Baldur’s Gate 3 on tulossa Divinity: Original Sin -pelien kehittäjältä Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 on tulossa Divinity: Original Sin -pelien kehittäjältä

Huhut pitivät siis paikkansa ja Baldur's Gate 3 on todellakin kehitteillä ja siitä vastaa . Pelifirma on tunnettu mm. -peleistä.

Pelin luvataan rikkovan roolipelien rajoja ja tuovan pelaajalle uusia vapauksia, tiukkoja päätöksiä ja unohtumattomia taisteluita. Pelissä tulee olemaan yksin- ja co-op -pelimuodot.

Larian työskentelee tiukassa yhteistyössä Wizards of the Coastin Dungeons & Dragons tiimin kanssa. Pelissä käytetään lautapeleistä tuttua mekaniikkaa.

Alkuperäinen ja kulttimaineeseen yltänyt Baldur's Gate ilmestyi vuonna 1998 ja sen kehittäjänä toimi . Suositun pelin jatko-osa : Shadows of Amn ilmestyi vuonna 2000. on parhaillaan herättelemässä kyseisiä pelejä henkiin modernisoimalla ne tämän vuoden lopuksi.

Baldur's Gate 3 julkaisajankohta on vielä pimennossa, mutta sen oletetaan saapuvan ainakin :lle ja -pelialustalle.

Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Forest Quartet

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta indie-seikkailupeliä: ensimmäinen on kerrontaan panostava pulmanratkonta ja toinen tasohyppelyä ja pulmanratkontaa yhdistelevä .

The Forest Quartet

The Forest Quartet on viime vuoden lopulla ilmestynyt seikkailupeli, jossa pelaajat omaksuvat menehtyneen laulajan roolin. Pelaajien täytyy koota bändinsä kasaan viimeistä keikkaa varten. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Out of Line

Out of Line on puolestaan vuonna 2021 ilmestynyt tasohyppelypeli, jossa on erinomaiset käsin piirretyt hahmot ja taustat. Pelissä San yrittää paeta tehtaasta matkalla tapaamiensa hahmojen avustamana. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan

Resident Evil 4

Tänään julkaistu Separate Ways -pelilaajennus tuo uuden tarinallisen kulman -kauhupelin tapahtumiin. Siinä syvennytään synkkiin ja kauhupitoisiin hetkiin Ada Wongin saappaissa. Samalla tarina kuitenkin risteää myös alkuperäisen pelin keskushahmon, sankari Leon S. Kennedyn kanssa.

Samalla Separate Ways esittelee hienoisia uudistuksia ja muutoksia pelimekaniikkaan, mikä osaltaan tekee sivuseikkailusta uudenlaisen ja raikkaan kokemuksen. Selviytymiskauhu ja kuumottava jännitys ovat kuitenkin vahvasti läsnä myös pelilaajennuksessa, joten luvassa on toisaalta myös tuttua herkkua pelisarjan faneille.

Oman seikkailutarinan ohella Resident Evil 4 saa myös odotetun Mercenaries-pelitilansa. Se tuo pääpelistä poikkeavia haastekokemuksia kaikkien pelaajien iloksi. Mercenaries-tilassa pelattavista hahmoista ovat mukana myös sekä Ada Wong että hänen pahamaineinen työnantajansa, Albert Wesker.

Uudet lisäykset kruunaa pelin alkuperäismusiikki, joka on nyt saatavilla useimmissa musiikin suoratoistopalveluissa. Mukana on peräti 80 musiikkikappaletta tunnelmoivaa musisointia pelin eri vaiheista.

Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Pelin -versio julkaistaan myöhemmin tulevana talvena. Pelin ikäraja on PEGI 18.