Bandai Namco osti osuuden Limbic Entertainmentista – täysi uudet pelisarja kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa Bandai Namco osti osuuden Limbic Entertainmentista – täysi uudet pelisarja kehitteillä

Tropico 6

Kaupan myötä Bandai saa omistukseensa uusia pelinimikkeitä ja se myös mahdollistaa uusien pelien kehityksen. Parhaillaan Limbic on kehittämässä kahta täysin uutta pelinimikettä.

Kauppa kasvattaa myös Limbicin mahdollisuuksia kertoo sen toimitusjohtaja Stephan Winter.

Osto vahvistaa Bandai Namcon jalansijaa Euroopassa. Firma osti viime vuoden syyskuussa ranskalaisen -pelifirmasta.

Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat Kommentit pois päältä artikkelissa Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat

Tekken 8


on vahvistanut :n -vaatimukset taistelupelin Steam-sivulla.

Kaikkein kiireellisin tieto tässä on todennäköisesti pelin 100 gigatavun tallennustilan vaatimus, mutta on myös huomionarvoista, että vähimmäisvaatimuksissa tarvitaan 8 gigatavua RAM-muistia, kun taas suositellut vaatimukset edellyttävät 16 gigatavua RAM-muistia.

Bandai Namco on lisähuomautuksessaan maininnut Tekken 8:n kuvan sekunnissa -lukeman. Näiden teknisten tietojen perusteella ”vakaa yli 60” on ilmeisesti ”taattu” ja valittu oletuksena grafiikka-asetuksissa, kun peli käynnistetään ensimmäistä kertaa. Kuitenkin Bandai Namco varoittaa, että ruudunpäivitysnopeus saattaa laskea, kun muita sovelluksia käynnissä taustalla. Tekken-pääohjaaja Katsuhiro Harada on myös vakuuttanut, ettei Tekken 8:aan ole suunniteltu lisättävän kiisteltyä Denuvo-anti-piratismiohjelmistoa.

Bandai Namco Studios Inc:n kehittämässä pelissä on uusia ominaisuuksia kuten uusi Arcade Quest -tila, joka tarjoaa yksinpelissä harjoituskentän taitojen parantamiseen.

Tekken 8 ilmestyy tammikuun 26. päivänä 2024 , ja S -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta. Ennakkotilaukset ovat parhaillaan avoinna Standard-, Deluxe- ja Ultimate Edition -versioille.

Tammikuussa ilmestyvä Tekken 8 sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Tammikuussa ilmestyvä Tekken 8 sai uuden trailerin

Tekken 8

on julkaissut uuden trailerin :sta, joka paljastaa pelin hahmorosterin viimeisen hahmon, Reinan.

Fanit saivat aiemmin vihiä erityistapahtumasta Tekken 8:lle, joka järjestettiin 12. marraskuuta. Tapahtumassa nähtiin useita aiempien Tekken 7 EVO -mestareiden välisiä matseja, ja mukana oli myös pelin tuottaja. Tapahtuma antoi myös vihjeitä pelin viimeisen hahmon julkistamisesta, tuoden Tekken 8:n hahmorosterin yhteensä 32 taistelijan vahvuiseksi pelin julkaisuhetkellä.

Tekken 8:n 32 taistelijan rosteri sisältää sekä veteraaneja että uusia tulokkaita. Fanien suosikkihahmot, kuten Jin Kazama ja Kazuya Mishima, ovat läsnä, kun taas jotkut uudet taistelijat, kuten Victor Chevalier ja Azucena Milagros, ovat saaneet positiivista palautetta ainutlaatuisista taistelutyyleistään. Hype on huipussaan, ja Bandai Namco esitteli täyden voiman takaa Tekken 8:n viimeisen hahmotrailerin, näyttäen Reinan tyylikästä pelattavuutta.

Bandai Namco Studios Inc:n kehittämässä pelissä on uusia ominaisuuksia kuten uusi Arcade Quest -tila, joka tarjoaa yksinpelissä harjoituskentän taitojen parantamiseen.

Tekken 8 ilmestyy tammikuun 26. päivänä 2024 , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta. Ennakkotilaukset ovat parhaillaan avoinna Standard-, Deluxe- ja Ultimate Edition -versioille.