony Marshin pistämään hanketta pakettiin.

Yksityiskohdat ovat vähissä, mutta lehdistötiedote lupaa ”draamaa, komediaa ja nostalgiaa”, jota tarjoillaan kansalaisille oikein olan takaa. Ohjelmaan osallistuvat julkkikset kilpailevat haasteissa, jotka juhlistavat Atarien ikonisia pelejä ja konsolilaitteita, kuten Asteroidsia, Pongia ja Atari 2600:ta. Blumenfield lupaa ohjelman olevan koko perheen katseltavaa.

Atarien ja klassisen pelaamisen faneille The Great Atari Celebrity Showdown saattaa olla mitä päräyttävin matka muistojen tielle. Pysy kuulolla lisätietojen varalta, kun ohjelmasta tiedotellaan lisää!

Lähde: Deadline