Avaruusselviytymispeli Breathedge ja pokerisimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruusselviytymispeli Breathedge ja pokerisimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Breathedge

jakaa tällä viikolla :lle ilmaiseksi kahta peliä: Avaruuteen sijoittuva toimintaselviytymispeli sekä rento pokeripeli .

Breathedge

Breathedge on vuonna 2021 ilmestynyt avaruuteen sijoittuva toimintaseikkailu, jossa joudut selviytymään kuolemattoman avaruuskanasi kanssa. Rakenna työkaluja, aja aluksilla ja hallitse avaruusasemaa tutkien ympäröiviä hylkyjä. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Poker Club

Poker Club on puolestaan alunperin vuonna 2020 ilmestynyt immersiivinen pokerisimulaatio, jossa voit elää pokeriammattilaisen elämää. Liity joukkueeseen ja nouse suurimpien joukkoon yli 200 pelaajan turnauksissa. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Kommentoi

Erinomaisia metroidvania-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia metroidvania-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Blasphemous

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla edullinen pelipaketti, joka sisältää erilaisia metroidvania-pelejä kuten , sekä .

Paketti maksaa yhteensä 13,96 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Sekä nämä alennuskupongit:

  • Zapling Bygone -50%
  • Rain World: Downpour -20%

Peli ja lisäosat ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja -alustoilla. Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 21. päivä asti.

Kommentoi

Uutta Mortal Kombatia ennakkoon? – näin se onnistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Uutta Mortal Kombatia ennakkoon? – näin se onnistuu

Mortal Kombat 1

julkaistaan 19.syyskuuta, joka meille joillekin on kuitenkin vielä vähän liian kaukana. Onneksi pelaajilla, jotka eivät malta odottaa, on joitain helpotuksen mahdollisuuksia tarjolla, sillä beta on tulossa niille, jotka ovat ennakkotilanneet kyseisen teoksen. Myös stressitestiä pelistä on tuloillaan.

1 Online Stress -testi vaatii tulevilta pelaajilta rekisteröitymisen täällä (WB-tili vaaditaan). FAQ:n mukaan WB vahvistaa tarkemman ajankohdan ”myöhemmin”. Lisäksi yritys korostaa, että tämä ei todellakaan ole beta, vaan ”todellinen stressitesti”.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin takaa

Kehittäjä on paljastanut suositun taistelupelisarja Motal Kombatin seuraavan osan ja se sijoittuu ajassa taaksepäin.

Videolla nähdään monia tuttuja hahmoja kuten Shang Tsung, Liu Kang, Raiden, Scorpion, Kitana, Mileena sekä Sub-Zero. Hahmot näyttävät kuitenkin hieman erilaisilta, mihin on aiemmin totuttu.

Kehittäjä lupaa täysin uudistunutta universumia, taistelujärjestelmää, pelitiloja sekä ikonisia lopetusliikkeitä. Mukana tulee olemaan myös cameo-rooleja kuten esimerkiksi John Cena, jota näyttelee Jean-Claude Van Damme.

Mortal Kombat 1 ilmestyy syyskuun 19. päivä , ja S sekä Nintendo -konsoleille, että :lle.

Kommentoi