Avoimen maailman ajopeli The Crew Motorfest haastaa Forza Horizonin Kommentit pois päältä artikkelissa Avoimen maailman ajopeli The Crew Motorfest haastaa Forza Horizonin

The Crew Motorfest

on julkaisemassa uutta avoimen maailman ajopeliä nimeltään konsoleille ja :lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

The Crew -pelisarja aloittaa uuden aikakauden tuomalla Motorfest-kisafestivaalin kaikenlaisten kilpakuljettajien riemuksi. on luotu levittämään autoilun ilosanomaa ja tarjoamaan ensiluokkainen ajokokemus valtavalla valikoimalla erilaisia autoja ja kilpailuja. Tarjolla on räätälöityjä kisoja, teematapahtumia ja yksilöllisiä haasteita. Kiinnostavaa ajettavaa riittää avoimessa pelimaailmassa moneen makuun.

The Crew Motorfest -pelin tapahtumapaikkana on yksi maailman upeimmista ajokohteista maan päällä. Oahun saari Havaijin saaristossa on henkeäsalpaavan kaunis ja värikkään häikäisevä ympäristö täynnä ihasteltavaa. Samalla se on täydellinen leikkikenttä tehokkaiden ajoneuvojen kuljettajille. Kisapaikkoina toimivat muun muassa Honolulun kadut, tulivuoren tomuiset rinteet ja vehreät seikkailureitit sademetsien suojassa. Näiden lisäksi vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa jyrkillä vuoristoteillä ja aurinkorantojen hiekalla.

Autojen kuljettajille riittää tutkittavaa sekä vapaamuotoisen ajelun että erilaisten kisojen myötä. Ajokkivalikoima kattaa sadoittain erilaisia legendaarisia ajoneuvoja eri aikakausilta.

Tämä kaikki on kuitenkin vasta alkua The Crew Motorfestin sisällöistä autoineen ja kisamuotoineen. Lisätietoa pelin erilaisista kilpailuista, pelimuodoista ja tapahtumista julkaistaan lähitulevaisuudessa.

Pelin Insider Program eli sisäpiiriohjelma on nyt alkanut ja siihen rekisteröityneillä pelaajilla on mahdollisuus päästä tutustumaan pelin sisältöön erilaisissa ennakkotapahtumissa. Ensimmäinen näistä on rajoitettu -tietokoneille, jotta pelin toimintoja voidaan säätää nopeasti seuraavia versioita varten. Pelin myöhemmät testivaiheet tulevat myös konsolipelaajien koettavaksi. Pelin sisäpiiriohjelmaan voi rekisteröityä täällä.

julkaistaan vuoden 2023 aikana sekä 5, PlayStation 4, Series X ja Xbox One -pelikonsoleille että :lle. PC-versio tulee saataville myös Ubisoft+ -pelipalvelussa.

Kommentoi

Avoimen maailman LEGO ajopeli ilmestyy toukokuussa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Avoimen maailman LEGO ajopeli ilmestyy toukokuussa – katso traileri

LEGO 2K Drive

Pelijulkaisija 2K ja suosituista leluista tuttu LEGO Group tuovat yhteistyössä LEGO-palikoilla leikkimisen ja luovuuden ilon osaksi hauskaa ajamista ja rakentelua. Katso pelin traileri alta.

on suuren mittaluokan korkeatasoinen ajopeli, jossa yhdistyvät suositut LEGO-palikat ja avoimen pelimaailman ajokisat osaksi tutkimista, rakentamista ja luovaa hauskanpitoa. 2K:n ja LEGO Groupin yhteistyössä julkaisema ja Visual Concepts -pelistudion toteuttama ajopeli tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden suunnitella ja rakentaa oma autonsa sekä tavoitella ajokisojen mestaruutta tullakseen legendaariseksi LEGO-kuljettajaksi.

on ensimmäinen peli 2K:n ja LEGO Groupin välisessä yhteistyössä, jonka tarkoituksena on kehittää ja julkaista useita korkeatasoisia huippuluokan pelejä. 2K tunnetaan ammattitaidostaan ja kyvystään luoda valloittavia viihdekokemuksia, kun taas LEGO Groupin asema kulttuurissa leluineen on kiistattoman ikoninen. Kahden alansa huippuluokan yrityksen välinen yhteistyö onkin vertaansa vailla tämän ja tulevien pelien osalta.

Lisäksi ajopelissä nähdään merkittävä yhteistyö super- ja hyperautoistaan tutun McLaren Automotiven kanssa. Tämän ansiosta pelissä mukana ovat McLaren Solus GT- ja McLaren F1 LM -urheiluautot, joilla juhlistetaan Bruce McLarenin perustaman yhtiön 60-vuotista uraa huippuluokan ajokkien parissa. Nämä erikoisautot tuodaan osaksi Bricklandia-palikkamaan korkeaoktaanista tunnelmaa tarjoamaan upeita hetkiä vauhdinjanoisille kuljettajille.

LEGO 2K Driven keskeisiin ominaisuuksiin kuuluu tarinavetoinen kokemus avarassa ja avoimessa pelimaailmassa. Pelaaja matkaa halki monimuotoisen Bricklandian haastamalla taipaleen varrelta kilpailevia, mutta yhtäältä karismaattisia kisakuljettajia. Tavoitteena pelaajan ohjaamalla päähahmolla on voittaa arvostetun Cup -kilpailun haluttu palkintopokaali.

Pelaaja voi kuitenkin itse valita, miten hän haluaa pelissä edetä. Edessä on valtava maailma täynnä ajokisoja, minipelejä, erikoishaasteita ja kerättäviä esineitä. Palikoista koottu maailma on myös tehty rikottavaksi ja toisaalta uudestaan koottavaksi. Niinpä pelaaja pääsee halutessaan kokoamaan erilaisista LEGO-teemoista tuttuja kulkuneuvoja. Mukana ovat tutut LEGO-teemat, kuten kaupunkiaiheinen City, luovuutta ruokkiva Creator ja vauhdikas Speed Champions sekä monia muita tuttuja rakennelmia.

Pelissä ajaminen on vauhdikas kokemus rajoja rikkovalla tavalla. Lukemattomat erilaiset radat tarjoavat runsaasti vaihtelua ja lisäksi pelaajalla on käytössään ainutlaatuisia erikoiskykyjä, joilla voidaan vaikuttaa kilpailuihin ja ajamisen kulkuun.

LEGO-palikoille ominaiselle tavalle pelaaja pääsee myös räätälöimään omia ajoneuvojaan oman maun mukaan. Mukana on yli tuhat erilaista LEGO-palikkaa, joilla omaa ajokkiaan pääsee tuunaamaan ja säätämään mitä erikoisimmilla tavoilla. Eri palikoiden ohella kulkuneuvoa pääsee hienosäätämään monin eri värein, tarroin ja hehkuin.

Kiehtovan yksinpelin lisäksi mukana on sekä yhteistyömuotoinen että kilpailullinen mahdollisuus moninpeliin. Tämä on tarjolla sekä jaetulla ruudulla vaikkapa perheen ja kaverien kesken että verkossa muiden samantasoisten pelaajien parissa.

”Videopelit ovat olleet jo kauan tärkeä osa ja tapa kokea LEGO-lelujen valloittavuus. 2K on meille täydellinen yhteistyökumppani ikonisten ja korkeatasoisten LEGO-pelien parissa heidän vahvan kokemuksensa korkeatasoisen laadun parissa ja innovatiivisten pelien julkaisijana. Aloittamalla yhteistyömme LEGO 2K Drive -ajopelillä voimme tuoda faneillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea LEGOn huumori ja ilo tavalla, josta meidät tunnetaan.”

kommentoi LEGO GAME -tuotteiden johtaja Remi Marcelli

”LEGO Group on ikoninen brändi, jonka tunnettuus ja innovatiivinen tyyli on kestänyt vuosikymmeniä. Olemme innoissamme yhteistyöstämme heidän kanssaan ja voidessamme laajentaa 2K:n tuotevalikoimaa täysin uudelle yleisölle maailmanlaajuisesti. on uskomaton ensimmäinen askel yhteistyömme parissa ja taatusti mullistava kokemus LEGO-pelien sarjassa.”

kommentoi 2K:n toimitusjohtaja David Ismailer

Pelin perusversion ohella julkaistavat Awesome Edition ja Awesome Rivals Edition sisältävät peruspelin lisäksi eri määrän uusia ajoneuvoja, lisävärejä ja pelin sisäisiä LEGO-hahmoja. Lisäksi paketteihin sisältyy pelin ensimmäisen vuoden kausikortti, joka kattaa uuden pelialueen sekä neljä uutta julkaisun jälkeistä päivityspakettia uusine autoineen ja peliteemoineen.

julkaistaan sekä 5, Xbox Series X ja S, PlayStation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle 19. toukokuuta 2023. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Kommentoi

Yksi vuoden odotetuimmista peleistä on vihdoin täällä – Resident Evil 4 saa ikävöimään äitiäkin Kommentit pois päältä artikkelissa Yksi vuoden odotetuimmista peleistä on vihdoin täällä – Resident Evil 4 saa ikävöimään äitiäkin

Resident Evil 4

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Resident Evil 4-pelin uusversio on saapunut tänään sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S ja Xbox One -konsoleille että PC:lle.

Suosikkipelin uusversion tarina on sarjan faneille tuttu, mutta uusille pelaajille hämärän peitossa. Täpärän pelastumisen jälkeen jatkavat Leon S. Kennedy ja Ashley Graham tutkimusmatkaansa Los Illuminados -kultin hallitsemissa paikoissa. Tutkimustyö vie heidät vanhaan linnaan, hylättyihin kaivoksiin ja moniin muihin kutkuttaviin paikkoihin täynnä tartunnan saaneita kyläläisiä, mielipuolisia kultin jäseniä ja muita vihollisia. Las Plagasista tarttunut loinen on vaikuttanut elollisiin olentoihin järkyttävällä tavalla, minkä takia Leon ja Ashely joutuvat alituisiin vaaratilanteisiin.

Peli ei ole kuitenkaan pelkkää taistelua, sillä toimintaa rytmitetään kiehtovilla pulmatilanteilla ja mysteerien ratkomisilla. Nämä ovatkin oivallisia tilanteita purkamaan kauhun aiheuttamaa jännitystä ja stressiä, joka kuuluu olennaisesti osana pelisarjan luonteeseen.

Me toimituksessamme olemme myös arvostelleet kyseisen ja meidän mielipiteemme pelistä löytyy tämän linkin takaa.

Kommentoi