Back 4 Blood -pelin sai uusia trailereita E3-messujen myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -pelin sai uusia trailereita E3-messujen myötä

Back 4 Blood

Turtle Rock Studiosin tuleva Back 4 Blood -zombieräiskintä on saanut uusia trailereita osana viime viikonloppuna järjestettyjä E3-messuja.

Ensimmäisen peli on saanut uuden pidennetyn trailerin, jolla nähdään uutta pelikuvaa. Peli sai samaisessa tapahtumassa myös kaksi uutta PvP-traileria, joilla nähdään miltä pelissä pelaajien välinen taistelu näyttää.

Pelin Swarm -tilassa kaksi neljän hengen tiimiä taistelevat toisiaan vastaan kolmessa erässä. Tiimit vuorottelevat Cleaners ja Ridden -hahmojen välillä. Pisteitä saa sen mukaan kuinka kauana Cleanerit pysyvät hengissä ja torjuvat Riddenien hyökkäyksiä.

Toisella PvP-trailerilla tutustutaan tarkemmin eri Ridden luokkiin, joita ovat mm. Tallboy, Bruiser, Crusher, Reeker, Exploder, Retch, Stinger, Hocker ja Stalker. Kaikilla on ominaispiirteensä ja niitä voi parantaa erilaisten mutaatioiden avulla taisteluiden edetessä.

Pelin Early Access kausi kestää elokuun 5.-9. päivä ja se on saatavilla kaikille pelin ennakkoon tilanneille. Pelin avoin -kokeilujakso vietetään puolestaan elokuun 12.-16. päivä ja siihen voi osallistua kuka tahansa.

Back 4 Blood saapuu lokakuun 12. päivä PlayStation 4, PlayStation 5, One ja sekä S -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -verkkopelin odotettu suurturnaus pelataan huhtikuussa Tanskassa

Rainbow Six Siege Blast R6 Major

Ubisoft kokoaa 24 maailman parasta Siege -tiimiä Kööpenhaminan BLAST R6 Major -pelitapahtumaan.

Kööpenhaminassa 24. huhtikuuta ja 7. toukokuuta välisenä aikana pelattava peliturnaus on uuden BLAST R6 -ekosysteemin ensimmäinen tapahtuma. Ubisoftin ja BLASTin yhteistyössä järjestämä peliturnaus on samalla uuden pelivuoden ensimmäinen R6 Major -tapahtuma, jossa nähdään maailman huippuluokan tiimit ottamassa mittaa toisistaan.

Uusi kisamuoto toivottaa myös yleisön paikan päälle tervetulleeksi katsomaan turnauksen loppuotteluita. Tapahtuma järjestetään Forum Copenhagen -tapahtumakeskuksessa Kööpenhaminassa, joten paikan päälle saapuminen on tehty helpoksi myös ulkomaisille vierailijoille.

Turnaus on jaettu kolmeen eri vaiheeseen, joista kaksi ensimmäistä pelataan ilman yleisöä. Ensimmäinen vaihe käydään läpi 24.–27. huhtikuuta ja toinen vaihe 29. huhtikuuta ja 3. toukokuuta välisenä aikana. Tapahtuma huipentuu yleisölle avoimeen päätökseen 5.–7. toukokuuta.

Turnauksen esikarsinnat ovat jo meneillään ja joukkueet kisaavatkin mukaan pääsystä yhdeksällä eri alueella. Näistä mukaan valitaan 24 parasta joukkuetta, jotka kisaavat peräti 750 000 dollarin palkintopotista. Lisäksi joukkueet palkitaan kisamenestyksestä pisteillä, jotka ratkaisevat vuoden 2024 Six Invitational -mestaruuskisoihin pääsyn Brasiliassa.

Tanska tunnetaan vahvana Siege -kilpapelaamiseen maana, joka on aiemmin tuonut maailmalle muun muassa lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin, Niclas ‘Pengu’ Mouritzenin, sekä tuoreen Six Invitational -voittajan ja kisojen parhaana pelaajan palkitun kisaajan, Benjamin ‘Benjamaster’ Derelin.

BLAST R6 Major on yksi kilpaurheilun suurimmista kansainvälisistä tapahtumista tänä vuonna ja samalla Kööpenhaminan ensimmäinen isomman kokoluokan Siege-pelitapahtuma. Vuoden 2023 toinen BLAST R6 Major -pelitapahtuma järjestään marraskuussa Yhdysvalloissa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.

Siege on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Lisäksi peli on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelusta.

Kommentoi

Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Vapise The Sims – Life By You -elämäsimulaatio ilmestyy syyskuussa

Life By You

Paradox Interactive on julkaisemassa varteenotettavaa kilpailijaa suositulle The Sims -elämäsimulaatiolle. Uusi peli kantaa nimeä By You ja sen kehityksestä vastaa entinen The Sims pomo Rod Humble ja luoja Linden Lab.

Peli tulee kehittäjän mukaan olemaan mahdollisimman modattavissa oleva ja avoin elämäsimulaatio. Pelaajat voivat luoda omat hahmonsa ja elää elämäänsä vapaasti rakentaen kotiaan, käyden töissä ja luoden uraansa. Pelissä voi myös käydä vapaasti oikeita keskusteluita muiden pelihahmojen kanssa.

By You ilmestyy :lle ja Games Storen kautta Early Access tilassa syyskuun 12. päivä.

Kommentoi