Avatar-hahmot saapuvat Brawlhalla-taistelupeliin – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Avatar-hahmot saapuvat Brawlhalla-taistelupeliin – katso traileri

Brawlhalla x Avatar

Ubisoft tuo suositun Avatar: The Last Airbender -animaation sankarit mukaan Brawlhallan lennokkaisiin otteluihin.

Brawlhalla on ilmaiseksi pelattava taistelupeli, joka viehättää paitsi helpolla pelattavuudellaan, myös monipuolisella hahmokaartillaan. Nyt se täydentyy kolmella Avatar: The Last Airbender -sankarihahmolla. Mukana ovat keskeiset ja rakastetut hahmot Aang, Zuko ja Toph. Jokainen pelin hahmoista on lunastettavissa käyttöön 300 Mammoth-kolikolla.

Aang on crossover-hahmo Wu Shangille ja viimeinen airbender-taistelijoista. -hahmona hän voi hyödyntää jokaista neljästä eri elementistä ja kääntää nämä edukseen taisteluissa. Aang käyttää taisteluhanskoja ja keihästä sekä kykenee muuttumaan Avatar-hahmoksi.

Toph on Kor-hahmon crossover-versio. Sokeana syntynyt earthbender-soturi on itsepäinen ja äärimmäisen itsevarma tapaus, joka sanoo ja tekee, mitä huvittaa. Muita mielellään pomottava Toph turvautuu taistelussa ensisijaisesti taisteluhanskoihin ja sotavasaraan. Erikoiskykynä hän käyttää ainutlaatuisia maanmuokkausvoimiaan.

Hattorin kanssa crossover-hengessä yhdistyvä Zuko on tulilordi Ozain poika ja näin itsekin taidokas firebender-taistelija. Tulivaltakuntaa vastaan kääntynyt Zuko on myös Aangin tulivoimien opettaja. Kahakoissa Zukon valintana ovat miekka ja keihäs. Erikoisvoimana käytössä on sinisen hengen tuliset voimat.

Uudet hahmot mukaan tuova pelipäivitys tuo mukanaan myös ainutlaatuisen pelitapahtuman, joka sisältää ilmatemppelikartan yksi yhtä vastaan -otteluille. Lisäksi päivitys sisältää uusia hahmotoimintoja sekä uuden emoji- ja -valikoiman. Uudet esineet ja pelikartat ovat pelattavissa myös tapahtuman jälkeen.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä 5, PlayStation 4, Series X ja S, ja Nintendo Switch -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi

The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria Kommentit pois päältä artikkelissa The Division -mobiilipelistä saatiin kaksi uutta traileria

The Division: Resurgence

on julkaissut kaksi uutta esittelyvideota tulevasta ’s Resurgence -toimintapelistä. Ensimmäisellä esittelyvideolla tutustutaan pelin maailmaan ja kuullaan pelin vastaavaa tuottajaa Fabrice Navrezia, joka kertoo pelin ominaisuuksista ja mahdollisuuksista haastattelun yhteydessä. Videolla nähdään myös pelikuvaa sen tapahtumista. Lisäksi mukana on pelin pariminuuttinen esittelyvideo.

Pelin testiversio on nyt pelattavissa ja sen tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaupunkiin. Mukana on seitsemän päätehtävää, 12 sivutehtävää ja neljä eri hahmoluokkaa. Näistä viimeisen saa käyttöönsä tasolla 15. Lisäksi mukana on päivittäisiä tehtäviä, avoimen pelimaailman aktiviteettejä ja pelaajien välisiä yhteenottoja.

Pelin testiversio on saatavilla Android-mobiililaitteille ja siihen voi rekisteröityä pelin kotisivuilla.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

Valheim ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla PC:lle, :lle ja Linuxille Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi