Battlefield V saa oman battle royale -pelitilan maaliskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Battlefield V saa oman battle royale -pelitilan maaliskuun lopulla

Toiseen maailmansotaan keskittyvä V on saamassa oman battle royale -pelitilan nimeltään Firestorm maaliskuun 25. päivä. Pelin uusimalla trailerilla mehustellaaan tulevaa pelitilaa; kanssapelaajien jyräämistä traktorilla, kaaosta ja tulirenkaan vääjämätöntä polttoa. Tietenkään unohtamatta pelisarjalla ominaista sankarointia.

Firestorm -lisäosa tuo peliin tähän mennessä isoimman kartan Halvoyn, joka mahdollistaa 64 pelaajan battle royale -taistelut. Pelata voi joko yksin tai neljän hengen ryhmässä. Ryhmiä on yhteensä 16.

V on saatavilla 4 ja One -konsoleille, sekä PC:lle.

Kommentoi

Kolme uutta Star Wars peliä tulossa – Respawn kehittäjänä Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme uutta Star Wars peliä tulossa – Respawn kehittäjänä

Star Wars Jedi: Fallen Order

ja ovat ilmoittaneet, että Entertainment on parhaillaan kehittämässä kolmea uutta Star Wars -aiheista peliä. Respawn tunnetaan mm. vuoden 2019 Jedi: Fallen Order -pelistä.

Tuloillaan on seuraava osa Jedi -pelisarjaan, strategiapeli sekä ensimmäisen persoonan räiskintäpeli. Uuden Star Wars Jedi -pelin kehityksen johdosta tulee vastaamaan Stig Asmussen (Star Wars Jedi: Fallen Order, God of War).

Ensimmäisen persoonan räiskintäpelin kehitystä tulee johtamaan Peter Hirschmann. Strategiapelin kehityksestä vastaa täysin uusi studio, jota johtaa Greg Foertsch. Kehityksessä tukena ovat myös ja Bit Reactor.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Battlefield 2042 -pelin Portal -pelitila – katso esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Battlefield 2042 -pelin Portal -pelitila – katso esittelyvideo

Battlefield 2042

EA ja DICE ovat julkaisemassa odotettua Battlefield 2042 -peliä marraskuun 19. päivä ja nyt pelin täysin uudesta Portal -pelitilasta on saatu uusi esittelyvideo.

Portal -pelitilassa pelaajat voivat palata aiempien Battlefield -pelien kuten Battlefield 1942, Battlefield Bad Company 2 sekä Battlefield 3 tuttuihin taisteluihin ja muokata niitä myös oman maun mukaan.

Varsinaisia omia karttoja pelitilassa ei voi tehdä, mutta pelaajat voivat sekoittaa uuden Battlefield 2042 sotilaita, aseita sekä ajoneuvoja aiemmin mainittujen pelien tutuilla kartoilla 128 pelaajan voimin.

Pelistä löytyy myös Hazard Zone -pelitila, joka muistuttaa Hunt: Showdown -peliä. Pelaajien pitää taistella joukkueina toisiaan vastaan varastaakseen tietoja ja pakenemalla alueelta elävänä. Luonnollisesti pelistä löytyy myös battle royale -pelitila Firestorm.

Lähitulevaisuuteen sijoittuvassa pelissä maailma on tuhon partaalla. Puhtaasta vedestä, ruoasta ja energiasta on pulaa ja useat maat ovat luhistuneet. Pelaajat omaksuvat Spesialistien roolin, joilla jokaisella on ominaiset piirteet ja erikoisuudet. Hahmojen varustusta ja aseistusta pystyy muokkamaan.

Battlefield 2042 ilmestyy marraskuun 19. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Edellisellä konsolisukupolvella pelaajien määrä on rajoitettu 64 pelaajaan.

Kommentoi