Beat Saber moninpelituki saapui vihdoin PSVR-laitteelle Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber moninpelituki saapui vihdoin PSVR-laitteelle

Beat Saber

Suositun VR-pelin moninpeliominaisuus on vihdoin saapunut -laitteelle, lähes vuoden odotuksen jälkeen. Voit katsoa ominaisuuden trailerin alta.

Moninpeli on ilmainen päivitys peliin, mutta se vaatii PS Plus -tilauksen toimiakseen. Moninpelitilassa voi pelata viiden kaverin tai satunnaisen pelaajan kanssa vastakkain.

Moninpeli ei tue kuitenkaan ristiinpelaamista tai Steam VR -laitteiden välillä.

on saatavilla Steam ja Humble Bundle -palveluista, sekä Quest -alustalle ja :lle.

Kommentoi

Boomer-räiskintää tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Boomer-räiskintää tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Nightmare Reaper

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erilaisia 90-luvun räiskintäpelien hengenheimolaisia eli boomer shootereita. Mukana on mm. rogue-lite räiskintä Nightmare Reaper, cyberpunk-henkinen sekä Lovecraftista ammentava Forgive Me Father.

Paketti maksaa yhteensä 16,94 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Peli ja lisäosat ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina huhtikuun 19. päivä asti.

Kommentoi

Fractured Sanity -kauhuseikkailu ilmestyi VR-laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Fractured Sanity -kauhuseikkailu ilmestyi VR-laitteille

Brasilialainen United Games studion uusi kauhuseikkailu Fractured Sanity on ilmestynyt -laitteille. Samalla peliin on saatu uusia kielivaihtoehtoja ja uusi julkaisutraileri, jonka voi katsoa alta.

”Olemme lisänneet kielivaihtoehtoihin portugalin, espanjan ja yksinkertaistetun kiinan, ja uusi jännittävä saa ihmiset innostumaan pelistä. Työskentelemme yötä päivää korjatakseen ongelmia – olemme kaikki hyvin tohkeissamme ja keskitymme tekemään pelistä entistä helpommin saavutettavan!”

kertoo Gabriel Marques, toinen Fractured Sanityn luojista

Fractured Sanity on yksinomaan VR:ää varten kehitetty yksinpeli, jossa kaikki mekaniikat ja pulmat ovat realistisia ja interaktiivisia. Tässä selviytymiskauhupelissä pääset mukaan jännittävään tarinaan ja paljastat synkän totuuden psykiatrisesta klinikasta, jota johtaa tohtori Simmons, joka on tutkinut miten henkilön ego ja superego voidaan hajottaa.

Fractured Sanity -peli on saatavilla Steam VR ja Oculus laitteille. Peli tulee saamaan lähitulevaisuudessa myös tuen tulevalle PICO 4 -VR-laitteelle.

Kommentoi