Bethesda panostaa mobiilipeleihin – osti Alpha Dog mobiilipelifirman Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesda panostaa mobiilipeleihin – osti Alpha Dog mobiilipelifirman

The Elder Scrolls: Blades

Julkaisija Bethesda on laajentanut studiokokoelmaansa ostamalla mobiilipelifirma Alpha Dogin. Vuonna 2012 alan veteraanien Shawn Woodsin ja Jeff Cameronin perustama yhtiö tunnetaan parhaiten ja Wraithborne -peleistä.

Yrityksen on määrä tuottaa uusia pelejä ja Android -alustoille, mutta mitään varmoja nimiä ei ole vielä tiedossa.

Aiemmin tänä vuonna lanseerattu The Elder Scrolls: Blades -mobiilipeli ei saanut varsinkaan hyvää vastakaikua pelisarjan vannoutuneilta faneilta. Silti Bethesda on jatkanut kyseisen pelin kehittämistä ja tuonut siihen uusia ominaisuuksia ja parannuksia.

Kommentoi

Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle

Fallout 4

on julkaisemassa uusintoa Fallout 4 -pelistä uuden sukupolven konsoleille ja :lle ensi vuoden aikana. Uusinto juhlistaa pelisarjan 25-vuotista taivalta.

Peli tulee tukemaan nopeampia ruudunpäivitysnopeuksia, 4K-resoluutiota sekä tulee sisältämään muitakin päivityksiä. Mukana tulee olemaan myös uutta Creation Club -sisältöä.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2015 ja One -konsoleille sekä :lle. Viime vuonna peli sai Series X -konsoleille FPS Boost päivityksen, joka nosti ruudunpäivitysnopeuden 30 ruudusta 60 ruutuun sekunnissa.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat

Suosittu post-apokalyptinen roolipelisarja on muuntumassa tv-sarjaksi Prime Videolle. Nyt tulevan sarjan lavasteista on saatu kuvia. Voit katsoa kaikki kuvat alta.

Sarjan tuotannosta vastaa Kilter Films ja sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan ovat mukana. Bethesdan puolelta sarjan tuottajina tulevat työskentelemään Todd Howard ja James Altman.

Tuotanto on vasta alkutekijöissään ja vielä ei ole täysin varmaa pohjautuuko sarjan tarina aiempiin peleihin vai tullaanko siinä näkemään täysin uutta tarinaa. Kuvissa kuitenkin vilahtaa erehdyttävästi 3 -pelin alkuosasta tuttu lasten huone.

Kommentoi