Avatar: The Last Airbenderin tekijät perustivat uuden studion Kommentit pois päältä artikkelissa Avatar: The Last Airbenderin tekijät perustivat uuden studion

tv-kanava on julkistanut perustaneensa uuden studion : The Last Airbender ja -sarjojen tekijöiden kanssa.

Tuoreen studion nimi on Avatar Studios ja heidän missionaan on luoda edellä mainittujen animaatioiden maailmoihin perustuvia sarjoja ja elokuvia.

Studiolla on suunnitteilla teattereissa julkaistava animaatioelokuva, jonka tuotannon olisi määrä alkaa tämän vuoden aikana.

Upea konseptitaidepaljastus – Disneylandiin tulossa Avatar-maailma Kommentit pois päältä artikkelissa Upea konseptitaidepaljastus – Disneylandiin tulossa Avatar-maailma

toimitusjohtaja on antanut innokkaille faneille pienen kurkistuksen siitä, mitä Disneylandissa on tulossa: kiehtova -maailma -kokemus!

Vuotuisessa osakkeenomistajien kokouksessa Iger esitteli konseptitaiteen, joka tarjoaa vilauksen tähän upottavaan uuteen maailmaan.

”Olemme vihjailleet Avatarin tuomisesta Disneylandiin”, Iger sanoi ennakkoon nauhoitetulla videolla, ”ja taitavat laitesuunnittelijamme ovat olleet kiireisiä luodessaan unohtumattoman kokemuksen vieraillemme.”

Konseptitaide tarjoaa houkuttelevan vilauksen siitä, mitä odottaa huvipuistoon saapuville. Vieraat voivat kuvitella itsensä tutkimassa Pandoran bioluminoivien luolien saloja, leijailemassa taivaalla mahtavien Ikrans-lentoeläinten selässä ja ihastelemassa maailman henkeäsalpaavia maisemia.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Disney herättää Pandoran eloon. Jo vuonna 2017 Disney Worldin Animal Kingdom -puistossa avattiin Pandora – The World of Avatar, saaden ylistystä upottavasta kokemuksesta. Disneylandin versio näyttää ammentavan inspiraatiota menestyksekkäästä edeltäjästään, vilauttaen näkymiä houkuttelevista nähtävyyksistä, kuten jännittävästä Flight of Passage -ajelusta ja lumoavasta Na'vi River Journey -matkasta.

Joulukuussa 2025 julkaistavan Avatar: The Way of Water -elokuvan lähestyessä, ajankohta ei voisi olla parempi. Toivottavasti Disneylandin Avatar-maailma ei kohtaa yhtä pitkää odotusta konseptin ja todellisuuden välillä kuin sen edeltäjä.

Disney-fanit ympäri maailmaa odottavat varmasti innokkaina lisätietoja tästä jännittävästä kehityksestä. Avatar-maailman lupaama matka Pandoran sydämeen antaa Disneylandille mahdollisuuden tarjota todellisen taianomaisen seikkailun.

Lähde: IGN

James Cameron vakuuttelee – Avatar 3 ilmestyy vuonna 2025 Kommentit pois päältä artikkelissa James Cameron vakuuttelee – Avatar 3 ilmestyy vuonna 2025

Menestysohjaaja James Cameron on vahvistanut, että 3 on edelleen tulossa vuonna 2025.

Hiljattain pidetyssä lehdistötilaisuudessa Varietyssa elokuvantekijä vahvisti, että se pysyy aikataulussa ja julkaistaan suunnitellusti 19. joulukuuta 2025.

”Hoidamme parhaillaan hyvin hektisiä kahden vuoden jälkituotantoa”, hän vahvisti kysyttäessä tulevasta Avatar-jatko-osasta. ”Joten se saapuu jouluun 2025.”

oli aiemmin ilmoittanut, että seuraavat kolme Avatar-elokuvaa siirtyvät myöhemmäksi. Avatar 3 on tarkoitus julkaista 19. joulukuuta 2025, Avatar 4 21. joulukuuta 2029 ja Avatar 5 19. joulukuuta 2031.