Bethesda panostaa mobiilipeleihin – osti Alpha Dog mobiilipelifirman Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesda panostaa mobiilipeleihin – osti Alpha Dog mobiilipelifirman

The Elder Scrolls: Blades

Julkaisija on laajentanut studiokokoelmaansa ostamalla mobiilipelifirma Alpha Dogin. Vuonna 2012 alan veteraanien Shawn Woodsin ja Jeff Cameronin perustama yhtiö tunnetaan parhaiten ja Wraithborne -peleistä.

Yrityksen on määrä tuottaa uusia pelejä ja Android -alustoille, mutta mitään varmoja nimiä ei ole vielä tiedossa.

Aiemmin tänä vuonna lanseerattu The Elder Scrolls: Blades -mobiilipeli ei saanut varsinkaan hyvää vastakaikua pelisarjan vannoutuneilta faneilta. Silti on jatkanut kyseisen pelin kehittämistä ja tuonut siihen uusia ominaisuuksia ja parannuksia.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

ilmestyy :lle sekä Xbox Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus Kommentit pois päältä artikkelissa Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus

ilmoitti aiemmin tässä kuussa viivästyttävänsä kovasti odotetun Starfield -avaruusroolipelin julkaisua ensi vuoden puolella. Nyt pelistä on vuotanut uusi kuvakaappaus, jonka voit katsoa alta.

Kuva jaettiin Reddit -palvelussa ilman sen kummempia tarkennuksia. Kuvassa nähdään yksinkertaisesti pelissä oleva ovi.

on Bethesdan kovasti odotettu ” avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi