Atlas Fallen -toimintaroolipeli ilmestyy toukokuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Atlas Fallen -toimintaroolipeli ilmestyy toukokuussa – katso traileri

Atlas Fallen

Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Atlas Fallen -toimintaroolipeli tuo tarjolle legendaarisia hirviöitä ja supervoimaisia sankareita.

Atlaksen kansalaiset ovat avun tarpeessa. Turmiollinen jumala on noussut valtaan ja syössyt hurjat hirviöarmeijansa maan kimppuun samalla ajaen sen kansan ahdinkoon. Avuksi tulee jumalvoimainen sankari, joka nousee taisteluun pahuuden ylimaallisia olentoja vastaan. Luvassa on eeppinen matka upeissa ympäristöissä, joissa sankari saa koettaa voimavarojaan toinen toistaan hurjempia hirvityksiä vastaan.

Paikoin hiekan peittämät aavikkokaupungit ovat hätää kärsimässä, eikä tehtävä pahan jumalan nujertamiseksi tule olemaan helppo. Mysteereitä selvittämällä ja raunioita koluamalla supervoimainen sankari kuitenkin vahvistuu.

tarjoaa pelaajalle häikäisevän toimintaspektaakkelin täynnä vaikuttavia taisteluita, upeita maisemia ja yliluonnollisia voimia. Roolipelimäinen hahmonkehitys ja kiehtova fantasiamaailma pitävät pelaajan otteessaan. Pelissä on myös herkullinen yhteistyötila, jossa vihollisten kukistaminen on entistäkin palkitsevampaa.

Uuden sukupolven pelikonsoleille ja PC:lle luotu peli tarjoaa huippuluokan grafiikkaa ja vaikuttavan äänimaailman seikkailuntäyteisessä tarinassa vailla vertaa.

julkaistaan 16. toukokuuta sekä 5 sekä Xbox Series X ja S -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri

Rusted Moss

Japanin vanhin -julkaisija PLAYISM on paljastanut julkaisevansa uuden Rusted metroidvaniapelin 12. huhtikuuta :lle Steamin kautta. Samalla kehittäjä on myös julkaissut uuden toiminnantäyteisen pelivideon.

Samalla on myös julakistu pelin kaikki 30 alkuperäiskappaletta. Ääniraidan 30 kappaletta on tuottanut sunnydaze ja kokoelmaan voi tutustua tarkemmin Steamissä.

Kaikki Rusted Moss -universumin fanit saavat myös mahdollisuuden olla osa poikkeuksellista universumia. Perusteellinen 127-sivuinen taidekirja sisältää konseptitaidetta, tarinoita kulissien takaa sekä kehittäjien kommentteja, jotka käsittelevät mm. maailmanrakentamista.

”Olemme todella innoissamme voidessamme vihdoin ilmoittaa Rusted Mossin julkaisupäivän, ja pyydämme anteeksi pitkää odottelua, jonka olemme aiheuttaneet. Ylimääräisen ajan ansiosta kehitystiimi pystyi hiomaan ja viimeistelemään peliä entisestään. Julkaisemme myös täynnä sisältöä olevan oppaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden kurkistaa pelin kehitysprosessin kulissien taakse, sekä alkuperäisen soundtrackin, jonka avulla voit sukeltaa syvälle Rusted Mossin maailmaan. Toivottavasti olet yhtä innoissasi kuin me!”

sanoi PLAYISMin vastaava tuottaja Shunji Mizutani

Rusted ilmestyy huhtikuun 12. päivä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron

Sackboy: A Big Adventure

on paljastanut huhtikuun PS Plus ilmaispelit. Tällä kertaa vuorossa on post-apokalyptinen rakentamista ja räiskintää yhdistelevä Meet Your Maker, suositun LittleBigPlanetin jatko-osa sekä of Iron roolipeli.

Meet Your Maker (PS4, PS5)

on ensimmäisen persoonan postapokalyptinen rakentelu- ja räiskintäpeli, jossa jokainen taso on pelaajien suunnittelema. Vaihda rooleja samalla kun varustelet tukikohtaasi ansoilla ja vartijoilla. Valmistaudu sitten nopeatempoiseen taisteluun, jossa hyökkäät muiden pelaajien suunnittelemiin tukikohtiin. Voit saada etulyöntiaseman valitsemalla oikean varustuksen (lähitaistelu, kaukotaistelu, puolustautuminen), lisäominaisuudet ja muut hyödykkeet, jotka sopivat haasteeseesi tai pelityyliisi. Yhdistä luovuutesi ja rakenna yhdessä ystäväsi kanssa tai yhdistä voimasi.

Sackboy: A Big Adventure (PS4, PS5)

PlayStationin ikoninen sankari Sackboy tekee paluun valtavassa, hauskassa ja hurjassa 3D-moninpeliseikkailussa. Lähde yksin eeppiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan ja vaaroja vastaan tai lähde seikkailulle yhdessä enintään neljän kaverin kanssa.

of Iron (PS4, PS5)

Tails of Iron on puolestaan synkkä käsinpiirretty roolipeli, joka sijoittuu sodan runtelemaan synkkään maahan. Pelaajat omaksuvat rottien valtaistuimen perijän Redgin roolin ja tehtävänä on pelastaa rikkonainen kuningaskuntasi karkottamalla armoton sammakkoklaani ja sen hurja johtaja Greenwart. Tutkiessasi petollisen viehättävää maailmaa kohtaat ainutlaatuisia hahmoja, jotka ovat valmiina auttamaan sinua seikkailussasi. Tarvitset kaiken mahdollisen avun, olipa se sitten uusia reseptejä ravintoon, piirustuksia tappavien aseiden ja haarniskoiden takomiseen.

Pelit tulevat ladattavaksi huhtikuun 4. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä napata talteen helmikuun pelit Battlefield 2042, sekä Code Vein.

Kommentoi