Atomic Heart -pelin uudella trailerilla nähdään The Boys ja Supernatural -sarjojen Jensen Ackles Kommentit pois päältä artikkelissa Atomic Heart -pelin uudella trailerilla nähdään The Boys ja Supernatural -sarjojen Jensen Ackles

Atomic Heart

Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Atomic Heart ammentaa historiasta yhdistäen toimintapeliin robottiteknologiaa ja maailmansodan jälkeisiä tunnelmia. Pelin uudella esittelyvideolla nähdään muun muassa The Boys- ja -sarjoista tuttu Jensen Ackles. Voit katsoa videon alta.

Vuoteen 1955 sijoittuva Atomic Heart kertoo ajasta, jossa toisen maailmansodan kauheudet ovat taakse jäänyttä historiaa. Neuvostoliitto on voimissaan huipputason teknologialla, jonka keihäänkärkenä toimivat automatiikan ja robotiikan saavutukset. Utopistinen maailma on saavuttanut rauhan ihmisten ja keinoälyn yhteisvoimin. Samalla kehittynyt tekoäly on kuitenkin saanut aikaiseksi jotain paljon pahempaa ja edessä onkin todellinen atomiajan uhka.

Pelaajan ohjastama agentti P-3 selvittää tapahtumia ja joutuu konfliktien keskiöön, jonka maailma on ankara ja armoton. Vastaansa hän saa muun muassa jättimäisiä hyökkäyskoneita sekä mutatoituneita hirviöitä. Apunaan pelaajahahmolla on erikoiskykyjä sekä huippukehittyneitä aseita ja lisävarusteita. Näin kiivastempoinen taistelu pysyy jännittävänä ja palkitsevana kautta linjan.

Atomic Heart on -pelistudion ensimmäinen peli ja onkin ollut kehityksessä jo peräti viiden vuoden ajan. Sen huikea grafiikka, ensiluokkainen pelattavuus ja upea äänimaailma on luotu intohimolla ja taidolla. Kolmella eri vaikeustasolla peli tarjoaa koettavaa sekä satunnaispelaajalle että haasteita kaipaavalle ekspertille. Luvassa on yli 20 tuntia pitkä päätarina ja reilun 15 tunnin edestä erilaisia sivutehtäviä ja muita juonteita. Upeita välivideoita pelissä on peräti puolentoista tunnin edestä.

Atomic Heart julkaistaan 21. helmikuuta 2023 sekä PlayStation 5, Xbox Series X ja S, ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle. Uuden sukupolven pelikoneiden lisäksi peli on optimoitu toimimaan myös PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla ja kannettavalla Deck -pelilaitteella.

Kommentoi

Blood Bowl 3 -fantasiapalloilu päivittyi – ilmainen kausipassi tarjolla Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 -fantasiapalloilu päivittyi – ilmainen kausipassi tarjolla

PAN Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema fantasiaurheilupeli päivittyi muun muassa peliyhteisöltä saadun palautteen perusteella.

Helmikuussa julkaistu Bowl 3 ja sitä kehittänyt Cyanide-pelistudio eivät ole jääneet lepäämään laakereillaan, vaan peliä on ahkerasti sekä korjattu että päivitetty heti julkaisun myötä. Pelintekijät ovatkin seuranneet tarkasti peliyhteisöltä saatua palautetta ja reagoineet pelin teknisiin ongelmiin sekä huoliin pelin mikromaksujärjestelmästä. Peliin työstetään tällä hetkellä iso määrä erilaisia päivitystoimenpiteitä, joilla pelistä tehdään aiempaa nautittavampi ja parempi kokemus.

Bowl 3 -fantasiapalloilu on suunniteltu alusta alkaen pitkäkestoiseksi ja alati kehittyväksi urheilupeliksi, johon tuodaan tasaisin väliajoin uusia ominaisuuksia ja erilaisia sisältöpäivityksiä jatkokehityksen myötä. Pelintekijät tiedostavat, että pelin rungon ja keskeisten ominaisuuksien täytyy olla kunnossa, jotta pelaajat voivat nauttia vauhdikkaasta ja tapahtumarikkaasta pelistä heti alusta alkaen.

Tänään julkaistu pelipäivitys korjaa yhden yleisimmistä mikromaksukysymyksistä. Nyt pelissä ostetut tai ansaitut common-, rare- tai -tason varusteet ovat käytössä rajoittamattomasti eri joukkueissa saman pelipaikan pelaajilla. Tämän myötä erillisiä kypäriä tai olkasuojauksia ei tarvitse ostaa erikseen saman pelipaikan muille pelaajille. Tähän jo rahaansa käyttäneille pelaajille ostosumma hyvitetään palauttamalla näille pelin sisäistä Warpstone-valuuttaa.

Lisäksi pelintekijät päivittävät pelin mekaniikoita ja toimintoja ahkerasti turnausta edeltävän esikauden aikana. Päivityksissä huomioidaan erityisesti pelaajayhteisöltä saatu palaute, joiden myötä peliin voidaan tehdä tärkeitä muutoksia ennen kisakauden alkamista. Erityistä huomiota kiinnitetään kisakauden toimintoihin, kuten rankkausjärjestelmään, otteluparien löytämiseen ja ylläpitotyökaluihin. Ensimmäinen kisakausi alkaa toukokuussa, joten hienosäätöihin ja korjauksiin ehditään reagoida hyvissä ajoin.

Pelistudio haluaa myös palkita pelin pelaajat kärsivällisyydestään tarjoamalla näille ilmaiseksi pelin ensimmäisen kisakauden kausikortin. Se sisältää uuden joukkuetyypin, tukun lisäominaisuuksia ja 50 palkintotasoa.

Samalla pelintekijät haluavat kiittää pelaajia saamastaan palautteesta, tuesta ja kärsivällisyydestä pelin kehittämisen ja korjausten kanssa.

Bowl 3 on saatavilla 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

Shakkia ja sotalaivoja tarjolla Epic Gamesin viikon ilmaispeleissä Kommentit pois päältä artikkelissa Shakkia ja sotalaivoja tarjolla Epic Gamesin viikon ilmaispeleissä

Chess Ultra

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Chess Ultra -shakkipeliä sekä World of Warships -pelin Ishizuchi aloituspakkausta.

Chess Ultra on alunperin vuonna 2017 ilmestynyt korkealaatuisilla 4K-grafiikoilla varustettu digitaalinen shakkipeli. Pelistä löytyy verkkomoninpelin lisäksi shakin suurmestarien hyväksymä tekoäly sekä VR-tuki. Voit ladata pelin täältä.

Lisäksi tarjoilee ilmaiseksi Ishizuchi -aloituspakkausta World of Warships moninpeliin. Pakkaus sisältää japanilaisen Tier IV sotalaivan Ishizuchin sekä lisäksi satamapaikan, 11 tason camoa, 11 Common tason bonusta sekä 5 Award -pakkausta. Voit lunastaa paketin täältä.

Kommentoi