Battle royale -peli The Culling tekee paluun Xbox One -konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa Battle royale -peli The Culling tekee paluun Xbox One -konsolille

The Culling: Origins

Yksi alkuperäisistä peleistä on tekemässä paluuta One -konsolille huomenna toukokuun 14. päivä. Myös -versio on tuloillaan.

Pelin rahoitusmalli kuitenkin hämmentää. Peli on ilmainen ilmainen niille, jotka ovat ostaneet pelin aiemmin tai pelanneet sen ilmaisversioita. Muut joutuvat ostamaan pelin n. 5 euron hintaan ja pelata voi ainoastaan yhden ilmaisen ottelun per päivä. Mikäli mieli tekee pelata enemmän kuin yhden ottelun, joudut ostamaan Online Match poletteja. Myös voittamalla pelin saat ilmaisia poletteja. Olemassa on myös viikon ja kuukauden Online passeja, jotka mahdollistavat jatkuvan pelaamisen.

Paluun tekevän pelin grafiikoita on päivitetty ja tekoälyyn on tehty parannuksia. Myös pelaajien kestävyysjärjestelmään on tehty muutoksia. Maksetut tavarat ja laatikot ovat myös poistuneet pelistä. Sen sijaan pelaajat voivat nostaa tasoaan, saada laatikoita ja airdroppeja pelaamalla offline -tilassa.

Alunperin vuonna 2016 ilmestynyt The Culling keskittyi muista peleistä poiketen pienimuotoisempiin lähitaisteluihin. Pelin suosio kuitenkin hiipui jo seuraavan vuoden aikana ja kehittäjä toi markkinoille The Culling II jatko-osan. Peli ei kuitenkaan onnistunut houkuttelemaan käyttäjiä ja jouduttiin vetämään kauppapaikoista jo muutaman kuukauden jälkeen.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

julkaisee uuden 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

23 ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kokkauspeli Cook, Serve, Delicious! 3?! ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Cook, Serve, Delicious! 3?!

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Cook, Serve, Delicious! 3?! -nimistä kokkauspeliä.

Pelissä pelaajat pääsevät ylläpitämään omaa ruokakojua, kokkailemaan ja tarjoilemaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa co-op tilassa.

Peli on jatkoa vuonna 2012 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle ja vuonna 2017 ilmestyneelle jatko-osalle.

Voit ladata pelin ilmaiseksi PC:lle Epic Games Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi