Battlefield 6 -pelin trailerista vuoti lisää kuvamateriaalia – pelin nimeksi pelkkä Battlefield Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield 6 -pelin trailerista vuoti lisää kuvamateriaalia – pelin nimeksi pelkkä Battlefield

Battlefield 6

Kovasti huhuillusta seuraavasta Battlefield -pelisarjan kuudennen osan oletetusta trailerista on saatu lisää kuvamateriaalia. Myös pelin nimeksi on todennäköisesti muodostumassa pelkkä Battlefield.

Battlefield 6 trailer rocket

Kuvilla nähdään samanlaista myrskyistä maisemaa, helikoptereita sekä avaruusraketti. Samantyyppisiä kuvia on vuotanut aiemminkin.

View post on imgur.com

Kuvat ovat mahdollisesti peräisin pelin tulevasta trailerista, jonka odotetaan ilmestyvän mukaan kesäkuussa.

Kommentoi

FIFAn ja EA Sportsin yhteistyö tulee päätökseen Kommentit pois päältä artikkelissa FIFAn ja EA Sportsin yhteistyö tulee päätökseen

FIFA 22

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa kuinka Sportsin ja :n yhteistyö FIFA -pelisarjan osalta saattaa tulla päätökseen. Nyt asia näyttäisi olevan virallista, sillä FIFA on julkaissut eli Kansainvälinen jalkapalloliitto on julkaissut oman tiedotteen aiheesta.

kertoo viestissään, että se aikoo laajentaa horisonttia pelien ja kehittäjien osalta. FIFA nosti lisenssimaksujaan ja pyysi seuraavasta neljästä kaudesta yli miljardi dollaria. Aiemmin on maksanut nimestä lisenssimaksuja 150 miljoonaa dollaria vuodessa.

Sports rekisteröi aiemmin EA Sports FC -tavaramerkin, joka saattaa komeilla kehittäjän seuraavan pelin kannessa ensi vuonna.

Pelisarjan viimeisin osa 22 on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle sekä Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

EA saattaa nimetä FIFA -pelisarjan uudelleen Kommentit pois päältä artikkelissa EA saattaa nimetä FIFA -pelisarjan uudelleen

FIFA 22

julkaisi hiljattain uusimman 22 -pelin, mutta jatkossa pelisarja saattaa kantaa eri nimeä.

EA on nimittäin tutkimassa pelin nimeen liittyvää sopimustaan :n eli Kansainvälisen jalkapalloliiton kanssa. FIFA toimii kansainvälisesti jalkapallon, futsalin ja beachfutiksen kattojärjestönä. EA:n ja FIFA:n yhteistyö on jatkunut aina vuodesta 1993.

Sopimus kattaa kuitenkin vain pelin nimen. EA:lla on peliin liittyen yhteensä 300 erillistä sopimusta, jotka kattavat 17 000 pelaajaa, 700 joukkuetta,30 liigaa ja 100 stadionia ympäri maailman.

22 on parhaillaan saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle sekä Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi