Avaruusstrategiapeli Endless Space on nyt ladattavissa ilmaiseksi lauantaihin asti Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruusstrategiapeli Endless Space on nyt ladattavissa ilmaiseksi lauantaihin asti

Endless Space

Vuoropohjainen avaruusstrategiapeli on nyt ladattavissa ilmaiseksi aina lauantaihin asti Humble Storesta. Alunperin vuonna 2012 ilmestyneen pelin on kehittänyt Amplitude Studios.

Pelissä ohjaat yhtä yli kymmenestä ryhmittymästä tavoitellen galaktista herruutta. Valittavaksesi jää hallitsetko kaupankäynnillä ja diplomatialla, tutkimusmatkailulla ja resurssien keräämisellä, teknologian ylivallalla vai tuhoatko vain kaiken eteesi tulevan.

Voit rakentaa liittoja vihollisryhmittymien kanssa tai vaihtoehtoisesti rikkoa ne. Pelattavana on myös monia erilaisia pelimuotoja aina nopeista pienistä taisteluista aina valtaviin loputtomiin sotiin. Pelimaailmat perustuvat sattumaan ja jokainen pelikerta voi olla täysin erilainen.

Pelipaketti sisältää alkuperäisen Endless Space -pelin ja Endless Space: Disharmony -lisäosan. Voit ldata pelin Humble Storesta :lle ja Macille. Peli vaatii Steam -tilin.

Kommentoi

Surrealistinen After Us -seikkailupeli sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Surrealistinen After Us -seikkailupeli sai ensimmäisen trailerin

ja Piccolo Studios ovat julkaisseet Game Awards -tapahtuman yhteydessä ensimmäisen trailerin tulevasta After Us -seikkailupelistä.

Pelissä pelaajat omaksuvat Gaian roolin, jonka toivona on herättää ihmisten jäljiltä tuhoutunut planeetta henkiin. Tutki uskomattomia maisemia, herätä henkiin sukupuuttoon kuolleita eläimiä sekä taistele vaaroja vastaan.

Pelin kehittäjä Piccolo Studios tunnetaan mm. palkitusta pulmanratkontaa ja seikkailua yhdistelevästä Arise: A Simple Story -pelistä.

After Us ilmestyy keväällä 2023 ja Series X sekä S -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin

Immortals of Aveum

ja ovat julkistaneet Game Awards -tapahtumassa ensimmäisen tiiseritrailerin Immortals of Aveum -taikaräiskintäpelistä.

 on ensimmäisen persoonan ”magic shooter” -yksinpeli ja Ascendant Studios -kehittäjän ensimmäinen oma peli. Peliä kehittäneet ovat aikaisemmin työskennelleet mm. ja kolmen Call of Duty -pelin parissa. Pelin julkaisusta vastaa EA Originals.

mmortals of Aveum ilmestyy ensi vuoden puolella PlayStation 5 ja sekä S -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi