Bethesda hylkää oman käynnistysohjelmansa – palaa takaisin Steamiin Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesda hylkää oman käynnistysohjelmansa – palaa takaisin Steamiin

Fallout 76

on hylkäämässä huhtikuussa käynnistysohjelmansa, joka on ollut käytössä vuodesta 2016 lähtien. Samaista ohjelmaa käyttävät myös Bethesdan alaiset sekä .

Käynnistysohjelmaa käyttävät voivat siirtää pelinsä, tallennuksensa sekä lompakkonsa Steamiin huhtikuun alusta. Tarkka ajankohta ei ole vielä tiedossa.

Tallennuksien osalta suurimman osan peleistä tallennukset siirtyvät normaalisti Steamiin, mutta -pelin tallennuksia ei pysty siirtämään. Suurin osa tallennuksista siirtyy automaattisesti, mutta jotkut joutuu siirtämään manuaalisesti.

Vaikka käynnistysohjelma poistuu, Bethesda tilin käyttö tulee jatkumaan peleissä kuten Fallout 76. Voit lukea lisätietoja Bethesdan julkaisemalta FAQ-sivulta.

Ennakko alamaailmaan – Hades II tekninen testi avautuu Kommentit pois päältä artikkelissa Ennakko alamaailmaan – Hades II tekninen testi avautuu

Hades II

on ilmoittanut teknisen testin järjestämisestä tulevalle -jatko-osalle . Testi antaa innokkaille pelaajille mahdollisuuden kurkistaa peliin ennen sen -julkaisua myöhemmin tänä vuonna.

Testi tarjoaa pienen maistiaisen pelin alkuvaiheesta, keskittyen pelin ensimmäiseen suurempaan alueeseen sekä muutamiin pelin alkuvaiheen hahmoihin, järjestelmiin ja sisältöön. Supergiant kuitenkin korostaa testin rajallista laajuutta, sillä se on pienempi kuin Early Access -versiossa tarjottava sisältö.

Kaikki eivät pääse osallistumaan testiin. Pelaajat voivat ilmoittautua mukaan Hades II:n -sivulla, mutta vain valittu joukko pelaajia pääsee mukaan. Supergiant lähettää osallistujille sähköpostikutsun, jossa on ohjeet pelin lataamiseen. He aikovat laajentaa testiryhmää vähitellen ajan myötä.

Hades II

”Vaikka et heti saisikaan kutsua tekniseen testiin, sinut voidaan silti kutsua myöhemmin”, Supergiant vakuuttaa. Heidän lähestymistapansa on kutsua ensin pieni ryhmä pelaajia, käsitellä kaikki ilmenevät ongelmat ja sitten laajentaa testiryhmää asteittain.

Teknisen testin arvioidaan kestävän ”viikosta kuukauteen”. Joten jos jo malttamattomana odotat palata Manalaan ja taistella myyttisiä vihollisia vastaan, suuntaa Hades II:n Steam-sivulle ja ilmoittaudu mukaan saadaksesi mahdollisuuden osallistua!

Lähde: PC Gamer

Mitkä Fallout –pelit kannattaa pelata sarjan katsomisen jälkeen ja mitä välttää Kommentit pois päältä artikkelissa Mitkä Fallout –pelit kannattaa pelata sarjan katsomisen jälkeen ja mitä välttää

Fallout 3

Prime Videossa pyörinyt -sarja koukutti varmasti monet teistä, eikä ihme! Jos jäit kaipaamaan lisää post-apokalyptista jännitystä telkkarin sammuttua, niin ei hätää – Fallout-pelejä löytyy pilvin pimein! Tässä artikkelissa vinkataan missä järjestyksessä peleihin kannattaa palata tai tutustua ja mitä välttää.

Fallout 3 – Joutomaan sankariksi

heittää sut suoraan post-apokalyptiseen Washington D.C.:hen. Peli alkaa maanalaisesta Vaultista, aivan kuten sarjan hahmon Lucynkin kohdalla. Luvassa on tehtävä selvittää kadonnut isä. Pelillä on selkeä pääjuttu, ja vaikeusastetta voi säätää omien taitojen mukaan. Täydellinen hyppypaikka Fallout-maailmaan tutustumiseen!

Fallout 4 – Tervetuloa Commonwealthiin

vie sinut puolestaan post-apokalyptiseen Bostoniin. Herättyäsi Vault-Tecin pakasteesta löydät itsesi autiomaasta, joka muistuttaa vahvasti sarjan miljöötä. Peli tarjoaa valtavan maailman tutkittavaksi, ja pääjuttu ohjaa sinua matkalla, jos haluat. Fallout 4 on toinen loistava aloituspeli Fallout-sarjan ensikertalaisille.

Fallout: New Vegas – Erilainen reissu Vegasiin

on myös todella suosittu peli, mutta se on enemmänkin perinteinen roolipeli, jossa pitää vähän suunnitella tekemisiään. Jos kaipaat kuitenkin avointa pelimaailmaa ja kiehtovaa tarinaa New California Republicissa, tämä Fallout-peli on sinua varten.

Fallout ja Fallout 2 – Alkuperäiset legendat

Fallout-faneille on olemassa myös klassiset Fallout ja . Nämä pelit tarjoavat syvällisen roolipelaamiskokemuksen, mutta grafiikka ja pelattavuus saattavat tuntua vähän vanhanaikaisilta verrattuna uudempiin peleihin.

Fallout 76 – Yhdessä tai yksin

heittää sinut suoraan verkkoroolipeliin, jossa tehtävänäsi on jälleenrakentaa post-apokalyptistä West Virginiaa. Voit pelata yksin tai kavereiden kanssa. Aiemmin pelistä puuttui tyystin tarina ja NPC:t, mutta suuren palauteryöpyn jälkeen toi nämä toivotut ominaisuudet mukaan. Verkkoroolipeli ei välttämättä sovi kaikille, mutta jos kaipaat seuraa seikkailuun, kannattaa kokeilla tätä!

Fallout Shelter – Mukana kulkeva Vault-seikkailu

Fallout Shelter on mobiilipeli, jossa pelaaja toimii oman maanalaisen Vaultin valvojana. Tehtävänäsi on pitää asukkaat hengissä ja onnellisina. Tämä tarkoittaa kaikenlaista puuhaa resurssien keräämisestä uusien asukkaiden houkuttelemiseen ja Vaultissa piilevien uhkien torjuntaan. Fallout Shelter on helppo oppia ja pelata pätkissä, joten se on täydellinen valinta Fallout-maailman tunnelman kokemiseen vaikka työmatkalla!

Fallout: Brotherhood of Steel ja Fallout Tactics – Spin-off taktikointia

Fallout: Brotherhood of Steel ja Fallout Tactics sijoittuvat myös Fallout-universumiin, mutta ne ovat hieman erilaisia pelejä. Brotherhood of Steel on toimintapainotteinen ja Tactics on vuoropohjainen strategiapeli. Nämä pelit saattavat kiinnostaa, jos kaipaat vaihtelua, mutta eivät välttämättä tarjoa sitä autenttisinta Fallout-roolipelaamista.

Etsitpä sitten tuttua maailmanloppua tai syvällistä roolipelaamista, Fallout-peleistä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Kaiva siis Pip-Boy taskustasi ja suuntaa kohti seikkailuja!