Battlefield 5:sen yksinpelikampanjan traileri nähtävillä Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield 5:sen yksinpelikampanjan traileri nähtävillä

Electronics Artsin julkaisema  -peli ilmestyy marraskuun 20. päivä. Alkuperäistä julkaisupäivää siirrettiin kuukaudella eteenpäin, jotta peliin saatiin viimeiset muokkaukset ja varmistukset toteutettua.

Vaikka peli ei ole vielä ilmestynyt, on se saanut paljon kritiikkiä faneiltaan etukäteen nähtyjen trailereiden sekä pelikokeilujen myötä. Naispuolisen sotilaan esittely herätti kiivasta keskustelua, etenkin kun sotilaalla oli tekokäsi. Kritiikki kohdistui siihen, ettei hahmo edusta historiallisesti paikkaansa pitävää sotilasta. Monet uskoivat naissotilaan mukana olon johtuvan poliittisesta korrektiudesta.

Yksi merkittävä etu Battlefield 5 -pelillä on verrattuna suurimpaan kilpailjaansa Black Ops 4:seen: perinteinen yksinpelikampanja. Nyt kampanjasta on julkastukin traileri, joka esittelee pelitilanteita. Yksinpelitehtävässä tavoitteena on vastustaa Nordlysissä saksalaisten miehitysaikeet Norjaan sekä tehdä Under No Flagissa sabotaasia vihollislinjojen takana. Lisäksi taistelut Tirailleurissa ja liittymiset The Last Tigerissa Tiger I -tankin miehistöön tuovat lisähaastetta kampanjaan.

Katso Battlefield 5 -pelin War Stories -yksinpelin traileri tästä:

Battlefield 5 julkaistaan :lle, PS4:lle sekä Xbox Onelle marraskuun 20. päivä.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.