Bethesda tuo sittenkin uudet pelinsä Steam -palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesda tuo sittenkin uudet pelinsä Steam -palveluun

on muuttanut mieltään ja tuo sittenkin uudet pelinsä Steam -palveluun oman Bethesda Storen lisäksi. Yhtiö ilmoitti aiemmin julkaisevansa Rage 2 ja Eternal -pelit vain omassa kaupassaan.

Nyt kuitenkin näiden pelien lisäksi myös Fallout 76 on saapumassa Steam -palveluun myöhemmin tänä vuonna. Edellä mainittujen lisäksi palveluun saapuvat myös Wolfenstein: Youngblood ja Wolfenstein: Cyberpilot -pelit.

Steamin ja Epic Games Storen välinen kamppailu on kärjistynyt tänä vuonna, mutta toistaiseksi on tuomassa pelit vain Valven Steam -kauppaan.

Kommentoi

Star Wars: Squadrons ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: Squadrons ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Star Wars: Squadrons

Epic Games Store jakaa parhaillaan ilmaiseksi vuoden 2020 Star Wars: Squadrons -avaruussimulaatiopeliä PC:lle.

Pelissä pelaajat pääsevät lentelemään Star Wars -universumista tutuilla aluksilla kuten X-Wing ja TIE Fighter. Yksinpelikampanjan lisäksi pelissä on myös kattavia moninpeliominaisuuksia.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Kauhupeli Evil Dead ja strategiapeli Dark Deity ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhupeli Evil Dead ja strategiapeli Dark Deity ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Evil Dead: The Game

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Evil Dead: The Game -kauhupeliä sekä Dark Deity -strategiapeliä. Lisäksi kauppapaikka tarjoilee ilmaiseksi kosmeettista Epic Cheerleader Pack -lisäosaa Rumbleverse -peliin.

Dark Deity

Dark Deity on vuonna 2021 ilmestynyt pikseligrafiikkainen taktista roolipeliä ja strategiaa yhdistelevä peli. Siinä taistellaan vuoropohjaisissa skenaarioissa ja edetään aloittelijasta veteraaniksi. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Evil Dead: The Game

Evil Dead: The Game on puolestaan tänä vuonna ilmestynyt kulttielokuviin perustuva kauhupeli, jossa pelaajat hyppäävät päähahmo Ash Williamsin tai tämän kavereiden saappaisiin taistelemaan pahuutta vastaan. Mukana on co-op ja moninpelitilat. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Rumbleverse: Epic Cheerleader Pack

Lopuksi Epic jakaa ilmaiseksi cheerleader-aiheista lisäosaa ilmaispelattavaan Rumbleverse brawler-taistelupeliin. Pakettiin kuuluu kosmeettisia kilkkeitä, title kortti, taustakuva, reunus sekä 120-minuuttia Fame boosteria. Voit ladata paketin täältä.

Kommentoi