Battlefield 5:sen yksinpelikampanjan traileri nähtävillä Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield 5:sen yksinpelikampanjan traileri nähtävillä

Electronics Artsin julkaisema  -peli ilmestyy marraskuun 20. päivä. Alkuperäistä julkaisupäivää siirrettiin kuukaudella eteenpäin, jotta peliin saatiin viimeiset muokkaukset ja varmistukset toteutettua.

Vaikka peli ei ole vielä ilmestynyt, on se saanut paljon kritiikkiä faneiltaan etukäteen nähtyjen trailereiden sekä pelikokeilujen myötä. Naispuolisen sotilaan esittely herätti kiivasta keskustelua, etenkin kun sotilaalla oli tekokäsi. Kritiikki kohdistui siihen, ettei hahmo edusta historiallisesti paikkaansa pitävää sotilasta. Monet uskoivat naissotilaan mukana olon johtuvan poliittisesta korrektiudesta.

Yksi merkittävä etu Battlefield 5 -pelillä on verrattuna suurimpaan kilpailjaansa Black Ops 4:seen: perinteinen yksinpelikampanja. Nyt kampanjasta on julkastukin traileri, joka esittelee pelitilanteita. Yksinpelitehtävässä tavoitteena on vastustaa Nordlysissä saksalaisten miehitysaikeet Norjaan sekä tehdä Under No Flagissa sabotaasia vihollislinjojen takana. Lisäksi taistelut Tirailleurissa ja liittymiset The Last Tigerissa Tiger I -tankin miehistöön tuovat lisähaastetta kampanjaan.

Katso Battlefield 5 -pelin War Stories -yksinpelin traileri tästä:

Battlefield 5 julkaistaan :lle, PS4:lle sekä Xbox Onelle marraskuun 20. päivä.

Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Falconeer

-pelaajille on tarjolla ilmaseikkailuja tällä viikolla, sillä on lunastettavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Tämä BAFTA-ehdokas lentotaistelupeli on soolokehittäjä Tomas Salan käsialaa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hypätä jättimäisen taistelulinnun selkään ja tutkia upeaa maailmaa.

Pelissä pääset lentämään majesteettisen taistelulinnun selässä, tutustumaan henkeäsalpaavaan merimaailmaan sekä osallistumaan eeppisiin ilmataisteluihin. The Falconeer tarjoaa useita kampanjoita, joissa pelaaja pääsee kokemaan maailman eri osapuolten näkökulmia. Matkasi varrella kohtaat erilaisia tehtäviä ja sivutehtäviä, puolustat laivoja merirosvoilta ja krakenilta sekä taistelet jättimäisiä rapukaupunkeja ja teknologiaa hallitsevaa The Mancer Order-järjestöä vastaan.

The Falconeer -ilmaisjakso Epic Games Storessa päättyy 11. heinäkuuta, joten nappaa peli nyt ilmaiseksi!

Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä Kommentit pois päältä artikkelissa Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä

The First Templar

Klassikkopelien ystäville huikea uutinen! .com tarjoaa -peli – Special Editionin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Kyseessä on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja pääsee keskiaikaiseen Eurooppaan temppeliherran ja hänen naispuolisen kumppaninsa saappaisiin. Kaksikko selvittää salaisuuksia Temppeliherrain ritarikunnan ympärillä ja on osallisena suuressa salaliitossa.

Peli sisältää sekä yksinpeli- että yhteistyöpelimoodin. GOG.comin jakama versio on Special Edition, joka sisältää myös lisäsisältöä. The First Templar on yleensä saatavilla noin 9,99 eurolla, joten kyseessä on oiva tilaisuus napata peli ilmaiseksi kokoelmaasi.

Tarjous päättyy heinäkuun 6. päivä, joten toimi nopeasti! GOG.com tunnetaan DRM-vapaista peleistään, joten The First Templar on pelattavissa myös ilman verkkoyhteyttä. Voit ladata pelin täältä.