Avaruusräiskintä Everspace saa avoimempaa jatkoa joukkorahoituksen avulla Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruusräiskintä Everspace saa avoimempaa jatkoa joukkorahoituksen avulla

Everspace 2

Avaruusseikkailua ja roguelike -ominaisuuksia yhdistelevä Everspace on saamassa jatkoa. Pelinkehittäjä Rockfish Games on käynnistänyt Kickstarter -kampanjan Everspace 2 -pelin rahoitusta varten.

Siinä missä ensimmäinen Everspace oli enemmän kaltainen, uusi Everspace 2 laajantaa pelimaailmaan enemmän avoimeen suuntaan ja korostaa roolipeliominaisuuksia. Sivutehtäviä tulee olemaan enemmän ja samoin tarina tulee olemaan syvällisempi.

Varsin näyttävää avaruusseikkailua on luvassa Everspace 2 -pelissä.
Varsin näyttävää avaruusseikkailua on luvassa Everspace 2 -pelissä.

Joukkorahoituskampanjan 450 000€ kokonaistavoitteesta artikkelin kirjoituksen hetkellä on kerätty jo 161 000€. Pelin rahoitukseen osallistuvat saavat käsiinsä pelattavan demon tämän vuoden lopulla. Lopullista peliä joudutaan odottelemaan vielä tovi sillä se ilmestyy vasta syyskuussa 2020 early access -vaiheeseen.

Lopullinen ilmestyy :lle ja konsoleille odotettavasti vuonna 2021.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi