Avatar: Frontiers of Pandora -pelin vangitseva musiikki saapuu kuulijoiden iloksi tällä viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Avatar: Frontiers of Pandora -pelin vangitseva musiikki saapuu kuulijoiden iloksi tällä viikolla

Avatar: Frontiers of Pandora

Tällä viikolla julkaistava -tieteispeli sisältää upean ja vehreän planeetan täynnä erikoisia eläimiä ja olentoja. Samalla peli on täynnä kiehtova tapahtumia, sykähdyttävä toimintaa ja dramaattisia käänteitä. Tällainen kokonaisuus vaatii seurakseen arvoisensa musiikin.

Vain päivä pelin julkaisun jälkeen näkee päivänvalon myös pelin musiikki omaksi julkaisuksi koottuna. Musicin musikaalinen johtaja Simon Landry ja Massive Entertainmentin ääniohjaaja Alex Riviere esittelevät uudella videolla pelin 49 kappaleen mittaista sävellyskokonaisuutta.

-pelimusiikin säveltämisestä on vastannut muun muassa Captain Marvel -elokuvasta tuttu Emmy-palkittu Pinar Toprak. Hän kuvailee musiikkinsa tavoitteeksi sävähdyttää yleisöä sävellyksillään. Samalla tekijöiden tavoitteena oli säilyttää Avatar-elokuvien musikaalinen identiteetti ja tunnelma.

Avatar: Frontiers of Pandora tarjoaa elokuvia laajemman kokonaisuuden ja uusia tapahtumapaikkoja. Näin myös jokaisella alueella on oma tunnelmansa, jota sävellystyö tukee. Tämä vaati säveltäjältä erilaisten ideoiden luomista ja toisiinsa yhdistämällä. Myös pääosassa ovat Na'vi-hahmot ovat edustettuna omalla tunnistetavalla musiikillaan.

Ennen koko sävellystyön julkaisua musiikin ystävät pääsevät tutustumaan The People's Cry -tunnuskappaleeseen suoratoistopalvelujen kautta. Pelin koko ääniraita tulee kuultavaksi 8. joulukuuta useissa suoratoistopalveluissa, joiden lista löytyy osoitteessa https://lnk.to/AFOP.

Avatar: Frontiers of Pandora -peli julkaistaan 7. joulukuuta sekä - ja -pelikonsoleille että -tietokoneille. Pc-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.