Beyond Blue on mukaansatempaava kävelysimulaattori jossa uidaan Kommentit pois päältä artikkelissa Beyond Blue on mukaansatempaava kävelysimulaattori jossa uidaan

Beyond Blue (PC/Steam)

7.8 / 10
Hyvää Mielenkiintoinen siitä huolimatta että opettavaisiksi tarkoitetut pelit ovat usein luotaantyöntäviä. Kuva ja ääni toimivat, tarina on hyvä vaikka hahmojen delfiini-intoiluun ei pääsisikään mukaan. Huonoa Pop-musiikkia ei saa pysyvästi pois sukellusvenekohdista joka on vähän kiusallista jos haluaa streamata. Tai jos kuuntelee mieluummin Sabatonia. Yleisesti Beyond Blue on Hyvä lisä kävelysimulaattorien kategoriaan opettavaisella, tosielämään perustuvalla sisällöllä (jota löytyy myös videona niille joita kiinnostaa).

The Blue Planet ja sen toinen osa Blue Planet II, josta E-Line Median Beyond Blue on tiettävästä saanut inspiraatiota kertoo maailmasta, johon suurin osa ihmisistä ei pääse koskaan tutustumaan. Meren alla elää oma ekosysteeminsä joka pitää sisällään runsaasti vinkeän näköisiä olentoja ja salaisuuksia ihmisten tutkittavaksi. Suurin osa maapallon pinta-alasta on vettä, mutta maan päällä elävien ihmisten vaikutus siihen on tietenkin aika iso. Beyond Blue ei vedä muuta hatusta kuin vähän scifiä laitteistoonsa ja ihmiskohtaloita joita kerrotaan paljolti myös ympäristössä ja täten iso osa pelin viehätyksestä löytyy sen totuudenmukaisesta otteeesta.

Pelaaja astuu sukeltaja Mirain puikkoihin ja skannailee mereneläviä käsiskannerillaan. Merenalaisia uhkia Subnautican ja vastaavien tapaan ei löydy, vaan ympärillä uivat hait tuntuvat lähinnä jonkinlaisilta märiltä kavereilta. Sukelluksilla etsitään signaaleja ympäristöstä, uidaan signaalien luo skannaten kaikki mahdolliset kalat mitä vastaan tulee. Tietysti jos haluaa skannata ihan jokaisen kalan, pitää ympäristöt syynätä vähän tarkemmin.

Beyond Bluen sukellus todellakin vetää puoleensa. Vaikka peli ei tuo pelaajalleen kummoista haastetta, niinkuin ei kävelysimulaattoreiden myöskään kuulu, tuntuu vedenalaiseen maailmaan uppoutuminen samanaikaisesti rentouttavalta että opettavaiselta. Pelin opettavainen ote ei ole luotaantyöntävää niinkuin monen pelin kohdalla se osaa olla, vaan aiheeseen on helppo suhtautua uteliaisuudella. Pelin äänimaailma ja visuaalinen anti ovat erittäin miellyttäviä, vaikka sukellusveneosuuksissa pauhaava vegaanipop kuulostaa hevimiehen korviin hieman kiusalliselta.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta

Cyberpunk 2077

CD Projekt Redin tulevaa Cyberpunk 2077 -peliä odotellaan kovasti ja nyt eräs fani on kasannut pelin kartan aiemmin julkaistujen materiaalien pohjalta.

The Districts of Night City from cyberpunkgame

Pelin Night City -kaupunki tulee koostumaan 15 eri alueesta ja oheisesta kuvasta nähdään myös miltä kyseiset alueet suunnilleen tulevat näyttämään.

Hiljattain pelistä julkaistiin 25-minuuttinen pelivideo, jossa nähdään osia Night Cityn alueista. Pelimaailman luvataan olevan yksi kaikkien aikojen tarkkaan mallinnetuista.

Cyberpunk 2077 ilmestyy marraskuun 19. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle, että Google Stadia -pelipalveluun. Playstation 5 ja Xbox Series X -versiot ilmestyvät ensi vuoden puolella.

Kommentoi

SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä

SnowRunner

Yli miljoonaa pelaajaa viihdyttävän SnowRunnerin ensimmäinen kausikorttiin liittyvä lisäsisältö on nyt saatavana. Se sisältää uusia talvikarttoja, uusia ajoneuvoja ja paljon muuta.

Kausikortin hankkineet pelaajat voivat nyt matkustaa Kovd-järvelle. Se on ensimmäinen kartta jäätävällä Kuolan niemimaalla Venäjällä. Siellä pelaajat voivat suorittaa uusia tehtäviä ajaen ohuella jäällä, joka voi pettää milloin tahansa. Mukana on myös kaksi uutta ajoneuvoa, TUZ 16 “Actaeon” ja ikoninen Ford 750 4×4 CrewCab.

Toinen uusi kartta ja monia muita uudistuksia on luvassa myöhemmin kesällä. Muista myös lukea Errorin arvostelu pelistä.

SnowRunner on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle.

Kommentoi