Avoimen maailmaan Dragon’s Dogma 2 -roolipeli esittäytyy toiminnan täyteisellä trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa Avoimen maailmaan Dragon’s Dogma 2 -roolipeli esittäytyy toiminnan täyteisellä trailerilla

Dragon's Dogma 2

PAN Vision Finlandin jakelemasta ja Capcomin julkaisemasta Dragon's Dogma 2 -toimintapelistä on saatu uutta videokuvaa State of Play -pelitapahtumassa.

Avoimen pelimaailman, kiehtovia taisteluita ja jännittävää ryhmäseikkailua tarjoava Dragon's Dogma 2 -roolipeli on sekoitus myyttisiä taruolentoja ja persoonallista fantasiaympäristöä. Siinä yhdistyvät sekä länsimaalaiset myytit ja hirviöt että monet fantasiatarinoista tutut piirteet persoonalliseen lopputulokseen. Peliä esiteltiin lisää Sony State of Play -tapahtumassa, jossa nähtiin ensimmäistä kertaa Wayfarer-ammatti. Samalla luotiin silmäys pelimaailmaa riivaavaan lohikäärmeruttoon eli dragonsplague-epidemiaan.

Wayfarer on keskushahmo Arisenin käytettävissä oleva erikoisammatti. Sen etuna on mahdollisuus oppia muista ammateista kerättyjä taitoja ja asekykyjä, joita Wayfarer voi hyödyntää taisteluissa ja muodostaa ainutlaatuisia yhdistelmähyökkäyksiä. Wayfarerin heikkoutena ovat heikommat pohjakyvyt, joten ammatin käytössä vaaditaan parempaa erikoistaitojen hyödyntämistä tilannekohtaisesti. Monipuolisuus kuitenkin kääntyy osaavissa käsissä helposti merkittäväksi vahvuudeksi.

Peliesittelyssä nähty dragonsplague on tarttuva sairaus, joka voi tarttua myös keskushahmon apuna toimiviin pawn-apulaisiin. Heikentymisen sijasta tämä sairaus kuitenkin vahvistaa apulaisia ja aiheuttaa näissä esimeriksi äkillistä rohkaistumista puheiden ja toiminnan saralla. Kansanpuheiden mukaan lohikäärmerutto aiheuttaa terminaalivaiheessa kohteelleen kauhistuttavia seurauksia, mutta näiden väitteiden todenperäisyyttä ei ole voitu näyttää toteen.

Uuden ammatin ja tarttuvan sairauden ohella peliesittelyssä sivuttiin eri hahmoammattien opettajia, jotka voivat hioa keskushahmon taitotasoja entistäkin paremmaksi. Uusia ammatteja voikin oppia juuri näiden mestarien toimesta, jotka mahdollistavat hahmolle erilaisten erikoistumisten salat. Esimerkiksi Melven kylän soturimestari Lennart on oivallinen opettaja miekankäsittelyn ja johtajuuden saralla. Vastaavasti mystinen keihäsmestari Sigurd metsästää lohikäärmeitä omista syistään ja on näiden alojen asiantuntija.

Tutustumalla eri mestareihin voi pelaajan ohjaama hahmo oppia kosolti uusia taitoja ja kykyjä, jotka helpottavat etenemistä ja muutoin haastavia taisteluita.

Dragon's Dogma 2 ilmestyy 22. maaliskuuta 2024 , ja S- konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.