Avatar: Frontiers of Pandoran ensimmäinen lisäosa The Sky Breaker ilmestyy heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avatar: Frontiers of Pandoran ensimmäinen lisäosa The Sky Breaker ilmestyy heinäkuussa

Avatar: Frontiers of Pandora

tuo jännittäviä uutisia menestyneeseen -seikkailupeliin. Ensimmäinen tarinapaketti, The Sky Breaker, julkaistaan 16. heinäkuuta ja tarjoaa pelaajille upouusia seikkailuja Pandoran lumoavassa maailmassa.

The Sky Breaker jatkaa suoraan Frontiers of Pandoran tarinaa ja vie pelaajat The Heart of the Plains -nimiseen aiemmin tuntemattomaan alueeseen Upper Plainsilla. Tutut biomit ovat kokeneet upean muodonmuutoksen ja tarjolla on myös täysin uusia ympäristöjä, kuten Open Grasslands, Petrified Forest, Prism Fields, Feathered Grasslands, Stone Rapids ja Leaning Woods.

Näillä uusilla alueilla pelaajat kohtaavat uuden vihollisen, AMP Defenderin. Tämän raskaasti panssaroituneen vihollisen tuhoamaton kilpi ja siihen kiinnitetty gatling-ase tekevät siitä vaikean vastustajan. Lisäksi pelaajat kohtaavat uusia RDA-luutnantteja, joiden tehokkaat AMP-puvut tarjoavat heille entistä enemmän tulivoimaa ja suojaa.

Uuden tarinapaketin mukana peliin tulee myös uusia ominaisuuksia, kuten:

  • 40 FPS:n laatutila /S- ja -pelikonsoleille
  • Intel XeSS Super Sampling -tietokoneille
  • Muita graafisia parannuksia, jotka tekevät pelikokemuksesta entistäkin upeamman

: Frontiers of Pandora on ainutlaatuinen seikkailupeli, joka perustuu suosittuihin Avatar-elokuviin. Se tarjoaa pelaajille mahdollisuuden uppoutua Pandoran lumoavaan maailmaan, tutkia sen vehreitä metsiä ja kohdata sen monimuotoisia asukkaita. Avoin pelimaailma on täynnä jännittäviä seikkailuja, yllättäviä kohtaamisia ja unohtamattomia kokemuksia.

The Sky Breaker -lisäosapelin avulla pelaajat voivat kokea Pandoran tarinan entistä syvemmin ja laajemmin. Se on upea lisäys peliin, joka tarjoaa tuntikausia viihdettä kaikille Avatar-faneille ja seikkailunhaluisille pelaajille.

Avatar: Frontiers of Pandora -peli on saatavilla PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleille, sekä PC:lle. PC-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Falconeer

-pelaajille on tarjolla ilmaseikkailuja tällä viikolla, sillä on lunastettavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Tämä BAFTA-ehdokas lentotaistelupeli on soolokehittäjä Tomas Salan käsialaa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hypätä jättimäisen taistelulinnun selkään ja tutkia upeaa maailmaa.

Pelissä pääset lentämään majesteettisen taistelulinnun selässä, tutustumaan henkeäsalpaavaan merimaailmaan sekä osallistumaan eeppisiin ilmataisteluihin. The Falconeer tarjoaa useita kampanjoita, joissa pelaaja pääsee kokemaan maailman eri osapuolten näkökulmia. Matkasi varrella kohtaat erilaisia tehtäviä ja sivutehtäviä, puolustat laivoja merirosvoilta ja krakenilta sekä taistelet jättimäisiä rapukaupunkeja ja teknologiaa hallitsevaa The Mancer Order-järjestöä vastaan.

The Falconeer -ilmaisjakso Epic Games Storessa päättyy 11. heinäkuuta, joten nappaa peli nyt ilmaiseksi!

Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä Kommentit pois päältä artikkelissa Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä

The First Templar

Klassikkopelien ystäville huikea uutinen! .com tarjoaa -peli – Special Editionin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Kyseessä on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja pääsee keskiaikaiseen Eurooppaan temppeliherran ja hänen naispuolisen kumppaninsa saappaisiin. Kaksikko selvittää salaisuuksia Temppeliherrain ritarikunnan ympärillä ja on osallisena suuressa salaliitossa.

Peli sisältää sekä yksinpeli- että yhteistyöpelimoodin. GOG.comin jakama versio on Special Edition, joka sisältää myös lisäsisältöä. The First Templar on yleensä saatavilla noin 9,99 eurolla, joten kyseessä on oiva tilaisuus napata peli ilmaiseksi kokoelmaasi.

Tarjous päättyy heinäkuun 6. päivä, joten toimi nopeasti! GOG.com tunnetaan DRM-vapaista peleistään, joten The First Templar on pelattavissa myös ilman verkkoyhteyttä. Voit ladata pelin täältä.