Better Call Saul rikkoi Emmy-ennätyksen: Eniten ehdokkuuksia ilman voittoa Kommentit pois päältä artikkelissa Better Call Saul rikkoi Emmy-ennätyksen: Eniten ehdokkuuksia ilman voittoa

on rikkonut ennätyksen -ehdokkuuksissa voittamatta jääneiden määrässä.

Better Call Saul on ollut ehdolla uskomattomat 53 kertaa Emmy-palkinnoille koko juoksunsa aikana, mutta se ei ole vielä voittanut yhtäkään palkintoa. Tämä on ennätys Emmy-historiassa, ohittaen Seinfeldin ja Everybody Loves Raymondin.

Sarjan luojat ovat kommentoineet Emmy-voittojen puutetta, sanomalla, etteivät he ole pettymyksenä, vaan ovat kiitollisia sarjan saamasta tunnustuksesta. He huomauttavat myös, että kaksi Better Call Saul Employee Training -minisarjaa ovat voittaneet kaksi Emmy-palkintoa, joita he pitävät osana sarjan perintöä.

Westworldin maaliskuussa starttaava kolmas kausi sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Westworldin maaliskuussa starttaava kolmas kausi sai uuden trailerin

Westworld 3

:n palkitun -scifisarjan kolmas kausi alkaa maaliskuun 15. päivä ja siitä on nyt julkaistu jälleen uusi traileri.

Kolmannen kauden tapahtumat sijoittuu vuoteen 2050-2060, mutta uusimmalla trailerilla pureudutaan myös tämän hetken maailman tapahtumiin. Sarjan kahdesta aiemmasta kaudesta poiketen kolmannella kaudella tapahtumat vievät myös puiston ulkopuolelle.

Kolmannella kaudella nähdään tutut näyttelijät Evan Rachel Wood, Thandie Newton sekä Ed Harris. Myös liuta uusia näyttelijöitä nähdään kolmannella kaudella: Aaron Paul (), Vincent Cassel (Black Swan), Lena Waithe (A Black Lady Sketch Show), Scott Mescudi (We Are Who We Are), Marshawn Lynch (), John Gallagher Jr. (The Newsroom), Michael Ealy (Stumptown) sekä Tommy Flanagan ().

Breaking Bad -elokuva El Camino saapuu Netflixiin lokakuussa – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Breaking Bad -elokuva El Camino saapuu Netflixiin lokakuussa – katso ensimmäinen traileri

Tuleva -aiheinen elokuva El Camino on saanut ensimmäisen trailerinsa. Leffan on ohjannut Vince Gilligan, joka tunnetaan myös alkuperäisen Breaking Bad -sarjan ja sen spin-off -sarjojen ohjaajana.

Leffa jatkaa suoraan siitä mihin sarjassa jäätiin. Jesse Pinkman pakeni uusnatsien huumeluolasta Walter Whiten avustamana ja ajoi auringonlaskuun. Nyt hän joutuu setvimään menneisyyttään rakentaakseen edes jonkunlaisen tulevaisuuden itselleen.

saapuu Netflixiin lokakuun 11. päivä.