Avaruudessa kukaan ei voi kuulla sinun lukevan? – Alien: Isolation Companion -kirja julkaistaan syksyllä 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruudessa kukaan ei voi kuulla sinun lukevan? – Alien: Isolation Companion -kirja julkaistaan syksyllä 2024

Alien: Isolation

Kirja, joka syventyy -pelin kiehtovaan maailmaan, saa julkaisupäivän elokuulle. Kirjoittaja Andy Kellyn -kirja julkaistaan 8. elokuuta .

: Isolation on noussut klassikoksi sci-fi-pelien joukossa. Creative Assemblyn uskollinen tulkinta Ridley Scottin vuoden 1979 elokuvasta onnistui luomaan aidosti pelottavan ja jännittävän pelikokemuksen.

Kirjassa Perfect Organism tarkastellaan pelin kehitystä, sen paikkaa Alien-pelien historiassa sekä sen aktiivista modausyhteisöä. Kelly, entinen Gamer -kirjoittaja, on innokas pelin fani ja on tutkinut sitä läpikotaisin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

”En pysty ajattelemaan montaa peliä, josta voisin kirjoittaa kymmeniä tuhansia sanoja, mutta se tekee Alien: Isolationista niin erityisen,” Kelly sanoo. ”Tämä peli on täynnä syvyyttä, monimutkaisuutta ja yksityiskohtia.”

Kirjan rahoituskampanja on lähellä tavoitettaan. Voit tukea projektia Unbound Booksin verkkosivuilla. Palkintotasoja on useita, 10 punnan digitaalisesta e-kirjasta 150 punnan suojelijatasoon, joka sisältää nimesi kirjan etuosaan.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.