Beat Saber jatkaa tahkoamistaan – tarjolla nyt myös uusi ilmainen musiikkipaketti Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber jatkaa tahkoamistaan – tarjolla nyt myös uusi ilmainen musiikkipaketti

Beat Saber

, virtuaalitodellisuuden rytmipeli, ei tunnu hyytyvän lainkaan. Vain kaksi kuukautta Daft Punk -paketin julkaisun jälkeen pelin kehittäjä vihjaa uudesta, ilmaisesta OST 7 -musiikkipaketista.

Beat Saber julkaistiin tuntemattomana indie-pelinä SteamVR:n Early Access -palvelussa jo vuonna 2018. Pelistä huomasi heti, että kyseessä on jotain erikoista, mutta tuskin kukaan osasi arvata sen menestystä – huhut kertovat pelin myynnin ylittäneen 250 miljoonaa dollaria vuonna 2023.

Peli on jo pitkään ollut täydessä versiossaan ja saatavilla myös -, 1- ja PSVR 2 -laitteille. ”Helppo oppia, vaikea hallita” -tyylinen pelattavuus on pitänyt pelaajien kiinnostuksen ja herättänyt myös -yhtiön huomion, joka lopulta osti Beat Gamesin kehittäjän vuonna 2019. Vaikka tämä siirsi VR:n tärkeimmän pelin yksinomaan Metan haltuun, on yritys pitänyt lupauksensa pitää Beat Saberin monialustapelinä, tarjoten ominaisuuksien tasa-arvoa, yhtäläistä musiikkipakettien saatavuutta ja jopa alustojen välistä moninpeliä.

Beat Saber

Vuosien varrella Beat Saberiin on julkaistu useita lisämusiikkipaketteja, joista monet ovat tunnetuilta artisteilta. Vaikka suurin osa on maksullisia, on vuosien mittaan julkaistu myös kattava valikoima ilmaisia paketteja. Nyt Beat Saber saa jälleen uuden tällaisen.

Beat Games vihjasi tänään OST 7 -musiikkipaketista, mutta ei paljastanut juuri muuta kuin sen olevan ”tulossa pian”.

Aiemmat pelin OST -musiikkipaketit ovat kaikki olleet ilmaisia, eikä tämä liene todennäköisesti poikkeus. Ei ole tietoa siitä, kuinka monta kappaletta pakettiin sisältyy tai mitkä kappaleet ovat kyseessä, mutta useimmat OST -paketit ovat sisältäneet omaa ja indie-musiikkia, sekä muutamia erityisesti peliä varten tehtyjä hittejä.

Kun paketti julkaistaan, sen voi odottaa löytyvän SteamVR:stä, Questiltä, PSVR:stä ja PSVR 2:sta. Jatkaakohan Beat Saber musiikkipakettien julkaisemista vielä kuuden vuoden päästä?

Lähde: Road To VR

Metalliliiton kansa hurraa! – Metal: Hellsinger saapuu virtuaalilaseille Kommentit pois päältä artikkelissa Metalliliiton kansa hurraa! – Metal: Hellsinger saapuu virtuaalilaseille

Arvoisa metalliliiton kansa, ja -harrastajat! Nyt on korkea aika valmistautua intensiiviseen päänheilutukseen, sillä kunnioitettu rytmisrymistely saa odotetun VR-päivityksen.

Kustantaja Funcom ja kehittäjä The Outsiders yhteistyössä Lab42 Gamesin kanssa ilmoittivat nimittäin juuri :stä. Upouusi kokemus on rakennettu erityisesti virtuaalitodellisuutta varten ja se julkaistaan tänä vuonna kaikille suurimmille VR-alustoille, mukaan lukien 2/3/Pro, 2 ja SteamVR-lasit.

Metal: Hellsinger VR lupaa upottaa pelaajat raskaan metallin tahdittamaan toimintaan kuin koskaan aiemmin. Alkuperäispelin arvostettu ääniraita, jossa on metallijättiläisiä kuten Serj Tankian (System of a Down) ja Randy Blythe (Lamb of God), palaa ajamaan VR-kokemusta.

Luunmurskaavan musiikin lisäksi Metal: Hellsinger VR tarjoaa ainutlaatuisia pelimekaniikan hienosäätöjä VR:lle. Pelaajat voivat odottaa itsenäistä kaksin käsin aseiden käyttöä, manuaalista aseiden lataamista ja miekkataistelua, joka hyödyntää tilanmittaista peliä tai tikkuohjattua liikkumista.

Beat Saberiin saapui Daft Punk-musiikkipaketti Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saberiin saapui Daft Punk-musiikkipaketti

Beat Saberin odotettu -paketti on vihdoin täällä, ja se sisältää 10 legendaarisen elektronisen duon ikonista kappaletta.

Viipaloi tiensä läpi hiteistä kuten ”Around the World”, ”Harder, Better, Faster, Stronger” ja ”Get Lucky”. Paketti maksaa 12,90€, ja yksittäiset kappaleet ovat saatavilla 1,99€ kappale.

Hauskuushan ei nimittäin pääty vielä tähän. Uisin päivitys tuo myös parannetun haptiikan -sarjaan. - ja -pelaajat kokevat merkittävimmän päivityksen laajojen, äänikelojen moottoreiden ansiosta. Nämä uudet haptiikat luovat realistisemman ja tekstuurisemman tunteen, tehden jokaisesta iskusta immersiivisemmän. Jopa Quest 2 -pelaajat huomaavat joitain haptiikkaparannuksia.

On kuitenkin pieni pettymys: Daft Punkin Tron: Legacy -ääniraita ei sisälly pakettiin lisenssirajoitusten vuoksi. Kuitenkin mukana olevat 10 kappaletta kattavat duon uran, tarjoten upean valikoiman -faneille.

Lähde: RoadtoVR