Avaruusstrategia Offworld Trading Company sai ilmaisen moninpelin ja uuden lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruusstrategia Offworld Trading Company sai ilmaisen moninpelin ja uuden lisäosan

Offworld Trading Company

Mikäli Marsiin sijoittuva taisteluvapaa reaaliaikastrategia on vielä jäänyt kokeilematta, nyt sitä pääsee kokeilemaan – peli on nimittäin saanut ilmaisen moninpeliversion. Pelin taustalla on Civilization -peleistä tutun pelisuunnittelija Soren Johnsonin sekä julkaisijana toimii Stardock. Aseiden sijaan pelissä yritykset taistelevat Marsin luonnonvaroista ja taloudesta.

Moninpeliversiosta puuttuvat siis yksinpelikampanja, päivittäiset haasteet sekä skirmish-moodi. Peli on saanut myös uuden lisäosan nimeltään ”Market Corrections”. Lisäosa tuo peliin kolme uutta karttaa sekä kolme uutta kampanjaa.

Pelin ilmainen moninpeli ja maksullinen kokoversio on saatavilla Steam ja GOG -palveluista.

Kommentoi

X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri

X-Plane 12

tuo lentosimulaation realismin seuraavalle tasolle. Kehittäjä Laminar Research on julkaissut upouuden trailerin, joka näyttää ultrarealistisen lentosimulaation tulevaisuuden, jossa kaikki perustuu todelliseen fysiikkaan.

Simulaattori sisältää 18 ainutlaatuista lentokonemallia, yksityiskohtaiset maisemat sekä yli 17 000 lentoasemaa ympäri maailmaa. Mukana on myös uudet maastotekstuurit, torneilla ja päällyste-efekteillä, jotka parantavat realistisuutta. julkaistaan joulukuussa 2022 :lle, Macille ja Linuxille.

on realistisin ja tehokkain lentosimulaattori, jossa on tarkat ilma-alusjärjestelmät ja mukaansatempaava pelimaailma. Pelin kehityksessä ovat olleet mukana oikeat lentäjät ja insinöörit. Peli on suunnattu kaikille jotka kaipaavat realistista lentosimulaatiokokemusta.

Mukana on mm.

  • Tilavuustekniset 3D-pilvet
  • Fysiikkaan perustuva fotometrinen valaistusmalli
  • 18 lentokonetta – Piper Cubista Airbus A330:een.
  • Maailmanlaajuinen 3D-vesi
  • Uudelleenkirjoitettu tekoäly-lennonjohtojärjestelmä
  • Maailmanlaajuiset 3D-metsät
  • Vuodenaikatekstuurit ja sääefektit
  • Uudistetut todelliset säätiedot sekä renderöinti

on parhaillaan saatavissa Early Access -tilassa :lle. Pelin on määrä ilmestyä virallisesti joulukuussa.

Kommentoi

Jazz Jackrabbit 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Jazz Jackrabbit 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Jazz Jackrabbit 2

Klassinen vuoden 1998 tasohyppelypeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle GOG -kauppapaikasta. Peli on ladattavissa ainoastaan hieman yli vuorokauden, joten toimi nopeasti.

Peli muistetaan erityisesti värikkäistä tasoistaan ja erittäin nopeasta pelirytmistä. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kavereiden kanssa jaetulla ruudulla. Mukana on myös moninpeli, jossa on mm. Capture the Flag, Race ja Battle -pelitilat.

Voit ladata Collection -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Kommentoi