Bad Boys 4 on saanut virallisen julkaisupäivänsä – täältä näet myös trailerin! Kommentit pois päältä artikkelissa Bad Boys 4 on saanut virallisen julkaisupäivänsä – täältä näet myös trailerin!

The Bad Boys, Mike Lowrey ja Marcus Burnett, ovat taas täällä, kun Will Smith ja Martin Lawrence valmistautuvat uuteen osaan poliisikaverusten sarjassa.

julkaisi uuden trailerin, joka seuraa Miami PD:n etsiviä Lowreya ja Burnettia, kun he pyrkivät selvittämään korruptiosta ja kartellin kanssa työskentelystä syytetyn vanhan poliisikapteeninsa nimen. Traileri vihjaa myös siihen, että jossain vaiheessa etsivät itse ajautuvat rikollisiksi.

Traileri paljastaa, että sisältää intensiivisiä tulitaisteluita, nopeita takaa-ajoja ja ennen kaikkea runsaasti huumoria. Elokuva on suora jatko-osa vuoden 2020 menestyselokuvalle , jonka ohjaajina toimivat Adil El Arbi ja Bilall Fallah.

Kuten edeltäjänsä, myös Ride or Die tullaan ohjaamaan Adil El Arbin ja Bilall Fallahin toimesta.

Bad Boys for Life ei keksi pyörää uudelleen, mutta jos pidit aiemmista elokuvista, tulet luultavasti rakastamaan tätä hurjaa jatko-osaa.

IGN:n arvio Bad Boys for Life -elokuvasta

Elokuvan Suomen ensi-ilta on 7.6.2024.

Jos upotus ei näy, voit katsoa trailerin täältä.

Venom 3 -elokuva sai julkaisupäivän ja virallisen nimen Kommentit pois päältä artikkelissa Venom 3 -elokuva sai julkaisupäivän ja virallisen nimen

on paljastanut uuden nimen ja julkaisupäivän tulevalle, Tom Hardyn tähdittämälle, Venom-elokuvalle. Aiemmin nimellä tunnettu elokuva tunnetaan nyt nimellä . Elokuvan julkaisupäivää on aikaistettu 25. lokakuuta 2024, aiemmasta marraskuun 8. päivän julkaisupäivästä.

Elokuva oli alun perin suunniteltu julkaistavaksi kesäkuussa 2024. Tuotantoviive, joka johtui viime vuoden SAG-AFTRA-lakosta, työnsi julkaisupäivää eteenpäin.

Tom Hardyn aiemmin tässä kuussa jakamassa kuvassa näkyvä pukuvalinta on ruokkinut spekulaatioita elokuvan mahdollisesta yhteydestä Spider-Man: No Way Home -elokuvan tapahtumiin, mutta tällä hetkellä juoniyksityiskohdat ovat vähäisiä.

Venom: The Last Dance tähdittää jälleen Tom Hardyä, uusien näyttelijöiden Juno Templen ja Chiwetel Ejioforin rinnalla. Elokuva tulee olemaan ohjaaja Kelly Marcelin ohjausdebyytti. Aiemmin hän kirjoitti sekä alkuperäisen Venom-elokuvan että sen vuoden 2021 jatko-osan Venom: Let There Be Carnagen.

Lähde: IGN

Tulevan Ghostbusters-elokuvan juonella on yllättävä yhteys edesmenneeseen Michael Jacksoniin Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan Ghostbusters-elokuvan juonella on yllättävä yhteys edesmenneeseen Michael Jacksoniin

Speklulaatiot tulevan -jatko-osan ympärillä kiihtyvät, mutta nyt elokuvasarjan sydämenäkin tunnettu Dan Aykroid on paljastanut, mitä tulevan seikkailun tarina saattaakaan pitää sisällään.

Viimeisimmässä Dan Schreiberin We Can Be Weirdos -podcastin jaksossa vieraana ollut Dan Aykroyd, keskustellessaan Crystal Head Vodka -brändistään ja erilaisista yliluonnollisista kohtaamisistaan. Samalla mies lipsautti, että osa tulevan elokuvan lähtökohdasta keskittyy kirouksenalaisiin esineisiin. Ja esikuvana toimii vieläpä väitetty tosielämään perustunut tapaus popin kuninkaan Michael Jacksonin elämässä:

”Michael Jackson osti sen vaatekaapin. Luulen, että hän osti sen Pariisin kirpputorilta. Hän vei sen kotiinsa, ja se alkoi kalista, siinä oli jotain tapahtumassa, joten hän lopulta joutui myymään sen, ja se on osa uuden Ghostbusters-elokuvan lähtökohtaa, jota työstämme. Esineet voivat kantaa henkiä, ne voivat säilyttää energiaa ja niillä voi olla, kuten tiedät, psykometristä arvoa.”

Uuden Ghostbusters: Firehousen ensi-illan on määrä koittaa vielä loppuvuoteen mennessä. Ghostbuster: Firehouse työnimellä kulkeva elokuva lupaa jatkaa Spenglerin perheen tarinaa ja tuo takaisin kaikki edellisen elokuvan päätähdet Mckenna Gracen, Finn Wolfhardin, Carrie Coonin- sekä Paul Ruddin. Myös alkuperäisten tähtien paluu on varmistettu Sigourney Weaveria lukuun ottamatta.