Axel Foley on täällä taas – Beverly Hills Cop 4:sta saatiin ensimmäinen kuva Kommentit pois päältä artikkelissa Axel Foley on täällä taas – Beverly Hills Cop 4:sta saatiin ensimmäinen kuva

on jakanut ensimmäisen kuvan Eddie Murphyn paluusta Beverly Hills Cop -elokuvasarjaan Axel Foley'n roolissa :ssä.

Kuvassa näkyy Murphyn Axel Foley kädet ylhäällä Detroit Lions -takki päällään, kun hän kohtaa parin poliisia, ja takana oleva joukko katsojia tallentaa tapahtumaa puhelimillaan. Katso kuva alla.

Murphy palaa esittämään Axel-roolia lähes 30 vuotta Beverly Hills Cop 3:n ensi-illan jälkeen.

Mark Molloy ohjaa jatko-osaa, jossa esiintyvät myös Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, sekä aiempien osien hahmoja esittävät Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser ja Bronson Pinchot.

Will Beall on kirjoittanut käsikirjoituksen. Murphy toimii myös tuottajana yhdessä Jerry Bruckheimerin ja Jerry Bruckheimer Filmsin Chad Omanin kanssa. Uuden elokuvan vastaavina tuottajina toimivat Charisse Hewitt-Webster ja Ray Angelic. Jerry Bruckheimer Filmsin Melissa Reid toimii apulais tuottajana.

Christopher Nolanin menestyselokuva Oppenheimer keräsi jälleen komeita pystejä, eikä seura ollut mikään kovin vaatimaton Kommentit pois päältä artikkelissa Christopher Nolanin menestyselokuva Oppenheimer keräsi jälleen komeita pystejä, eikä seura ollut mikään kovin vaatimaton

Järjestyksessään 89. äänestys New York Film Critics Circle Awards -tapahtumassa on päättynyt, ja voittajat on julkistettu.


NYFCC-voittajalista on yksi odotetuimmista palkintokausien aikana. Se toimii tiekarttana Oscar-gaalaan. Yksi syy tähän odotukseen on se, että NYFCC on ensimmäinen suuri kriitikkoryhmä, joka myöntää palkintoja vuosittain. Lisäksi sen jäsenistö, johon kuuluvat muun muassa IndieWiren Kate Erbland ja David Ehrlich, on poikkeuksellisen laadukas. NYFCC:llä on maine suosia aitoa elokuvafilmiä palkintokauden tarinoiden sijaan. Täydellinen voittajalista on nähtävissä alla.

Elokuvat Killers of the Flower Moon, Oppenheimer ja May December voittivat kukainenkin kaksi palkintoa. Flower Moon voitti parhaan elokuvan pääpalkinnon sekä parhaan naisnäyttelijän palkinnon Lily Gladstonelle.

Christopher Nolan voitti parhaan ohjaajan palkinnon Oppenheimerista, joka voitti myös parhaan kuvauksen palkinnon Hoyte van Hoytemalle. Nämä kaksi elokuvaa, Applelta ja Universalilta, näyttävät olevan nyt erittäinkin vahvoilla vielä alkuvaiheessa olevalla palkintokaudella.

Todd Haynesin -draama menestyi myös erittäin hyvin. Vuoden 2023 New York Film Festivalin avauselokuva voitti parhaan miessivuosan palkinnon läpimurtotähti Charles Meltonille sekä parhaan käsikirjoituksen palkinnon käsikirjoittaja Samy Burchille.

Suoratoistopalvelu Netflix suunnittelee tilaushintojensa korotusta? Kommentit pois päältä artikkelissa Suoratoistopalvelu Netflix suunnittelee tilaushintojensa korotusta?

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix aikoo uusimpien huhujen mukaan korottaa tilaustensa hintaa.

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix aikoo uusimpien huhujen mukaan korottaa tilaustensa hintaa.

on villien spekulaatioiden mukaan suunnittelemassa hintojensa nostamista meneillään olevan näyttelijöiden lakon päättymisen jälkeen.

Wall Street Journalin mukaan verkossa toimiva suoratoistojättiläinen suunnittelee mainosvapaiden suunnitelmiensa hinnan nostamista muutama kuukausi Hollywoodin näyttelijöiden lakon päättymisen jälkeen.

Vaikka hinnankorotuksen tarkkaa määrää ei ole vielä selvillä, Netflix on jo nähnyt useita äskettäisiä hintojen nousuja ja poistanut edullisimman mainosvapaan suunnitelmansa Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Kanadassa.

Ei ole myöskään selvää, milloin uudet hinnat tulevat voimaan, ja aikovatko muut verkkosuoratoistopalvelut seurata esimerkkiä.

Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) on ollut lakossa heinäkuun 14. päivästä lähtien, eikä sen päättymisajankohta ole vielä selvillä. Näyttelijät jatkoivat neuvotteluja Motion Picture and Television Producers (AMPTP) -allianssin kanssa maanantaina ja jatkavat huomenna.

Yksi mediatyön keskeytys on kuitenkin tullut päätökseensä, sillä Writers' Guild of America (WGA) saavutti sopimuksen kuukausien lakon jälkeen viime viikolla.

Samaan aikaan Netflix on saavuttanut erään aikakauden lopun, postittaen viimeiset fyysiset DVD:t asiakkailleen viime viikolla.

Kun uutiset tulevista hintojen korotuksista tulivat julki, Netflixin osakkeet nousivat melkein 3%.