Avaruutta, urheilua ja örkkejä – Humble Bundlen uusin edullinen pelipaketti Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruutta, urheilua ja örkkejä – Humble Bundlen uusin edullinen pelipaketti

Warhammer: Chaosbane

tarjoaa jälleen edullista pelipakettia ja tällä kertaa on luvassa julkaisija Naconin pelejä. Paketista löytyy mm. Hunting Simulator 2, sekä Styx: Master of Shadows.

Maksamalla ainoastaan 1 euron saat:

  • Styx: Master of Shadows

Jos maksat vähintään 7,21 euroa saat aiempien lisäksi myös:

Mikäli maksat 8,66 saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös:

Paketti on ostettavissa aina joulukuun 1. päivään asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös :llä.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

Antstream on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, sekä monia muita.

Antstream toimii PC, Linux, OSX, Fire, Shield sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

Microsoft on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Halo Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

Halo Infinite ilmestyy joulukuun 8. päivä Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi