Batman -pelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Batman -pelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlesta

Batman™: Arkham Knight Premium Edition

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu tarjoilee tällä kertaa liudan Batman -aiheisia pelejä. Tarjolla on moderneja klassikoita kuten ja . Mukana on myös VR-peli sekä LEGO Batman -pelejä.

Maksamalla vain 1 euron saat:

Jos maksat 7,37 euroa saat aiemman lisäksi myös:

  • Batman: Arkham VR
  • Batman: Arkham City GOTY Edition
  • LEGO Batman 2: DC Super Heroes

Jos maksat 8,83 euroa saat kaikkien edeltä mainittujen lisäksi myös:

Paketti on ostettavissa aina joulukuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Batman Arkham VR vaatii toimiakseen Steam VR yhteensopivan laitteiston kuten , HTC Vive tai -lasit.

Beat Saber jatkaa tahkoamistaan – tarjolla nyt myös uusi ilmainen musiikkipaketti Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber jatkaa tahkoamistaan – tarjolla nyt myös uusi ilmainen musiikkipaketti

Beat Saber

, virtuaalitodellisuuden rytmipeli, ei tunnu hyytyvän lainkaan. Vain kaksi kuukautta Daft Punk -paketin julkaisun jälkeen pelin kehittäjä vihjaa uudesta, ilmaisesta OST 7 -musiikkipaketista.

Beat Saber julkaistiin tuntemattomana indie-pelinä SteamVR:n Early Access -palvelussa jo vuonna 2018. Pelistä huomasi heti, että kyseessä on jotain erikoista, mutta tuskin kukaan osasi arvata sen menestystä – huhut kertovat pelin myynnin ylittäneen 250 miljoonaa dollaria vuonna 2023.

Peli on jo pitkään ollut täydessä versiossaan ja saatavilla myös -, 1- ja PSVR 2 -laitteille. ”Helppo oppia, vaikea hallita” -tyylinen pelattavuus on pitänyt pelaajien kiinnostuksen ja herättänyt myös -yhtiön huomion, joka lopulta osti Beat Gamesin kehittäjän vuonna 2019. Vaikka tämä siirsi VR:n tärkeimmän pelin yksinomaan Metan haltuun, on yritys pitänyt lupauksensa pitää Beat Saberin monialustapelinä, tarjoten ominaisuuksien tasa-arvoa, yhtäläistä musiikkipakettien saatavuutta ja jopa alustojen välistä moninpeliä.

Beat Saber

Vuosien varrella Beat Saberiin on julkaistu useita lisämusiikkipaketteja, joista monet ovat tunnetuilta artisteilta. Vaikka suurin osa on maksullisia, on vuosien mittaan julkaistu myös kattava valikoima ilmaisia paketteja. Nyt Beat Saber saa jälleen uuden tällaisen.

Beat Games vihjasi tänään OST 7 -musiikkipaketista, mutta ei paljastanut juuri muuta kuin sen olevan ”tulossa pian”.

Aiemmat pelin OST -musiikkipaketit ovat kaikki olleet ilmaisia, eikä tämä liene todennäköisesti poikkeus. Ei ole tietoa siitä, kuinka monta kappaletta pakettiin sisältyy tai mitkä kappaleet ovat kyseessä, mutta useimmat OST -paketit ovat sisältäneet omaa ja indie-musiikkia, sekä muutamia erityisesti peliä varten tehtyjä hittejä.

Kun paketti julkaistaan, sen voi odottaa löytyvän SteamVR:stä, Questiltä, PSVR:stä ja PSVR 2:sta. Jatkaakohan Beat Saber musiikkipakettien julkaisemista vielä kuuden vuoden päästä?

Lähde: Road To VR

Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Towaga: Among Shadows

Sunnyside Gamesin kehittämä ja Noodlecaken julkaisema toimintapeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Towaga: Among Shadows on tyylikäs 2D-räiskintäpeli, jossa pelaaja omaksuu valon mestarin roolin. Matkaa lumotun maan halki ja taistele raivoisten olentojen laumoja vastaan käyttäen voimakkaita loitsujasi.

Peli tarjoaa yli 70 ainutlaatuista kenttää, joilla pelaaja voi hioa taitojaan ja avata uusia varusteita. Neljä erilaista pelitilaa pitävät kokemuksen monipuolisena. Samalla kun kukistat pahuuden voimia, paljastuu Az'Kalarin salaperäinen menneisyys kerättämiesi esineiden kautta.

Towagan visuaalinen ilme on animaatioelokuvien inspiroima ja mukaansatempaava ääniraita luo eeppisen tunnelman taisteluihin. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.