Bigscreen VR – Kuulokkeet silmille Kommentit pois päältä artikkelissa Bigscreen VR – Kuulokkeet silmille

Aika moni tyyriiden -lasien ostaja saattaa miettiä tällä hetkellä, että mitähän nyt tuli hankittua. Sen jälkeen kun on käyttänyt rahaa pariin kohtalaiseen peliin ja moneen huonoon, jotka ovat heikoimmillaan kokemuksena verrattavissa vähän lemmehtyneisiin ostereihin saattaa tuntea itsensä kansanomaisesti sanottuna tolloksi. Teknologia on verrattaen uutta, ja sille sovelluksia kehittävät tuntuvat vasta raaputtavan pintaa hyvin vaihtelevilla seurauksilla. Isot talot tekevät usein laadukasta jälkeä, mutta sekään ei tunnu täysin riittävältä koska laatu tarkoittaa enimmäkseen sitä, että laatta ei lennä tai silmät eivät väsy ihan heti. tuo sen lisäarvon mitä VR-lasit tarvitsevat.

Mielenkiintoisin virtuaalilaseihin liittynyt ajatus tuli pari kuukautta sitten eräässä tulevan -pelin ennakossa, johon on lisätty myös VR-tuki. VR-tuki itsessään muuttaa vain näkymän, jossa pelaaja näkee putoavat palikat etäältä, mutta ei itse liiku pelialueella. Ennakossa kuvailtiin sitä sanoilla ”kuulokkeet silmille”. Juuri sitä tekee Bigscreen, jossa on vaihdettavat ympäristöt, mahdollisuus ryhmähuoneisiin ja kahteen näyttökuvaa peilaavaan paneeliin. Antoisin kokemus oli videopalvelujen, kuten katsominen, jossa esimerkiksi tekstitykset ovat niin suuria, että lasien reunojen sumenema ei haittaa lukemista.

En käynyt ryhmähuoneissa, koska en halua tavata täysin tuntemattomia ihmisiä internetissä, ellei siihen ole esimerkiksi verkkopelaamisen vuoksi velvoittavaa pakkoa. Tarjolla on arvostelua kirjoittaessa muutenkin pari, lähinnä vieraskielistä kanavaa, joihin ei innosta mennä kuokkimaan. Tuttujen kanssa elokuvien katsomiseen Bigscreen soveltunee mainiosti, mutta parhaimmillaan se on yksin. Bigscreen on kaikessa yksinkertaisuudessaan ollut omassa VR-käytössä selvästi muita edellä oleva sovellus, varsinkin kun VR-pelaaminen ei ole vielä löytänyt standardejaan. Tämä kannattaa ehdottomasti ladata, jos ei muun niin elokuvien vuoksi. VR-lasit ovat myös yksityisyyteen mainioita, koska niitä voi käyttää myös kun tietokoneen näyttö on pois päältä.

Lataa Bigscreen VR

Bigscreen VR

7.5 / 10
Hyvää Oikeasti mukava tapa katsoa elokuvia ja pelata pelejä VR-laseilla. Valkokankaan/näytön säätäminen toimii. Ruudun valo tuo mukavaa ympäristön efektiä. Toimii sukkelasti myös pelien kanssa. Toimii hitaammalla koneella. Huonoa Beta bugittaa etenkin Steam-versiona. Ympäristöjä ei voi luoda itse kuten SteamVR:ssä. Chat tuntemattomien kanssa ei kiinnosta. Kaipaisi ääniä taustalle. Lyhyesti Bigscreen VR:ssä on puutteita, mutta se on silti ilmaisena aivan välttämätön hankinta VR-lasien omistajille.
Testattu: HTC Vive, Oculus Rift

Street Fighter -elokuva saa uuden ohjaajan – julkaisu edelleen vuonna 2026 Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter -elokuva saa uuden ohjaajan – julkaisu edelleen vuonna 2026

Street Fighter 6

-pelisarjaan perustuva uusi live-action-elokuva on saanut uuden ohjaajan. Japanilais-amerikkalainen Kitao Sakurai on valittu ohjaamaan tuleva elokuva, jonka on määrä saada ensi-iltansa 20. maaliskuuta 2026.

Sakurai tunnetaan parhaiten -elokuvan ohjaajana sekä The Eric André Show -sarjan kirjoittajana, ohjaajana ja tuottajana. Hänellä on myös kokemusta videopeliadaptaatioista, sillä hän on ohjannut useita jaksoja Twisted Metal -tv-sarjasta.

Elokuvan tuotannossa ovat mukana ja , joka on ”syvästi mukana” adaptaatiossa. Tämän toivotaan varmistavan elokuvan autenttisuuden pelisarjaan nähden.

Aiemmin elokuvaa oli tarkoitus ohjata australialainen kaksikko Danny ja Michael Philippou, mutta he jättäytyivät pois projektista viime kesäkuussa aikatauluongelmien vuoksi.

Elokuvan yksityiskohdista ei ole vielä paljoa tietoa, mutta on todennäköistä, että siinä nähdään pelisarjan tunnetuimpia hahmoja kuten Ryu, Ken ja Chun-Li. Tuleva Street Fighter -elokuva ei ole ensimmäinen laatuaan, sillä vuonna 1994 julkaistiin Jean-Claude Van Dammen ja Kylie Minoguen tähdittämä versio.

Street Fighter -elokuva kilpailee perinteisen kilpailijansa Mortal Kombatin kanssa, jonka jatko-osa on odotettavissa teattereihin tämän vuoden lokakuussa.

The Witcher: Sirens of the Deep – Missä katsoa ja miten se sijoittuu aikajanalle? Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher: Sirens of the Deep – Missä katsoa ja miten se sijoittuu aikajanalle?

Geralt of Rivia on palannut – ainakin tuttuun ääneen. : Sirens of the Deep on Netflixin uusin lisäys sen omaan ”Witcher-universumiin” ja tuo jälleen animaation muodossa esiin Noiturin tarinan. Suurena yllätyksenä monille pelisarjan faneille, Doug Cockle – Geraltin ääni The Witcher -peleissä – palaa hahmon rooliin.

Missä The Witcher: Sirens of the Deep on katsottavissa?

Elokuva on saatavilla vain ja ainoastaan Netflixissä.

Miten Sirens of the Deep sijoittuu Witcher-aikajanalle?

Elokuva perustuu Andrzej Sapkowskin ”” -novelliin, joka sisältyy Witcher-kirjasarjan toiseen osaan. Tarina sijoittuu Netflixin The Witcher -sarjan ensimmäisen kauden tapahtumien väliin, tarkemmin sanottuna jaksojen 5 ja 6 väliin.

Palkattu tutkimaan merenrantakylän hyökkäyksiä, mutanttihirviöiden metsästäjä Geralt joutuu keskelle ikiaikaista konfliktia ihmisten ja merikansan välillä. Tilanne uhkaa laajeta sodaksi valtakuntien välillä, ja Geraltin on löydettävä totuus ennen kuin on liian myöhäistä. – Virallinen synopsis kertoo seuraavaa.

Mitä muuta kuuluu Witcher-universumiin?

Witcher-maailma sai alkunsa puolalaiskirjailija Andrzej Sapkowskin romaaneista, joissa hirviöiden metsästäjä Geralt kulkee halki slavilaisesta mytologiasta ammentavan maailman. Suursuosion myötä julkaisi ensimmäisen Witcher-pelin vuonna 2007, ja etenkin nousi yhdeksi kaikkien aikojen arvostetuimmista roolipeleistä.

toi Witcherin live-action-formaattiin vuonna 2019 Henry Cavillin tähdittämänä. Neljäs kausi, jossa Geraltin roolin ottaa Liam Hemsworth, saa ensi-iltansa huhtikuussa 2025. Lisäksi -peli julkistettiin vuoden 2024 Game Awards -gaalassa, mutta sen tarkemmasta julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Kuka on mukana Sirens of the Deep -elokuvassa?

Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Mike Ostrowski ja Rae Benjamin, jotka ovat työskennelleet myös Netflixin live-action-sarjan parissa. Animaatiosta vastasivat , Puolan ja .

Ääninäyttelijöinä sarjassa on Doug Cockle – Geralt of Rivia, Joey Batey – Jaskier, Anya Chalotra – Yennefer of Vengerberg, Christina Wren – Essi Daven, Emily Carey – Sh'eenaz

Elokuvan ikäraja on MA (Mature Audiences), ja sen kesto on 1 tunti ja 31 minuuttia.

Witcher-faneille Sirens of the Deep tarjoaa uuden näkökulman rakastettuun universumiin ja tuttuja ääniä pelisarjasta. Aiotko katsoa sen?