Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna

Baldur's Gate 3

ja emoyhtiö ovat paljastaneet, että tuleva roolipeli Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna. Pelin kehityksestä vastaa -peleistä tuttu .

Itse pelistä ei tiedetä vielä paljoakaan muuta kuin, että se tulee sisältämään co-op moninpelitilan. Pelistä tullaan näkemään ensimmäistä pelivideota PAX East -tapahtumassa helmikuun 27. päivä.

Alkuperäinen ja kulttimaineeseen yltänyt Baldur’s Gate ilmestyi vuonna 1998 ja sen kehittäjänä toimi . Suositun pelin jatko-osa : Shadows of Amn ilmestyi vuonna 2000. on parhaillaan herättelemässä kyseisiä pelejä henkiin modernisoimalla ne tämän vuoden lopuksi.

:n lisäksi Baldur’s Gate 3 saapuu myös -pelipalveluun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

League of Legends korttipeli Legends of Runeterra ilmestyy huhtikuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends korttipeli Legends of Runeterra ilmestyy huhtikuun lopulla

Legends of Runeterra

Riot Gamesin League of Legends -maailmaan sijoittuva korttipeli Legends of Runeterra ilmestyy lopullisesti huhtikuun 30. päivä. Peli on parhaillaan avoimessa kokeilussa.

Peli on pelattavissa :llä ja iOS sekä Android -mobiililaitteilla, joiden välillä myös ristiinpelaaminen onnistuu. Ilmestyessään pelissä tulee olemaan 120 uutta korttia sekä uusi alue. Yhteensä alueita tulee olemaan siis seitsemän, Championeita 35 ja kortteja yhteensä 400.

Legends of Runeterra on verrattavissa vastaaviin korttipeleihin kuten Heartstone ja Artifact. Tarkoituksena on käyttää manaa, jonka avulla voi käyttää taikakortteja. Kummallakin pelaajalla on 20 energiapistetä, jonka tippuessa nollaan pelaaja häviää.

Legends of Runeterran lisäksi Riot on julkaisemassa myös Valorant -räiskintämoninpeliään, joka on yrityksen vastine Overwatch ja Counter-Strike -peleille. Pelin beta-kokeilujakso alkaa huhtikuussa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Kaksi pikselipeliä jaossa Steamissä – Khan VS Kahn ja Regions Of Ruin Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi pikselipeliä jaossa Steamissä – Khan VS Kahn ja Regions Of Ruin

Regions of Ruin

Steamissä ilmaispelien jako jatkuu jatkamistaan ja tällä kertaa vuorossa on kaksi pikseligrafiikalla varustettua peliä – strategiapeli Khan VS Kahn ja roolipeli Regions Of Ruin.

Khan VS Kahn

Khan VS Kahn on vuoropohjainen strategiapeli, jossa kaksi heimoa kamppailevat vastakkain. Peli on kuin yhdistelmä eurooppalaisia lautapelejä ja Civilization -pelisarjaa. Voit pelata kavereidesi kanssa samalta koneelta, tai verkossa Steamin moninpelin avulla. Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina maanantaihin huhtikuun 6. päivään klo 19.00 asti. Peli on saanut enimmäkseen myönteiset arvostelut Steamissä.

Regions of Ruin ja Sieges -lisäosa

Regions of Ruin on sivusuunnasta kuvattu yhdistelmä roolipeliä ja kaupunginrakentelua. Se on kuin Kingdom -peli yhdistettynä avoimen maailman roolipeliin. Paranna hahmoasi eri taidoilla, kerää loottia ja harvinaisia esineitä, työstä omia esineitä ja tutki ympäröivää maailmaa. Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina tiistaihin huhtikuun 7. päivä klo 8.00 asti :lle, OSX:lle ja Linuxille. Myös pelin Sieges -lisäosa on ladattavissa ilmaiseksi. Peliä pelanneet ovat arvostelleet sen Steamissä erittäin myönteisesti.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi