Beverly Hills Cop saa neljännen osan Netflixillä Kommentit pois päältä artikkelissa Beverly Hills Cop saa neljännen osan Netflixillä

Beverly Hills Cop

on tuomassa takaisin ikonisen leffasarja Beverly Hills Copin 25-vuoden tauon jälkeen. Leffasarjan neljännessä osassa Axel Foleyn rooliin tekee paluun Eddie Murphy.

Uuden leffan tuotannossa on mukana myös ensimmäisen ja toisen osan ohjannut Jerry Bruckheimer. Neljäs osa saattaa saada mahdollisesti jatkoakin, sillä Paramountin ja Netflixin sopimukseen kuuluu myös viides elokuva.

Leffasarjan ensimmäinen osa nähtiin vuonna 1984, toinen osa vuonna 1987 ja viimeisin kolmas osa vuonna 1994.

Kommentoi

Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä Kommentit pois päältä artikkelissa Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä

Duke Nukem Forever

90-luvun alun suosittu pelisarja on saamassa oman elokuvansa ja sen teosta tulevat olemaan Cobra Kai -sarjan tekijät.

Elokuvan taustalla tulee häärimään elokuvan tekijätaho Legendary Entertainment, joka omistaa parhaillaan oikeudet Duke Nukem -elokuvaan.

Elokuvan tuottajina tulee toimimaan Josh Heald, Jon Hurwitz sekä Hayden Schlossberg, jotka tunnetaan Netflixin Cobra Kai -sarjasta.

Duke Nukem -elokuvan tuotanto on vasta alkutekijöissään ja projektilla ei ole vielä käsikirjoittajaa tai ohjaajaa.

Pelisarja sai alkunsa vuonna 1991 Duke Nukem -tasohyppelypelillä ja sai jatkoa vuonna 1993 II -pelin myötä. Vuonna 1996 ilmestyi suursuosioon noussut Duke Nukem 3D -peli, joka vei pelisarjan ensimmäiseen persoonaan. Pelisarjan viimeisin ja neljäs osa ilmestyi vuonna 2011.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun pelisarjasta yritetään tehdä leffaa. Vuonna 2018 lanseerattiin elokuva, jonka pääosaa olisi näytellyt John Cena. Projekti kuitenkin kuihtui kasaan.

Kommentoi

BioShock -elokuva tulossa Netflixiin Kommentit pois päältä artikkelissa BioShock -elokuva tulossa Netflixiin

BioShock

on parhaillaan tekemässä BioShock -aiheista elokuvaa yhdessä ja Take-Twon kanssa. Elokuvalla ei ole vielä käsikirjoittajaa tai elokuvantekijää, mutta suunnitelmat elokuvasta on ollut työn alla jo vuoden verran.

ilmestyi alunperin vuonna 2007 ja se oli hengellinen jatke System Shock -pelisarjalle. Peli sijoittuu kuvittelliseen vedenalaiseen Rapturen kaupunkiin, jonka oli tarkoitus olla turvasatama rikkaille. Paikka kuitenkin kääntyi nopeasti vedenalaiseksi helvetiksi biomekanisine Big Daddies ja neuloilla varustautuneiden Little Sistersien myötä.

Sittemmin peli sai jatkoa vuonna 2010 2 -pelin myötä. Vuonna 2013 ilmestyi BioShock ja vuonna 2016 trilogia saatiin samoihin kansiin BioShock: The Collection -kokoelman myötä.

Kommentoi