Bethesdan tulevasta vampyyripelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesdan tulevasta vampyyripelistä saatiin uusi traileri

Redfall

Arkane Studiosin ja Bethesdan tulevasta avoimen maailman Redfall -co-op vampyyriräiskintäpelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Lyhykäisellä videolla nähdään pelin nimikkokylää, jossa pelaajat taistelevat vampyyri-invaasiota vastaan. Videolla nähdään myös eri hahmoja, joita pelaajat voivat valita.

Mukana on myös monia eri vaihtoehtoja pelihahmojen muokkaukseen. Pelaajat voivat myös valita ja muokata oman aseistuksen.

ilmestyy yksinoikeudella ja S -konsoleille sekä :lle vuoden 2023 aikana.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Unavowed
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi